Şimdi Ara

Spider-Man vs Batman (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
578
Cevap
1
Favori
15.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Marvel Adventures Spiderman serisinde...
    İngilizce olarak Ebook3000 sitesinden CBR indirebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alister_Lee

Marvel Adventures Spiderman serisinde...
    İngilizce olarak Ebook3000 sitesinden CBR indirebilirsin.

Teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Batman ile işin içinden çıkamayınca yüzük olayına girdiler. Farketmez aslında... Örümceğin numaraları bitmez.

Spider-Man vs Batman

Şimdi ayıp ettin.Ben dedim ki ;
    Hazırlıksız Batman vs normal Spiderman = Batman.Bu çocuğun Batmani göğüs göğüse çarpışmada yenme ihtimali yok.
    Mesele şu vatandaş :
    Sen dedin ki Batman DC'nin en pöpüler karakteri.Superman'i bile harcamaktan çekinmiyorlar.Farklı bir çöplüğe girince işler değişir.
    Ben dedim ki Spiderman yeni girdiği bir mekanda dominant olamayacak kadar çekingen,aptal bir karakter.
    Sen dedin ki Spiderman Batman'i her türlü ezer.İş DC yazarlarının elinde olursa başka.Zayıf nokta bulacak plan yapacak vs...
    Ben dedim ki plana gerek yok dar düşünme.Sarı yüzüğünü taşısa yeter.
    Konu ordan geldi.İşin içinden çıkamadığım yok.İlk mesajda belirtilen karşılaşmayı Batman alır.Bunu tartışmak bile acınası bir iştirak düzeyine işaret eder.İyi günler.

• Cihani Sultan C kullanıcısına yanıt
    Yukarıda detaylıca açıkladık , o yüzden kısaca tekrarlayacağım.
    Batman 750 kg - Örümcek Adam ortalama 50 ton luk bir güce sahip. Ve diyorsunki; göğüs göğüse savaşda Batman kazanır. Ne desem bilemedim...
    Eğer deseydinki; göğüs göğüse değilde, Batman çeşitli araç ve donanımlar kullanarak kazanabilir. Ehh belki olabilir derdim. Ama göğüs göğüse?????????

İşin içinden çıkamamışsınki, hazırlıksız, hazırlıklı derken birde yüzük olayına girmişsin... Batman de şuna yahu.. Ne diye kendini yoruyorsun. Felanca sayıda Batman de..
    Yüzük taşırsa yanında, o zaman Örümcek de Mjolnir i alır gelir. Ne diyeyim yani..

Ayrıca Örümcek Adam, aptal birisi değildir. Kullandığı o müthiş örümcek ağını kendisi bulmuştur. Özellike kimya konusunda çok iyidir. Esprili bir dille anlatılır hikayeleri. Karizma değildir diğer süper kahramanlar gibi ama öfkelendiğinde Hulk' a kafa tutar.

Spider-Man vs Batman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alister_Lee -- 10 Mayıs 2014; 17:12:03 >

• Power Ringe bulaştıysanız o zaman GLYe laf atmış olursunuz o zamanda ben devreye girerim.Power Ring gücü presencede dayanır.Hatta o kadar güçlüdürkü bu bu yüzük irade veya herhangi bir duyguda uzmanlaşsa süpermanle dahi başa baş çıkabilir.Çünkü DCdeki bütün duygular Presence temelli olan duygu yartıklarının güçlerinin bir yansımasıdır.Ve eğer bu kişiler direk olarak duygu varlıklarından biriyle bütünleşirse 2 durum oluşur kontrolü ele alırsa spectra gibi bir mutliversele kafayaya savaşır,kontorlü elinde tutamazsa alelade sınırsız cephanye sahip OAlılardan sonra evrendeki en güçlü varlık olur.Buda taşıyıcıya bağlıdır gücü.Usta olanlar Hal gibiler böyle güçlü oluyor parallax ile birleşince ama tutupta normal biriyle birleşince pek bir anlam ifade etmiyor.

