Şimdi Ara

Spigen 18w hızlı şarj çift giriş 39.9 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
5
Favori
20.306
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    50 liraya tamamla odemeni yap sonrada ikinci aldigin urunu iptal et urunun parasi yatar kargo bedava olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vaktiyle 69 a almıştım amazondan epeydir kullanıyorum memnunum f/p ürünü olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayatgezi

şarj cihazını aldık bu cihaz ile kullanmak için iphone için hızlı şarj kablosu arıyorum önerebileceğiniz bir ürün varmı?
    iPhone quick charge desteklemiyor. Standart şarj olacak cihazınız bilginiz olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: iyidebanane13

iPhone quick charge desteklemiyor. Standart şarj olacak cihazınız bilginiz olsun.

Alıntıları Göster

Hızlı şarj desteğiyle 30 dakikada %50 doluluğa ulaşan batarya, gün boyunca telefonunu yoğun kullanan teknoloji meraklılarının gereksinimlerine yanıt veriyor.

• Hızlı şarj güzel birşey değil.
    Sadece zor durumda kaldığınızda kullanın.
    Aksi halde bataryanızı çabuk eskir, ve zaten kendinizde farkedersiniz hızlı şarj ettiğinizde normale göre biraz daha erken biter piliniz.

• Bir adet de ben aldim, onceki indirimi yakalayamamistim ,iyi oldu. Cinden bile alsak en kotusu 5 dolar+ vergi olacakti, cok iyi fiyat bence.

• 69 tl görünüyor bende

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eediz

69 tl görünüyor bende
    bendede aynı indirim bitmiş belli ki
  • Izah etmeye calismistim ama okunmamis anlasilan. Iphone 8 den onceki telefonlari kast ediyorsak ,hadi detaya gireyim , tek tek her modelin maximum voltaj kabulunu buraya yazamam ama iphone 4 ve sonrasi cihazlar kutudan cikan 5W lik klasik sarj cihazi ile de bu tip yuksek cikisli sarj cihazlari ile de sarj edilse sarj suresinde belirli bir fark olusmaz

Fakat telefon eger 6 plus , 6s plus veya 7 plus ise bu buyuk piller kutudan cikan sarjla cok yavas sarj olur . Bunun yerine 12W olan ipad sarji kullanirsaniz oldukca zaman kazanirsiniz , peki normal 6 , 6s ve 7 modelleri icin durum ne ? Bunlar da "bir miktar hizli" sarj olabilirler ama buyuk pilli modeller gibi fark hissetmezsiniz

Iphone 8 , x , xs max gibi cihazlarda durum 3 olasiliga ulasiyor, kafa karisikligi buradan cikiyor okudugum kadariyla

Bu cihazlarin yaninda da halen 5W lik sarj cihazi geliyor ve gercekten sure cok uzuyor , bir isyeri masasinda surekli takili tutma sansiniz ya da geceden birakma durumunuz yoksa , yahut cok kullaniyorsaniz sarj suresi probleminiz olacaktir

Bunu kisaltmak icin 2 yolunuz var , birincisi ve size onerdigim ipad sarji kullanmaniz, bu telefon kabul ettigi maksimum voltaj olan 18w yerine 12W lik bir sarj tetiklemesi saglar, telefon isinmaz dolarken ve hem sure onemli olcude kisalirken, isinma yani kimyasal reaksiyon cok ust limitlerde de olmadigi icin asinma cok az olur . Bu ilandaki 40 liralik urun de 18W olmasina ragmen size 12W lik sarj saglayacaktir, burasi onemli

Madem telefonun 18W giris kapasitesi var, sarj cihazi da 18W, neden 12W ceker diyorsaniz , iphone 8 ve sonrasi "hizli sarj" ozelligi destekleyen telefonlar , bunu ancak diger ucu usb c cinsi konektore bagli ise kullanabiliyorlar

