Şimdi Ara

Spider-Man vs Batman (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
578
Cevap
1
Favori
15.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: David Attenborough

quote:

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Alister_Lee

Batman den daha hızlı ve çevik, kas gücü olarak 50 misli daha güçlü, saldırıları önceden görebilen, örümcek ağı gibi muhteşem ve kullanışlı bir silaha sahip süper kahramanın Batman i yenemeyeceğini düşünende hala embriyo halindedir o zaman.

Cevaba bak

Uğraşma ya

Aslında Batman'e gerek de yok, oğlu bile yener

Pislik velet ya, yine sinirlerim hopladı aklıma gelince

O yaşında Ds'yi yendi, ileride Superman'i bile yener

Injustice Gods Among Us da neler yaptığını bi bilsen gece gündüz bela okursun

Tek bölümlük bir şey sanıyordum ben onu, Injuctice'de neler yapmış?
    Gerçi ne yapsa şaşırmamak gerekiyor. Sonuçta annesi, babası ortada

Okumanı öneririm babasını sattı at kafası

Injuctice saçma geliyor bana, yine de bir ara bakarım.

Oku oku çoğu karaktere gıcık olacaksın Batman yine karizma takılıyor

Bu da Arrow gibi çıksa affetmem bu defa

Arrow da iyi ya sorun sen de

Her bölüm 10 dk ağlamakla geçiyor, saçma sapan espriler havada uçuşuyor. Dövüş sahnelerinde kamera değiştirmekten başımız dolanmaya başladı, dizideki tek başarılı oyuncu olan Manu'yla tek sezonluk anlaşma, istersen daha sayayım

Bu sezon bitsin The Originals'a başlayacağım.

Dizi de espri mi var la

Felicity'nin lafları falan var

Alıntıları Göster
    Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz

Alıntıları Göster

• quote:

Alıntıları Göster

• quote:

Alıntıları Göster

• quote:

Alıntıları Göster

• quote:

Alıntıları Göster

• quote:

Alıntıları Göster

• bLackMumbLe kullanıcısına yanıt
    Her türlü Arrow'dan iyi olacak.

• quote:

Her türlü Arrow'dan iyi olacak.

Sanmıyorum

• bLackMumbLe kullanıcısına yanıt
    Çıktığında görürsün

• quote:

Çıktığında görürsün

Görücez bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihani Sultan

quote:

Yine kümelenmiş Batman fanları...
    Batman, kazanır diyorlar. Nasıl kazanır diye soruyorsun.. Bak Örümcek Adam ın şöyle şöyle güçleri var, şu konularda daha hızlı, üstün vs... Batman nasıl yenecek? Cevap yok..
    Cevap veren bazı arkadaşlar var, onlarla tartışıyoruz zaten.. Ama bazıları var, tam çoluk çocuk... Cevapta vermiyorlar. Banane banane Batman kazanır işte muhabbetine girmişler.
    Birde artis artis tavırlar içindeler.
    Örümcek Adam diyoruz yahu... Örümcek ağına yakalandığında, kurtulacak kas gücüde yok Batman in.. Hepsi hepsi 750 kg.. Kendinden 50 misli daha güçlü , hızlı , çevik, saldırıları önceden görebilen bir süper kahramandan bahsediyoruz. Yok suit kullanır bilmem ne yapar diyorsanızda, Örümcek Adam da var bunlar mesele değil. Mjolnir, Cosmic Spider vs...

Elle tutulur, akla uygun mantıklı örnekler verin ÇOCUKLAR... Böyle kümelenmeyle, kuru kalabalıklarla biryere varamazsınız. Birine cevap yazıyorum anlayacağı dilden, arkadaşının zoruna gitmişki o karşılık veriyor. Zoruna gitmesin, sana ne oluyor? Böyle şeyler çok zoruna gidiyorsa, o zaman git önce arkadaşını uyar, bu üslubu başlatan kişi o..

hiç gördüm mü bilmiyorum ama...
    Batman'in kemerinde ağlardan kurtulmasını sağlayacak alet edavat var.
    Hem Batman niye sürekli 1-0 geriden başlıyor?
    Karşılaştıklarında o ağlardan kaçabilecek kadar çevik.
    Bu arada sananesi bananesi yok;
    yeterince aydın olan,cehaletin pençesinde kalmamış herkes Batman'in kazanacağını anlar kardeşim.
    O yüzden zorlamayalım bence.