Şimdi size ön bilgiyi verdim.KOnuya gelicek olursak Batman DCde sinestroyu bile şaşırtan bir korku yayma gücüne sahiptir.Planlı değil sadece yüzükte nasıl kullanıcağını öğrense sahip olduğu güç batman gibi zeki biri tarafından supermanin bile yenicek kadar güçlü yapar.Bu arada batman iradeside çok güçlüdür bu iki yüzükten birine sahip olursa belli bir eğitimden sonra durdurulmaz olur.Bu zekası ile ilgili değil bu olay batmanin sahip olduğu irade ve korku yayma gücüyle ilgili.Eğitim dediğim yüzüğün temel eğitim nasıl kullanıcağı felan.Zaten lanternlar eğitim almaz sadece nasıl kullanılıcağı hakkında bilgilendirilir.Batmanin bunları bilmediğni varsayarak eğitim almasından söz ettim.

BU arada phonex force,cosmic power,odinforce hiç biri 7 light powerdan güçlü değildir.Her bir ışık duyguyu temsil eder.O yüzden green,yellow diyorlar.Bu sebebten b ukadar güçlü yüzükleri OALılar kilitliyor.Yani limitleri var.Kilitsiz bir yüzük taşıyıcısı Hal veya Sinestro kadar ileri seviyedeyse elinde presenceden gelen saf güçleri taşıyor olurlar.Eğer az çok Marvelı bilirseniz Heart of universede bilirsiniz.İşte DCnin heart of universeüde light powerdır.

@mahmutzahitcelik

Hocam bunlar phonex forcela light powerı karşılaştırıyorlar,sen bir el ataydı benim yokluğumda şuralara

Edit:Ben bunları boşuna yazmışım şimdi aklıma geldi.DC sırf Batmanin üstünlüğünü korumak için insider suit çıkardı.Tüm justice league takımının gücüne sahip oluyor batman bu suit ile.Ve bu güç güncel ve devamlılığı olan birşey.Yani spiderın phonex forceu olsa veya odinforce olsa ne olur veya benim dediğim gibi usta bir lantern olsa ne olur tarzında cümlere gerek yok yani.Adam direk thor,ss gibi tehlikelere karşı DC insider suit çıkardı.Dahada tartışmaya gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SenJi -- 10 Mayıs 2014; 18:32:02 >

•  Spider-Man vs Batman

Paylaştığım resimler görünmüyor galiba..

Örnekler ve çeşitli serilerden bahsederek karakter tanımlaması yapmak çok doğru. Konu daha net anlaşılıyor.
    Batman' in güçleri her seriye göre farklılık gösterir. Bu yüzden daha önce felanca serideki Batman gibi tanımlamalar yapmak doğru olur demiştim. Arkadaşlar o yönde hareket ederek Batman den bahsetmeye başladı. Çok şükür hazırlıklı - hazırlıksız Batman saçmalığından kurtulduk.

DC çeşitli dönemlerde Batman in güçlerini arttırmıştır. Benzer şeyler Marvel evrenindeki Örümcek Adam için de geçerlidir. Daha öncede söylemiştim, şimdide söylüyorum. Örümcek Adam her zaman Batman i yenecek güce sahiptir. Çünkü iki karakterin temeli, doğası bunu gerektirir.

Captain Universe + Spiderman : Cosmic Spiderman.. Bu denkleme + Mjolnir gibi etkenlerde eklenebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alister_Lee -- 10 Mayıs 2014; 19:14:47 >

• quote:

Yukarıda detaylıca açıkladık , o yüzden kısaca tekrarlayacağım.
    Batman 750 kg - Örümcek Adam ortalama 50 ton luk bir güce sahip. Ve diyorsunki; göğüs göğüse savaşda Batman kazanır. Ne desem bilemedim...
    Eğer deseydinki; göğüs göğüse değilde, Batman çeşitli araç ve donanımlar kullanarak kazanabilir. Ehh belki olabilir derdim. Ama göğüs göğüse?????????

İşin içinden çıkamamışsınki, hazırlıksız, hazırlıklı derken birde yüzük olayına girmişsin... Batman de şuna yahu.. Ne diye kendini yoruyorsun. Felanca sayıda Batman de..
    Yüzük taşırsa yanında, o zaman Örümcek de Mjolnir i alır gelir. Ne diyeyim yani..

Ayrıca Örümcek Adam, aptal birisi değildir. Kullandığı o müthiş örümcek ağını kendisi bulmuştur. Özellike kimya konusunda çok iyidir. Esprili bir dille anlatılır hikayeleri. Karizma değildir diğer süper kahramanlar gibi ama öfkelendiğinde Hulk' a kafa tutar.

