Şimdi Ara

Spider-Man vs Batman (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
578
Cevap
1
Favori
16.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alister_Lee

Bencede kalksan iyi edersin. Oturmak sana yaramıyor.

Spider-Man vs Batman

The Amazing Spider Man 685 i bi oku, ondan sonra gel tekrar konuşalım.

Spiderman'e iyi çalışmışsın az da Batman'e çalışsaymışsın keşke. Insider Suit'den bi haber adamlar gelip yorum yazıyor. Daha sonra cevap verdiğime pişman oluyorum.

• quote:

Spiderman, kesinlikle Batman i yener. Zorlarsa Detective comics New52 deki Batman zorlar.
    Bunun dışında, bana göre gelmiş geçmiş en iyi çizgi roman Batman Eternal New52 dir...

Spider-Man vs Batman

Bundan sonra katılmam zaten tartışmanıza

• quote:

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

quote:

Spider-Man vs Batman

Spiderman'e iyi çalışmışsın az da Batman'e çalışsaymışsın keşke. Insider Suit'den bi haber adamlar gelip yorum yazıyor. Daha sonra cevap verdiğime pişman oluyorum.

Insider Suit ne laO kadar uyumluluk sorununu en son Vista'da görmüştüm.

• Batman

• quote:

quote:

Spider-Man vs Batman

Uzatmanın manası yok, Batman'den haberi olmayanlarla tartışmak zaman kaybından başka bir şey değil.

• quote:

quote:

Spider-Man vs Batman

Batman den haberi yok, batmane biraz daha calissaymissin demek nasil bir sey

Madem biliyorsunuz anlatirsinz bir kac sey. Yazilanlari gorunce aa bu batmani bilmiyor demekle olmuyor ancak kendinizi kandirirsiniz boyle demekle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 1 Mayıs 2014; 8:25:40 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• quote:

Bina örneği normal seviyesini göstermek içindi. Sıradan hali bu.. Spectecular Spiderman, Amazing Spiderman , Web of spiderman, Superior Spiderman gibi serilerde farklılık gösteriyor güç limiti... Eskiden dediğim gibi, insan boyunda 10 örümcek gücündeydi....

6 düşman : Doktor Ahtapot - Electro - Kum adam - Shocker - Akbaba - Mysterio... Bunları toplayınca esaslı bir güç çıkıyor ortaya..

Spider-Man vs Batman

Bu 6 si Superman i devirebilir mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaş böyle saçma bir konu mu olur ya?

Batman dediğimiz adam kafadan hasta bir herif. Adam kafasında her türlü şeyi kurgulayan ve bu olaylardan nasıl kurtulabileceğini kafasında milyon kere düşünmüş biri. Siz gelip Batman hazırlıksız olsa diyorsunuz, pes artık. Batman'in tüm olayı zaten zekası ve her şeye hazırlıklı olması. Batman'in hazır olmadığı halde savaşa girdiğini ne zaman gördünüz? Batman düşmanını çözer, ona göre hazırlanır ve rakibini yener. Eğer bu iki karakter aynı evrende olsaydı Batman'in en hazırlıksız hali bile daha önce Spidey ile ilgili milyon tane senaryo kurgulamış olurdu kafasında.

Batman Superman, Darkseid gibi en baba karakterleri alt etmiş biri siz gelmiş Spiderman ile kıyaslıyorsunuz.

Son olarak değinmek istediğim bir şey de birisi demiş Batman aslında o kadar güçlü değil popüler olduğu için yazılmış hikayelerdir bilmemne. Kardeşim sen neyin kafasındasın? Bu karakterlerden hiç biri gerçek değil umarım bunun farkındasındır. O yüzden burda yazılan yorumların hepsi çizgi romanlarda yazan şeyler üzerine (aramızda okumadan trollemek için ordan burdan sallayanlar yok değil) ve biz de çizgi romanları kaynak alarak tartışıyoruz. Sen kafana göre yok Batman güçlü değil, o çizgi romanlar Batman popüler diye yazıldı, tü kaka onlar gibisinden bir şeyler dersen asıl sana gülerler.

• Siz dedigim seyi kavrayamamissiniz. DC evreni Superman ve Batman uzerine kuruldu bir noktadan sonra. Nereye bakarsak hep bu ikisi tasin altindan cikiyor. Sirf Superman kadar guclendirebilmek icin cesitli hikayelerde sanki Batman i onun seviyesinde gostermeye calismislardir. Lan Superman diyoruz, adam gezegenleri yorungesinden cikartabilecek gucte ama bakiyoruz Batman bazi serilerde onu yenebilecekmis gosteriliyor. E bu populerlik ve abartilma degil de nedir? İlk cr lerinde bu kadar guclu oldugunu falan mi saniyorsunuz?

Donelim Supermane. Bu adam zaten ilk ciktiginda beri gucluydu. Dc bakti tutuluyor artik bunun uzerinden donen hikayeler yazmaya basladi. Onun devaminda da Batman geldi zaten.

Sanirsiniz ki dc evreni bu ikisinden olusuyor, bu ikisi istese herseyi yaparlar en gucluler bunlar fasa fiso

Hal jordan ikisinden de gucludur. Flash ta Speedforce tayken yine oyle. Veya baskalari da bu kiyasa eklenebilir. E bu adamlar taninmiyor bir Batman veya Superman kadar degil mi? Ne dogru durust gucleri biliniyor ne de baska bir seyi. Bu da en bastan sizin yazimdan anlayamadiginiz kismindan oluyor, populerite.