Evinin garajında atom falan parçalıyor musun? Nereden geliyor bu muhteşem zeka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 10 Mayıs 2014; 21:26:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

quote:

Orijinalden alıntı: Cihani Sultan

quote:

Yine kümelenmiş Batman fanları...
    Batman, kazanır diyorlar. Nasıl kazanır diye soruyorsun.. Bak Örümcek Adam ın şöyle şöyle güçleri var, şu konularda daha hızlı, üstün vs... Batman nasıl yenecek? Cevap yok..
    Cevap veren bazı arkadaşlar var, onlarla tartışıyoruz zaten.. Ama bazıları var, tam çoluk çocuk... Cevapta vermiyorlar. Banane banane Batman kazanır işte muhabbetine girmişler.
    Birde artis artis tavırlar içindeler.
    Örümcek Adam diyoruz yahu... Örümcek ağına yakalandığında, kurtulacak kas gücüde yok Batman in.. Hepsi hepsi 750 kg.. Kendinden 50 misli daha güçlü , hızlı , çevik, saldırıları önceden görebilen bir süper kahramandan bahsediyoruz. Yok suit kullanır bilmem ne yapar diyorsanızda, Örümcek Adam da var bunlar mesele değil. Mjolnir, Cosmic Spider vs...

Elle tutulur, akla uygun mantıklı örnekler verin ÇOCUKLAR... Böyle kümelenmeyle, kuru kalabalıklarla biryere varamazsınız. Birine cevap yazıyorum anlayacağı dilden, arkadaşının zoruna gitmişki o karşılık veriyor. Zoruna gitmesin, sana ne oluyor? Böyle şeyler çok zoruna gidiyorsa, o zaman git önce arkadaşını uyar, bu üslubu başlatan kişi o..

hiç gördüm mü bilmiyorum ama...
    Batman'in kemerinde ağlardan kurtulmasını sağlayacak alet edavat var.
    Hem Batman niye sürekli 1-0 geriden başlıyor?
    Karşılaştıklarında o ağlardan kaçabilecek kadar çevik.
    Bu arada sananesi bananesi yok;
    yeterince aydın olan,cehaletin pençesinde kalmamış herkes Batman'in kazanacağını anlar kardeşim.
    O yüzden zorlamayalım bence.

Evinin garajında atom falan parçalıyor musun? Nereden geliyor bu muhteşem zeka.

Evimin garajı yok ne yazık ki kardeşim,orta sınıf bile sayılmayız :(

• quote:

Orijinalden alıntı: SenJi

Power Ringe bulaştıysanız o zaman GLYe laf atmış olursunuz o zamanda ben devreye girerim.Power Ring gücü presencede dayanır.Hatta o kadar güçlüdürkü bu bu yüzük irade veya herhangi bir duyguda uzmanlaşsa süpermanle dahi başa baş çıkabilir.Çünkü DCdeki bütün duygular Presence temelli olan duygu yartıklarının güçlerinin bir yansımasıdır.Ve eğer bu kişiler direk olarak duygu varlıklarından biriyle bütünleşirse 2 durum oluşur kontrolü ele alırsa spectra gibi bir mutliversele kafayaya savaşır,kontorlü elinde tutamazsa alelade sınırsız cephanye sahip OAlılardan sonra evrendeki en güçlü varlık olur.Buda taşıyıcıya bağlıdır gücü.Usta olanlar Hal gibiler böyle güçlü oluyor parallax ile birleşince ama tutupta normal biriyle birleşince pek bir anlam ifade etmiyor.

Şimdi size ön bilgiyi verdim.KOnuya gelicek olursak Batman DCde sinestroyu bile şaşırtan bir korku yayma gücüne sahiptir.Planlı değil sadece yüzükte nasıl kullanıcağını öğrense sahip olduğu güç batman gibi zeki biri tarafından supermanin bile yenicek kadar güçlü yapar.Bu arada batman iradeside çok güçlüdür bu iki yüzükten birine sahip olursa belli bir eğitimden sonra durdurulmaz olur.Bu zekası ile ilgili değil bu olay batmanin sahip olduğu irade ve korku yayma gücüyle ilgili.Eğitim dediğim yüzüğün temel eğitim nasıl kullanıcağı felan.Zaten lanternlar eğitim almaz sadece nasıl kullanılıcağı hakkında bilgilendirilir.Batmanin bunları bilmediğni varsayarak eğitim almasından söz ettim.

BU arada phonex force,cosmic power,odinforce hiç biri 7 light powerdan güçlü değildir.Her bir ışık duyguyu temsil eder.O yüzden green,yellow diyorlar.Bu sebebten b ukadar güçlü yüzükleri OALılar kilitliyor.Yani limitleri var.Kilitsiz bir yüzük taşıyıcısı Hal veya Sinestro kadar ileri seviyedeyse elinde presenceden gelen saf güçleri taşıyor olurlar.Eğer az çok Marvelı bilirseniz Heart of universede bilirsiniz.İşte DCnin heart of universeüde light powerdır.