Telefonunuzun hizli sarj ozelligi ile mi sarj oldugunu anlamaniz cok kolay, telefon sessizde olmamak kaydiyla sarja taktiginizda gelen bir ses vardir, bu iki kez 1 saniye aralikla gelirse , ikinci sarj tetiklemesi gerceklesmis ve hizli sarj ozelligi devreye girmistir. Ama bunu 89W cihaz da kullansaniz normal Usb ile elde edemezsiniz , mutlaka usb-c kablosu ve usb c sarj aleti cikisina ihtiyaciniz var

Asinma ile ilgili de sunu soyleyim, asinmayi yaratan sey sadece sicakliktir , bu sicaklik artmadan sarj kesilirse ya da sogutma disaridan da olsa saglanabilirse asinma cok cok cok azaltilabilir , ve hizli sarj edilen telefonlarda ozellikle 100% den 90% lara dusus hizlanir, bu da dogrudur . Ama unutmayin ,hizli sarjda da sure kisaldigi icin, pil daha az sure sarj stresine maruz kalir

Tavsiyem bunlari cok hesaba katmadan en cok hangisi kullaniminiza gerekiyorsa ona uygun hareket etmeniz

Bu yeni nesil iphone lar dahi hala diger bazi markalarin sarj suresi konusunda cok geride oldugu icin ben hizli sarji sonuna kadar kullaniyorum , ozellikle en onemli faydasi 0-50% arasini yaklasik 25-30 dakika arasi tamamlamasi

• quote:

Orijinalden alıntı: jujuuu

Izah etmeye calismistim ama okunmamis anlasilan. Iphone 8 den onceki telefonlari kast ediyorsak ,hadi detaya gireyim , tek tek her modelin maximum voltaj kabulunu buraya yazamam ama iphone 4 ve sonrasi cihazlar kutudan cikan 5W lik klasik sarj cihazi ile de bu tip yuksek cikisli sarj cihazlari ile de sarj edilse sarj suresinde belirli bir fark olusmaz

Fakat telefon eger 6 plus , 6s plus veya 7 plus ise bu buyuk piller kutudan cikan sarjla cok yavas sarj olur . Bunun yerine 12W olan ipad sarji kullanirsaniz oldukca zaman kazanirsiniz , peki normal 6 , 6s ve 7 modelleri icin durum ne ? Bunlar da "bir miktar hizli" sarj olabilirler ama buyuk pilli modeller gibi fark hissetmezsiniz

Iphone 8 , x , xs max gibi cihazlarda durum 3 olasiliga ulasiyor, kafa karisikligi buradan cikiyor okudugum kadariyla

Bu cihazlarin yaninda da halen 5W lik sarj cihazi geliyor ve gercekten sure cok uzuyor , bir isyeri masasinda surekli takili tutma sansiniz ya da geceden birakma durumunuz yoksa , yahut cok kullaniyorsaniz sarj suresi probleminiz olacaktir

Bunu kisaltmak icin 2 yolunuz var , birincisi ve size onerdigim ipad sarji kullanmaniz, bu telefon kabul ettigi maksimum voltaj olan 18w yerine 12W lik bir sarj tetiklemesi saglar, telefon isinmaz dolarken ve hem sure onemli olcude kisalirken, isinma yani kimyasal reaksiyon cok ust limitlerde de olmadigi icin asinma cok az olur . Bu ilandaki 40 liralik urun de 18W olmasina ragmen size 12W lik sarj saglayacaktir, burasi onemli

Madem telefonun 18W giris kapasitesi var, sarj cihazi da 18W, neden 12W ceker diyorsaniz , iphone 8 ve sonrasi "hizli sarj" ozelligi destekleyen telefonlar , bunu ancak diger ucu usb c cinsi konektore bagli ise kullanabiliyorlar

Telefonunuzun hizli sarj ozelligi ile mi sarj oldugunu anlamaniz cok kolay, telefon sessizde olmamak kaydiyla sarja taktiginizda gelen bir ses vardir, bu iki kez 1 saniye aralikla gelirse , ikinci sarj tetiklemesi gerceklesmis ve hizli sarj ozelligi devreye girmistir. Ama bunu 89W cihaz da kullansaniz normal Usb ile elde edemezsiniz , mutlaka usb-c kablosu ve usb c sarj aleti cikisina ihtiyaciniz var