Spider-Man vs Batman

Sinirlendiğinde Hulk'a hiçbir hazırlık olmaksızın kafa tutabiliyorsa bu cahil cesaretidir
    Güç farkı var hız farkı var dayanıklılık farkı var.Ama Batman kesin olarak vücudun hassas noktaları konusunda Spiderman'e yerleri yalattırır.Bu yüzden göğüs göğüse alır.
    Zaten Batman'in hazırlıksız olması olayına en başta ne dedik?Zayıf nokta araştırmak yok,düzenek kurmak yok,önceden plan yapmak yok.Zaten kemeri de olmasa Batman kaçar gider çünkü her türlü dayağı yer o durumda.Kemeri olmasını şaka olsun diye demiştim onu da anlayın bir zahmet.Hatta çıplak atalım filan demiştim.
    Kemerinde Spiderman'i mal edecek kadar çok alet edavat var yani,göğüs göğüsede alamaması için bir sebep göremiyorum.
    Batman olarak da en iyilerinden biri olan New#52'deki Batman olsun.Oldukça agresif yine,bayılıyorum bu hallerine.
    İşin içinden çıkamadım değil,sen çok uzun sürecek mantıksız bir olasılık dedin.Ben daha pratik bir olasılık ürettim.
    "Bruce Wayne.Büyük korku aşılama yeteneğine sahipsin."
    Karizma değil zaten orası ayrı bir konu...Bir kahraman örümcek güçlerinde olur mu ya?!?Özgüvenim yok diye bağırıyor isim...
    Esprisi de beni sıkıyor zaten bir ara ultimate okuyordum gerçekten ne biliyim bunaltıyor Spiderman beni.Bunaltıyor derken Batmanin kasveti gibi değil.Bu adam esprileriyle bunaltıyor beni.
    IQsu 270 olabilir ama çoğunlukla suistimal ediyor kullanmıyor bu zekayı,bu büyük bir aptallık belirtisidir.
    Anlayın artık efenim,Spiderman laga luga olsun diye tasarlanmış bir karakterdir.
    "Büyük güç büyük sorumluluk gerektirir"
    Bu ana fikri taşıyan bir adam Juggernaut gibi yahut Dr.Octopus gibi bir manyak karşısında espri yapmaz.Bu herif hep cart curt saçmalıklar,anca Venom Carnage karşısına çıkacak veya en sevdiklerinin hayatı tehlikeye girecek o zaman ciddileşiyor.Spiderman'i aptal kılan bir diğer nokta bu.Düşmanını sinirlendirerek hareketlerini kontrol etmesini engellemek zekice ama çoğu zaman bunu yapmıyor boş boş sohbetler...En azından Ultimate Spiderman'de öyleydi.Ciddi ciddi dünya için çarpıştığı her şeyini öne koyduğu bir seri varsa söyleyin.Adam Civil War'da bile şaka yapmıştı düşündükçe çıldıracak gibi oluyorum!!!
    Örümcek ağını bulması bence de harika bir şey.İyiye vicdanı olan kimse kötü demez.
    Ama sonuç şu ki :
    Hazırlıksız olarak adlandırılan plan yapmamış Batman
    Spiderman'i göğüs göğüse mücadelede yener.

• SenJi kullanıcısına yanıt
    Hoşgeldin
    Örümcek Adam, laga luga olsun diye yapılmış bir karaktermi???

Marvel Comics varsa bugün, bunu Örümcek Adam a borçlu... Neyse konu dışında çıkıyoruz ama son olarak lunu söylemek lazım; 1970- 80 lerde FBI , Stan Lee ile bir anlaşma yapmıştı, Örümcek adam serilerini kullanarak gençleri uyuşturucu vb tehlikelere karşı bilinçlendirmek ve korumak için.

Batman, Örümcek Adam ı fiziksel savaşta yenemez. Batman, fiziksel olarak Örümcek Adam a zarar bile veremez. Örümcek Adam' ın süper dayanıklı fiziğini geçtim, Batman daha yumruk atmadan Örümcek Adam, ne yaptığını biliyor olacak. Örümcek hisleri

• Batman gibi biri karşısında Spiderman'in hiçbir şansı yoktur. Max 5 dk'da etkisiz hale getirir. Bunun dışında bir şey düşünen max 16 yaşındadır.

• quote:

Örümcek Adam, laga luga olsun diye yapılmış bir karaktermi???