@mahmutzahitcelik

Hocam bunlar phonex forcela light powerı karşılaştırıyorlar,sen bir el ataydı benim yokluğumda şuralara

Edit:Ben bunları boşuna yazmışım şimdi aklıma geldi.DC sırf Batmanin üstünlüğünü korumak için insider suit çıkardı.Tüm justice league takımının gücüne sahip oluyor batman bu suit ile.Ve bu güç güncel ve devamlılığı olan birşey.Yani spiderın phonex forceu olsa veya odinforce olsa ne olur veya benim dediğim gibi usta bir lantern olsa ne olur tarzında cümlere gerek yok yani.Adam direk thor,ss gibi tehlikelere karşı DC insider suit çıkardı.Dahada tartışmaya gerek yok.

Daha yeni basladi ring olayi ben de bir sey yazmadim

Hocam insider suit bozuk bir zirh yapmayin gozunuzu seveyim Tony nin Bleeding Edge si bile daha iyi bir zirh fakat burada Spidey vs Batman konusuluyor nereden geldi su noktaya anlamiyorum. Adama diyoruz Spidey misliyle guclu ve hizli adam olsun olsun Batman daha iyidir diyor

Nasil daha iyi diyoruz sayamiyor anca batman kazanir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 10 Mayıs 2014; 23:19:36 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Insider Suit bozuk değil, sadece güçlerin kullanım süreleri var.

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

quote:

Power Ringe bulaştıysanız o zaman GLYe laf atmış olursunuz o zamanda ben devreye girerim.Power Ring gücü presencede dayanır.Hatta o kadar güçlüdürkü bu bu yüzük irade veya herhangi bir duyguda uzmanlaşsa süpermanle dahi başa baş çıkabilir.Çünkü DCdeki bütün duygular Presence temelli olan duygu yartıklarının güçlerinin bir yansımasıdır.Ve eğer bu kişiler direk olarak duygu varlıklarından biriyle bütünleşirse 2 durum oluşur kontrolü ele alırsa spectra gibi bir mutliversele kafayaya savaşır,kontorlü elinde tutamazsa alelade sınırsız cephanye sahip OAlılardan sonra evrendeki en güçlü varlık olur.Buda taşıyıcıya bağlıdır gücü.Usta olanlar Hal gibiler böyle güçlü oluyor parallax ile birleşince ama tutupta normal biriyle birleşince pek bir anlam ifade etmiyor.

Şimdi size ön bilgiyi verdim.KOnuya gelicek olursak Batman DCde sinestroyu bile şaşırtan bir korku yayma gücüne sahiptir.Planlı değil sadece yüzükte nasıl kullanıcağını öğrense sahip olduğu güç batman gibi zeki biri tarafından supermanin bile yenicek kadar güçlü yapar.Bu arada batman iradeside çok güçlüdür bu iki yüzükten birine sahip olursa belli bir eğitimden sonra durdurulmaz olur.Bu zekası ile ilgili değil bu olay batmanin sahip olduğu irade ve korku yayma gücüyle ilgili.Eğitim dediğim yüzüğün temel eğitim nasıl kullanıcağı felan.Zaten lanternlar eğitim almaz sadece nasıl kullanılıcağı hakkında bilgilendirilir.Batmanin bunları bilmediğni varsayarak eğitim almasından söz ettim.

BU arada phonex force,cosmic power,odinforce hiç biri 7 light powerdan güçlü değildir.Her bir ışık duyguyu temsil eder.O yüzden green,yellow diyorlar.Bu sebebten b ukadar güçlü yüzükleri OALılar kilitliyor.Yani limitleri var.Kilitsiz bir yüzük taşıyıcısı Hal veya Sinestro kadar ileri seviyedeyse elinde presenceden gelen saf güçleri taşıyor olurlar.Eğer az çok Marvelı bilirseniz Heart of universede bilirsiniz.İşte DCnin heart of universeüde light powerdır.

@mahmutzahitcelik

Hocam bunlar phonex forcela light powerı karşılaştırıyorlar,sen bir el ataydı benim yokluğumda şuralara

Edit:Ben bunları boşuna yazmışım şimdi aklıma geldi.DC sırf Batmanin üstünlüğünü korumak için insider suit çıkardı.Tüm justice league takımının gücüne sahip oluyor batman bu suit ile.Ve bu güç güncel ve devamlılığı olan birşey.Yani spiderın phonex forceu olsa veya odinforce olsa ne olur veya benim dediğim gibi usta bir lantern olsa ne olur tarzında cümlere gerek yok yani.Adam direk thor,ss gibi tehlikelere karşı DC insider suit çıkardı.Dahada tartışmaya gerek yok.

