Şimdi Ara

Spigen 18w hızlı şarj çift giriş 39.9 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
5
Favori
20.306
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 temmuz 2019 cuma günü ürünü aldım cumartesi elime ulaştı pazar günü bozuldu bu kadar adi bir ürün olamaz. hepsiburada.com'a geri yolladım bakalım ne olacak şimdi.
  • soyildirim S kullanıcısına yanıt
    yuh ya gerçekten mi?
  • daniel_wellington D kullanıcısına yanıt
    Spigen 18w hızlı şarj çift giriş 39.9 evet hocam ürünü gönderdim bekliyorum bakalım nasıl bir çözüm önerecekler.
  • Degisir sorun olmaz, spigen kendini kanitlamis bir marka . Bir anlik voltaj sebepli filandir .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jujuuu kullanıcısına yanıt
    twitterdan yazmıştım oradan iletişime geçtiler yeni ürün yolladılar umarım bu seferki'de bozuk çıkmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soyildirim

5 temmuz 2019 cuma günü ürünü aldım cumartesi elime ulaştı pazar günü bozuldu bu kadar adi bir ürün olamaz. hepsiburada.com'a geri yolladım bakalım ne olacak şimdi.
    Benim cihaz bugün geldi.Daha 3.sök takta normal şarj yeri bozuldu.Alttaki hızlı şarjda sıkıntı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: KISKANIYORLAR

Benim cihaz bugün geldi.Daha 3.sök takta normal şarj yeri bozuldu.Alttaki hızlı şarjda sıkıntı yok.

Alıntıları Göster
    merak ettim de
    bu şarj cihazını neden sök tak yapıyonuz
    sabit bir yerde durunca kriz mi geçiriyonuz
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Neden mi sök tak yapıyorum.Çünkü sök tak yapılmak için tasarlanmış . Umarım merakını gidermişizdir.

• Üst taraftaki USB konumu kutu üzerinde ki konumdan farklı.googleden baktım ürün incelemesi yapanların USB konumu kutu üzerinde ki fibi.Herkeste mi böyle ?

Spigen 18w hızlı şarj çift giriş 39.9

• Spigen 18w hızlı şarj çift giriş 39.9
  • Benimkini dikkatli inceledim ve usbnin üst kismi kırılmış.O yüzden aşağıda duruyormuş..Halbuki en fazla 2 3 kere söküp takmışımdır.

Cihazda sevmedigim bir noktada her iki çıkışıda kullanınca hızlı şarj yaparken, normal USB tarafı çok yavaş şarj ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KISKANIYORLAR -- 12 Temmuz 2019; 1:1:55 >
  • Beyler galiba dolandırıldık :) Herkesin ki bozuluyor
  • Herkesinki bozuksa benimki kargoda söyleyin almayayım :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimki geldi hızlı sarjı gayet iyi. Ürün ağır, buda benim için kalite ölçütü. Ama çok sök tak yapmayacağım :)

• incubus İ kullanıcısına yanıt
    2 çıkışı birden kullanıp şarj süresi uzamiyorsa kalitelidir.2 çıkışıda kullanınca şarj süresi uzuyor bu cihazda.Boyle olacaksa ne diye büyük ve ağır yapılmış ki.

• Walla iki çıkışıda kullandım, ama birinde laptop soğutucu bağlı. O az güç çekiyordur

• Ürünü geldiği günden beri kullanıyorum. Daha büyük bişey bekliyordum. Zamanında aliexpressten aldığım tek girişli aukey bunun kadardı çünkü. Bende sıfır sıkıntıyla çalışıyor. Her iki girişi kullandığımda da hız kaybı yaşamadım. 40 lira muazzam bir ürün bence.

• Her prize soktuğumda kıvılcım çıkartıyor ya diğer şarj aletlerini taktığımda olmuyor kıvılcım. Bozuk mu acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

merak ettim de
    bu şarj cihazını neden sök tak yapıyonuz
    sabit bir yerde durunca kriz mi geçiriyonuz

Alıntıları Göster
    Isim geregi surrkli yollardayim. Otobüslerin prizleri asiri dandik oluyor, kah otobuste, kah dinlenme tesislerinde, kahsa gittigim yerlerde telefonumu sarja takiyorum. E tabi kablo girisi her zaman muntazam olamiyor, bazen adaptoru oyle zorluyor ki adaptordeki usb a ucunun yamulduguna bile sahit olmustum.

Hal boyle olunca, adaptorun usb cikisi bende cok cabuk bozuluyor. O yuzden hem kaliteli bir kablo hem de kaliteli bir adaptor kullanmak elzem. Halihazırda kullandigim preodan memnundum ama artik cok fazla isinmaya basladigi ve ara sira sarji kesmeye basladigi icin onu emekliye ayirip bunu tercih ettim. Usb girisi saglam yapılmış. Blitzwolf, anker gibi kaliteli bir orgu kabloyla kullanirsaniz iciniz rahat olur. (Ttecin orgulu type c kablosu da oldukça kalitelidir) Spigenin type c kablosunu almayi da düşünüyorum ama 45 lira biraz fazla geldi. Aliden blitzwolf u yari fiyatina alabiliyorum ama gem vergi hem de 2 ay bekleme suresi düşündürüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 14 Temmuz 2019; 9:56:23 >

• LEAME kullanıcısına yanıt
    Aynı anda Hızlı çıkışa Mi8 lite bağladım.Normal çıkışa lenovo a7000 bağladım.mi8 lite hızlı şarj çalışıyor.A7000 de dolum süresi 3 saati gösteriyordu.

Daha sonra a7000 i çıkartıp 1.3A lik başka bir orijinal şarj aletine taktım.Bu sefer şarj süresi 1 saat 45 dakika oldu.

Benim denememde ikisi ayni anda çalışırken normal çıkışın yavaş olduğu yönündeydi.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.