|
Spider-Man: No Way Home'dan Türkiye'de tarihi rekor geldi: İşte izleyici istatistikleri
-
-
memlekette ateş varken yanarken dolar hergün yüzde 8 ile 10 değer kazanırken bunlar oluyorsa harbi bu millette alt tabaka ile üst tabaka arasında felaket uçurum var bi diğer tarafıda vatandaş zevkinden asla taviz vermiyor. bu rekorun bu zamanda gelmesi sevindiricimi üzüntü vericimi valla anlayamadım. sonuçta baştakiler değişir ama tek kalıcı millettir vatandaştır..
-
cinemax pazartesi çarşamba 20tl
-
İnsanlar artık o kadar bunaldı ki bir kaç saat kafasını dağıtmak için 20-30 TL den feragat edebiliyor. Bende sinemada izledim bu filmi iyi ki izlemişim bir kaç saat Türkiye'de olduğumu unuttum :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
alt tarafı 30 tl bilet. napsın millet sürekli karamsar karamsar odasında psikolojisini mi bozsun. bunlar elde kalan gidilebilecek birkaç eğlence aracından biri. konserler olmuş 200 tl, iyi tiyatrolar da öyle.
-
Her konunun altında ağlamayı bırakın.
Hay dolarınıza euronuza....
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bugün CineMaximum'da 3D olan bir salonda izledim, az seyirci var diye sinemanın ışıklarını o kadar kısmışlar ki filmin detaylarını seçemedik. Güneşli sahneler sanki akşamüstü çekilmiş gibiydi. Maske takıyorsun rahatsız ediyor, 3D gözlük buğulanıyor, salon buz gibi.
Bana "bu saatten sonra neden sinemaya gidip izleyeyim ki? dedirtti.
-
Alti ustu 1.3 milyon dolar civari bir para, gunden gune de azaliyor :D
-
Neden Türkiye'desin hala tutan mı? var seni git vatanına o zaman
-
Ne desen boş. Bunlar hep böyle, 200 yıl, 100 yıl, 50 yıl, 10 yıl önce de vardı bu cinsler, önümüzde gelecek yıllarda da var olmaya devam edecekler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gitmeyi düşünüyordum ama bu şekilde zor. Maske takıldığında gözlük buğulanması dediğiniz gibi rahatsız edici bir durum. Yakında torrent sitelerine düşer zaten.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Vallahi evde OLED televizyonda 4K UHD olarak izlemek gibi olmuyor artık sinemalardaki deneyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jawuz -- 21 Aralık 2021; 23:37:46 > -
hocam o hataya düşenlerden biri de ben ve kardeşim. ilk yarıyı karanlık mı karanlık ne olduğu hiç belli olmayan bir film izledik. devre arası cinemaximum yöneticisini bulduk ve durumu izah ettik. ışıkları açın dedik. kendisi de sağolsun durumu tane tane izah etti.
bu karanlık olma olayı tamamen 3d ile alakalı dedi. büyük salonda ışık perdeye yansımada ışık kaybediyormuş. üstüne bir de 3d gözlük takınca daha da kararıyor dedi. bizi kandırdığını düşünebilirdim ama haklı olduğunu anladım. çünkü eternals i farklı bir cinemaximum 3d olarak izledim o da karanlıktı. aynı salonda 3d olmayan başka bir film izlemiştim gayet net ve güzeldi.
bu yüzden aylarca beklediğim örümcek adam filmi benim ve kardeşim için hüsran oldu. çünkü film karanlıktı. büyük salonda en yetişkin bizler olarak ergenlerin konuşmaları flaşlı resim çekmeleri konuşmaları arasında filmi izlemeye çalıştık.
ama 3d ve büyük salonda film izleme benim için bitmiştir. zaten kaliteli gitmeye değer bir film varsa gidiyorum. bundan sonra tercihim goldclass salonda 3d siz film izlemek.
-
20-30 mu. Nerede o. Bu filmi dün Forum İstanbul'da Cinemaximum'da 17:45 matinesinde bir tam bir öğrenci olarak 76,00 TL'ye izledik. TR altyazılı ve 2D.
Yalnız ses sistemi güzeldi. Aksiyon sahnelerini iliklerimizde hissettik. Koltuklar sallandı.
-
Baya izlenmiş
-
Cinemaximum fiyatları AVM ye göre değişiklik gösteriyor. Mesela İstanbul'da bir AVM de bilet fiyatı 25 TL ise diğer bir AVM 35-40 TL . Bu fiyatlar neye göre belirleniyor bilmiyorum .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hey maşallah ben öğrenci kulübü ile gittim 2 bilet 2 patlamış mısır 2 içecek 2 frigoya 50 tl verdim
-
Üç hafta önce IMAX'e arkadaşımla gidip izledik. Çoğunluk gittiği için sinema boştu. Maske falan da takmaya gerek kalmadı. On numaraydı her şey.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 8 Şubat 2022; 12:31:16 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bugün CineMaximum'da 3D olan bir salonda izledim, az seyirci var diye sinemanın ışıklarını o kadar kısmışlar ki filmin detaylarını seçemedik. Güneşli sahneler sanki akşamüstü çekilmiş gibiydi. Maske takıyorsun rahatsız ediyor, 3D gözlük buğulanıyor, salon buz gibi.
Bana "bu saatten sonra neden sinemaya gidip izleyeyim ki? dedirtti. |
alt tarafı 30 tl bilet. napsın millet sürekli karamsar karamsar odasında psikolojisini mi bozsun. bunlar elde kalan gidilebilecek birkaç eğlence aracından biri. konserler olmuş 200 tl, iyi tiyatrolar da öyle.
|
İnsanlar artık o kadar bunaldı ki bir kaç saat kafasını dağıtmak için 20-30 TL den feragat edebiliyor. Bende sinemada izledim bu filmi iyi ki izlemişim bir kaç saat Türkiye'de olduğumu unuttum :) |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X