Hocam insider suit bozuk bir zirh yapmayin gozunuzu seveyim Tony nin Bleeding Edge si bile daha iyi bir zirh fakat burada Spidey vs Batman konusuluyor nereden geldi su noktaya anlamiyorum. Adama diyoruz Spidey misliyle guclu ve hizli adam olsun olsun Batman daha iyidir diyor

Pek olacak birşey değil hocam.Zeka harbiden büyük etken.Spider güçlü olduğu aşikar ama bats kadar zeki değil.Bu arada insider suit bozuk olsada işlevselliği halen var.Maksat dövüş eşitlik sağlasın gerisi önemli değil zaten.Ben zaten bu tartışmaya girmiyi pek düşünmüyordum.Bu tarz savaşlar için teori ortaya atılır ve devamı getirilir ama burda pekbolucak şey değil.Bende en olabilesi olan sonucu yazdım.

Bu arada the end serisi hala bulamadı.Bazı araştırmarlımda marvel iyice saçmalamış seride ve komik bir şekilde thanos durdurulduğu ilerleyen dönemde resmilğini marvel çekmiş.Yani yok gibi görüyorlar.Thanos igden sonra infintylegeri dönüyor.Aslında bencede en mantıklısı bu.DC the Endde Voltroomu durdurabilmek için en son Nekronu serbest bırakıp Sinestroyu parallaxın tam kendisi yapıp tüm konrolü ona verdi.Kaldıki ben biliyorum onlaraca sayı çıktı voltroom tüm GLyi parmağında onattı bildiğin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

quote:

@mahmutzahitcelik

Pek olacak birşey değil hocam.Zeka harbiden büyük etken.Spider güçlü olduğu aşikar ama bats kadar zeki değil.Bu arada insider suit bozuk olsada işlevselliği halen var.Maksat dövüş eşitlik sağlasın gerisi önemli değil zaten.Ben zaten bu tartışmaya girmiyi pek düşünmüyordum.Bu tarz savaşlar için teori ortaya atılır ve devamı getirilir ama burda pekbolucak şey değil.Bende en olabilesi olan sonucu yazdım.

Bu arada the end serisi hala bulamadı.Bazı araştırmarlımda marvel iyice saçmalamış seride ve komik bir şekilde thanos durdurulduğu ilerleyen dönemde resmilğini marvel çekmiş.Yani yok gibi görüyorlar.Thanos igden sonra infintylegeri dönüyor.Aslında bencede en mantıklısı bu.DC the Endde Voltroomu durdurabilmek için en son Nekronu serbest bırakıp Sinestroyu parallaxın tam kendisi yapıp tüm konrolü ona verdi.Kaldıki ben biliyorum onlaraca sayı çıktı voltroom tüm GLyi parmağında onattı bildiğin.

Batman in IQ sü 190-200 küsür fakat Spidey nin IQ sünün 270 ler olduğu söylenir. Tony den hatta Hank Pym den çok daha zeki olan birisinden bahsediyoruz. Aynı zamanda Anti sinister six zırhını yapan bir kişiden. Batman den aşağı kalır bir yanı yok diye düşünüyorum fakat Batman zekasını var olabilecek her şey de geliştirmeye uğraşmış biri fakat Spidey gibi adamlar sadece tek yönlü bir geliştirme yapıyorlar, Batman in avantajı sadece bu kısımda.

The End serisini uzunca bir süre araştırıp bulamadıktan sonra pes ettim O yüzden pekte araştırmadım Araştırmalarınızda Thanos un nasıl durdurulduğu da okudunuz mu hocam?

@bLackMumbLe

herneyse işte en azından ne bir flash kadar hızlı ne de GL ringinin gücüne sahip

• Superman'in, Batman hakkında onun ne kadar tehlikeli olduğu konusunda söylediği bir söz vardı. Ama koyamam maalesef

• quote:

Superman'in, Batman hakkında onun ne kadar tehlikeli olduğu konusunda söylediği bir söz vardı. Ama koyamam maalesef

Elbette öyle fakat Superman le birebir kapışırken de Batman alır derseniz pes artık derim. Orada kasdetilen çok daha farklı bir şey. Yeterli zaman verilirse ikinci bir karşılaşmada düşmanını alabilir şeklinde de yorumlanabilir yoksa New 52 de ilk defa tanıştığı Superman i kendine yalvarttırır hale getirmesi lazımdı değil mi?

Yani kendisinden misliyle güçlü olan kişilerle savaşırken kesin Batman kazanır diyemiyoruz. Adam rakibini tanımıyor, zayıf noktalarından tutun onu etkisiz hale getirecek bir şeyi dahi bilmiyor ee nasıl yenecek bu adam? Direk karşısına çıkarılmış kendisinden güçlü bir kişi için yapacağı bir şey yoktur. Ha olurda DC yazarı Batman in kazancağı bir senaryo yapar o zaman farklı olur. (DC zaten Batman i bu gidişle tanrı yapacak o da ayrı bir durum.)

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.