Şimdi Ara

Spider-Man vs Batman (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
578
Cevap
1
Favori
15.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: S. Hawking

Peki Spiderman'in Batman'e ne üstünlüğü var? Refleks olarak aynı sayılırlar, güçten çok dövüş stili önemli ki bu konuda sadece Deathstroke Batman'e rakip olabilir, taktik planlamada zaten en iyisi Batman. Daha neyi tartışıyoruz?

Yok artik Refleksde ayni sayilirlarmis. Hani saglam bir kaynak istesek?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alister_Lee A kullanıcısına yanıt
    Batman'i bilmediğin belli oluyor. Size laf anlatmak boşuna.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Dogrulari soyleyince hemen Batman i bilmiyorsun oluyor niyeyse

• quote:

Batman'in planlama durumunu biraz fazla abartmıyor musunuz?Öyle bir anlatıyorsunuz ki sanki durum şöyle.

30.04.2014
    Bugün her şeye karşı tetikte olmalayım.20 yaşlarında tayt giyen duvarlar yapışan bir çocuk benimle dövüşebilir.
  • Batman ve Örümcek Adam' ın refleks seviyeleri aynı dedi ya la adam...
    Neyse ben daha tartışmam bu konuyu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Light

quote:

Batman'in planlama durumunu biraz fazla abartmıyor musunuz?Öyle bir anlatıyorsunuz ki sanki durum şöyle.

30.04.2014
    Bugün her şeye karşı tetikte olmalayım.20 yaşlarında tayt giyen duvarlar yapışan bir çocuk benimle dövüşebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alister_Lee

Batman ve Örümcek Adam' ın refleks seviyeleri aynı dedi ya la adam...
    Neyse ben daha tartışmam bu konuyu..

Öhöm öhöm hocam bir soru sormustum

•  Spider-Man vs Batman
  • Symbiote haliyle 70-75 ton güce ulaşıyor.
    Anti sinister six armor ile en güçlü seviyeye çıkıyor. Zaten bu kostümüde Doktor ahtapot, electro, kum adam gibi ezeli 6 düşmanıyla aynı anda savaşmak için kullanıyor. Sinister six adı buradan geliyor... Hatta Anti Sinister Six armor u giydiğinde, Superman ile kıyaslayan bile var. Yani o kadar devhasa bir güce çıkıyor.
  • quote:

Symbiote haliyle 70-75 ton güce ulaşıyor.
    Anti sinister six armor ile en güçlü seviyeye çıkıyor. Zaten bu kostümüde Doktor ahtapot, electro, kum adam gibi ezeli 6 düşmanıyla aynı anda savaşmak için kullanıyor. Sinister six adı buradan geliyor... Hatta Anti Sinister Six armor u giydiğinde, Superman ile kıyaslayan bile var. Yani o kadar devhasa bir güce çıkıyor.

Tank in agirligi en 50-60 ton, bilemiyorum. Symbiot ile cok daha fazla olabilir.

Anti Sinister six armor abartilmis mi yoksa cidden o kadar guclu mu?Superman kadar guclu bir zirh olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 30 Nisan 2014; 22:54:14 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

•  Spider-Man vs Batman

Abartıldığını sanmıyorum. Sonuçta kendi evreninin en kötü 6 adamıyla aynı anda savaşıp, kanazabiliyor.

Çocukluktan beri bildiğim bir konu var. Örümcek Adam için, insan boyunda 10 örümceğin gücüne sahip felan diyorlardı eski çizgiromanlarda. Şimdi bir sürü kostüm felan çıktı , hergün gelişiyor
  • quote:

/>

• Spiderman, kesinlikle Batman i yener. Zorlarsa Detective comics New52 deki Batman zorlar.
    Bunun dışında, bana göre gelmiş geçmiş en iyi çizgi roman Batman Eternal New52 dir...

Spider-Man vs Batman
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

quote:

/>

Çağıran mı var

• Alister_Lee A kullanıcısına yanıt
    Tamam da o 6 dusman gezegenleri kule cevirebilecek veya bir gezegeni yorungesinden cikarabilecek gucte mi? Superman 6.6 kentilyon gibi bir guce sahip, all star 200 kentilyon.

O sirtlandigi bina kac tondur acaba? 100 den fazladir diyorum.

• bLackMumbLe kullanıcısına yanıt
    Bencede kalksan iyi edersin. Oturmak sana yaramıyor.

Spider-Man vs Batman

The Amazing Spider Man 685 i bi oku, ondan sonra gel tekrar konuşalım.
  • Benim anlamadığım bu ikisi aynı evrende karşılaşacaksa zaten adlarını az çok duymuşturlar. Batman çoktan plan bile hazırlamıştır kafasında. Bu nedenle karşılaştırmak saçma geliyor bu tür Crossoverlarla.
    Çünkü Batman'in her türlü kazanması gerekiyor.

• Ben çağırdım

• Bina örneği normal seviyesini göstermek içindi. Sıradan hali bu.. Spectecular Spiderman, Amazing Spiderman , Web of spiderman, Superior Spiderman gibi serilerde farklılık gösteriyor güç limiti... Eskiden dediğim gibi, insan boyunda 10 örümcek gücündeydi....

6 düşman : Doktor Ahtapot - Electro - Kum adam - Shocker - Akbaba - Mysterio... Bunları toplayınca esaslı bir güç çıkıyor ortaya..

Spider-Man vs Batman
  • quote:

Benim anlamadığım bu ikisi aynı evrende karşılaşacaksa zaten adlarını az çok duymuşturlar. Batman çoktan plan bile hazırlamıştır kafasında. Bu nedenle karşılaştırmak saçma geliyor bu tür Crossoverlarla.
    Çünkü Batman'in her türlü kazanması gerekiyor.

İlk mesajı okusaydın hocam.Detaylı şekilde anlattım.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.