Marvel Comics varsa bugün, bunu Örümcek Adam a borçlu... Neyse konu dışında çıkıyoruz ama son olarak lunu söylemek lazım; 1970- 80 lerde FBI , Stan Lee ile bir anlaşma yapmıştı, Örümcek adam serilerini kullanarak gençleri uyuşturucu vb tehlikelere karşı bilinçlendirmek ve korumak için.

Batman, Örümcek Adam ı fiziksel savaşta yenemez. Batman, fiziksel olarak Örümcek Adam a zarar bile veremez. Örümcek Adam' ın süper dayanıklı fiziğini geçtim, Batman daha yumruk atmadan Örümcek Adam, ne yaptığını biliyor olacak. Örümcek hisleri

Hiiiç çıldırma kardeşim.İçi boş bir karakter
    Ben de iddia ediyorum ki yener.Okuduğum çizgi romanlarında hiç geçmedi ama ;
    94 Animated Series'te Green Goblin,Spiderman'in spider-sense'ini yanıltmayı başarmıştı.
    Yanıltmak derken hemen hoplamayın.Çok fazla harekete geçirince Spiderman düzgün çalışmadığından şüphelenmişti ve açık vermişti..
    Batman de bir yolunu bulur bunun.Sonuçta Bruce da Norman kadar zeki.

• Batman den daha hızlı ve çevik, kas gücü olarak 50 misli daha güçlü, saldırıları önceden görebilen, örümcek ağı gibi muhteşem ve kullanışlı bir silaha sahip süper kahramanın Batman i yenemeyeceğini düşünende hala embriyo halindedir o zaman.
    Çizgiroman dünyasının ilk beş sıralamasına çok rahat girebilecek bir karakter için boş birisi diyorsan, Seninle daha fazla tartışmayalım.
  • Bu tartışma yanlış bir yere gitmeden durun.
  • quote:

Çizgiroman dünyasının ilk beş sıralamasına çok rahat girebilecek bir karakter için boş birisi diyorsan, Seninle daha fazla tartışmayalım.

Bence de tartışmayalım kardeş
    Sen Spiderman sever okursun,ben Batman severim okurum
    Bu kadar basit bu mesele.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihani Sultan

Hoşgeldin

Hoşbulduk
    Baktım multiverse,phonex force kavramını bile ortaya sallıyor dedim buna bir son vermem lazım.Geri dönüşümdede böyle deyatlı bir mesajlı konuyu bitirdim Artık tartıştışılmaz her halde.Sonuçta o yazıyı okuyup halan yazmaya devam ediliyorsa ve birde onca kez üstüne basa basa eğerli cümlelerle gelmeyin dediğim halde böyle cümleler kuruluyorsa ve komiği o cümleler kurulduğu halde benim dediklerim konuyu bitirip galibi belirliyorsa bundan sonra yazmak gereksiz.

• quote:

Batman den daha hızlı ve çevik, kas gücü olarak 50 misli daha güçlü, saldırıları önceden görebilen, örümcek ağı gibi muhteşem ve kullanışlı bir silaha sahip süper kahramanın Batman i yenemeyeceğini düşünende hala embriyo halindedir o zaman.

Cevaba bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi David Attenborough -- 10 Mayıs 2014; 19:38:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

quote:

Batman den daha hızlı ve çevik, kas gücü olarak 50 misli daha güçlü, saldırıları önceden görebilen, örümcek ağı gibi muhteşem ve kullanışlı bir silaha sahip süper kahramanın Batman i yenemeyeceğini düşünende hala embriyo halindedir o zaman.

Cevaba bak

Uğraşma ya

• quote:

Orijinalden alıntı: SenJi

quote:

Orijinalden alıntı: Cihani Sultan

Hoşgeldin

Hoşbulduk
    Baktım multiverse,phonex force kavramını bile ortaya sallıyor dedim buna bir son vermem lazım.Geri dönüşümdede böyle deyatlı bir mesajlı konuyu bitirdim Artık tartıştışılmaz her halde.Sonuçta o yazıyı okuyup halan yazmaya devam ediliyorsa ve birde onca kez üstüne basa basa eğerli cümlelerle gelmeyin dediğim halde böyle cümleler kuruluyorsa ve komiği o cümleler kurulduğu halde benim dediklerim konuyu bitirip galibi belirliyorsa bundan sonra yazmak gereksiz.

Ama adamcağız halen Spiderman'i her türlü dokunulamaz görüyor Batman için

• quote:

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

quote:

Cevaba bak

Uğraşma ya

Aslında Batman'e gerek de yok, oğlu bile yener

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.