Bu konuda konusan uyelerle uzun zamandir sohbetimiz oldugu icin hemen kisadan yazayim dedim, o yuzden yanlis anlasilmis olabilirim

Fakat bu boyledir. Batman ne Superman i yenebilir ne de Superman JL deki en guclu kisidir

Not: Suraya ufak bir sey daha yazayim. CR yazarlari da insandir, yaptigi her yanlisi dogru kabul edersek celiskilerin isinden cikamayiz. Yanlis yanlistir ama dogru bir sekilde ayirt edilebilirse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 1 Mayıs 2014; 9:19:56 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Darwin's Finches

Arkadaş böyle saçma bir konu mu olur ya?

Batman dediğimiz adam kafadan hasta bir herif. Adam kafasında her türlü şeyi kurgulayan ve bu olaylardan nasıl kurtulabileceğini kafasında milyon kere düşünmüş biri. Siz gelip Batman hazırlıksız olsa diyorsunuz, pes artık. Batman'in tüm olayı zaten zekası ve her şeye hazırlıklı olması. Batman'in hazır olmadığı halde savaşa girdiğini ne zaman gördünüz? Batman düşmanını çözer, ona göre hazırlanır ve rakibini yener. Eğer bu iki karakter aynı evrende olsaydı Batman'in en hazırlıksız hali bile daha önce Spidey ile ilgili milyon tane senaryo kurgulamış olurdu kafasında.

Batman Superman, Darkseid gibi en baba karakterleri alt etmiş biri siz gelmiş Spiderman ile kıyaslıyorsunuz.

Son olarak değinmek istediğim bir şey de birisi demiş Batman aslında o kadar güçlü değil popüler olduğu için yazılmış hikayelerdir bilmemne. Kardeşim sen neyin kafasındasın? Bu karakterlerden hiç biri gerçek değil umarım bunun farkındasındır. O yüzden burda yazılan yorumların hepsi çizgi romanlarda yazan şeyler üzerine (aramızda okumadan trollemek için ordan burdan sallayanlar yok değil) ve biz de çizgi romanları kaynak alarak tartışıyoruz. Sen kafana göre yok Batman güçlü değil, o çizgi romanlar Batman popüler diye yazıldı, tü kaka onlar gibisinden bir şeyler dersen asıl sana gülerler.

Ben aynı evrendeler ise demedim.Birbirlerini tanımayacaklar.Batman BatCave'den çıkarken bugün duvarlara yapışan bir çocuğun saldırısına uğrayabilirim diye mi düşünecek?Spiderman çok daha güçlüdür Batman'den.Refleksleri de kat kat iyidir.Batman'in Spiderman'in ağından kurtulması öyle çok kısa da sürmez zira.Bu süre zarfında Spider-Man işini bitirebilir.Ama iş yakın dövüşe girdiğinde bir galip çıkmayacağı düşüncesindeyim.

• Batman alır adam olabilecek her olasılığı hesaplayarak dövüşüyor spiderman de tam aksine

• quote:

Orijinalden alıntı: PORTOSS.

Batman alır adam olabilecek her olasılığı hesaplayarak dövüşüyor spiderman de tam aksine

Ya bu nasıl bir mantıktır.Her şeyi hesaplıyormuş.Tanımadığı ilk kez gördüğü adamın neyini hesaplayacak.Spider-Man'i de çok salak sanıyorsunuz ya ona yanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Light

quote:

Batman alır adam olabilecek her olasılığı hesaplayarak dövüşüyor spiderman de tam aksine

Ya bu nasıl bir mantıktır.Her şeyi hesaplıyormuş.Tanımadığı ilk kez gördüğü adamın neyini hesaplayacak.Spider-Man'i de çok salak sanıyorsunuz ya ona yanıyorum

Aaa olur mu öyle? Batman bu. Paralel evrende veya farklı boyutta olacaklarla ilgili olasılıkları bile düşünür ve hesap yapar bu adam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 1 Mayıs 2014; 10:42:09 >

• Batman alır.

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

quote:

Orijinalden alıntı: R.Light

quote:

Aaa olur mu öyle? Batman bu. Paralel evrende veya farklı boyutta olacaklarla ilgili olasılıkları bile düşünür ve hesap yapar bu adam

Adamın paralel evrenden kendim gelsem diye plan bile yapmıştır eminim

• işin içine kostum girecekse spiderman i böcek gibi ezer batman..

• quote:

Orijinalden alıntı: Devian

işin içine kostum girecekse spiderman i böcek gibi ezer batman..

/>

/>

/>

Hocam yüz kez hazırlıksız yazdık.Adam o kostümü özel hazırladı Superman'e.

• Batman patoz eder
     Spider-Man vs Batman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bmaotml -- 1 Mayıs 2014; 11:48:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

quote:

Orijinalden alıntı: Devian

işin içine kostum girecekse spiderman i böcek gibi ezer batman..

/>

/>

/>

Hocam yüz kez hazırlıksız yazdık.Adam o kostümü özel hazırladı Superman'e.

sorun şu ki batman hiçbirzaman hazırlıksız yakalanmaz.Adamın her zaman +10 planı oluyor... Şimdi sen yine diceksin ki "yahu düşün ki hazırlıksız yakanldı" ama işte bizim bildiğim batman öyle yakalanmaz.O zaman baska birini yazıcan batman i değil.Hadi seni kırmıyım batman çırılçıplak giysisiz armorsuz vs yakalandı diyelim.Spiderman in Bruce Wayne'i indirmesi 10 saniye sürmez.Ama saçma olur bu şeye benziyor darkseid ile dr. banner ı kavga ettirmeye benziyor senin "hulk olmayacak dr banner olacak" diye ısrar etmen gibi birşey.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.