Asinma ile ilgili de sunu soyleyim, asinmayi yaratan sey sadece sicakliktir , bu sicaklik artmadan sarj kesilirse ya da sogutma disaridan da olsa saglanabilirse asinma cok cok cok azaltilabilir , ve hizli sarj edilen telefonlarda ozellikle 100% den 90% lara dusus hizlanir, bu da dogrudur . Ama unutmayin ,hizli sarjda da sure kisaldigi icin, pil daha az sure sarj stresine maruz kalir

Tavsiyem bunlari cok hesaba katmadan en cok hangisi kullaniminiza gerekiyorsa ona uygun hareket etmeniz

Bu yeni nesil iphone lar dahi hala diger bazi markalarin sarj suresi konusunda cok geride oldugu icin ben hizli sarji sonuna kadar kullaniyorum , ozellikle en onemli faydasi 0-50% arasini yaklasik 25-30 dakika arasi tamamlamasi
    Hocam verdiğin bilgiler için ve şu laftan anlamayan cahillere rağmen uğraştığın için çok sağol. Umarım verdiğin bilgilerde doğrudur bu arada (:

• Aksam aldim bir tane saolun, note 4 ve mate8 icin sarj kablosu tavsiye edermisiniz..

• Supheniz olmasin. Bu bilgilerin daha detaylilari icin meraklilarina bir site onereyim. Grafik desteklidir cogu konusu ve konu sonlarinda iliskili linklerle benzer konulara gecip okursunuz . Mesela ben baslangic olarak "dogru bilinen yanlislar" linkini atayim

https://www.androidauthority.com/battery-myths-688089/

Adamlar 6 adet 90% insanin yaptigi ve faydali olduguna inandigi ama yanlis veya etkisiz olan seyi siralamis . Eger icinde bir mantik varsa, ona da serh dusup "evet cok cok az oranda bir mantigi var ama gercek dunyada karsiligi yok" mealinde eklemis

-uygulamalari kapatmak pil kullanimini dusurmez, tekrar acarken bilakis arttirir

-bildirim, bluetooth gibi seylerin hepsini kapatmak ile hepsini acik tutmak arasindaki fark bir gunde 30 dakika ekstra sureyi gecmez

-telefon sarjda iken kullanilabilir , aksine inanmayin

-telefonu dolduktan sonra sarjda birakmak zararsizdir

-sarjin sifira dusmesini bekleyip doldurmaya baslamayin yanlistir

-illa orjinal markanin sarjina mahkum degilsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: jujuuu

Birader cevap verdigin kisiyi savunmuyorum o yuzden avukati misin ne karisiyorsun hic deme ama hem yanlis eksik bilgi veriyorsun hem de uste cikiyorsun, bari ozur dile insanlardan , biz de sana o lafi eden adama diyelim diyecegimizi , adama haddini bildireyim derken geri kalan herkese saygisizlik ediyorsun farkinda degilsin

Bu baslikta kili kirk yararak, bir arkadasin benzetmesi ile kamu spotu gibi mesaj yazmaya calisiyoruz , sen sana hatani gosterene "hakli olarak" uslubunden oturu saldirirken kendi yanlisinin farkinda bile degilsin

Alıntıları Göster
    Farkındayım. "Haklısınız hocam mevcutmuş. Kusura bakmayın. Benim hatam, gözümden kaçmış." demiştim.

• DisconnectusErectus35 kullanıcısına yanıt
    Selamlar saygilar

• İndirim bitmiş galiba, yine 39 olursa almayı düşünüyorum.

• Aksam aldim bir tane saolun, note 4 ve mate8 icin sarj kablosu tavsiye edermisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

https://www.hepsiburada.com/apple-iphone-x-64-gb-apple-turkiye-garantili-p-HBV000007PV9T?magaza=Sen%20Cep&wt_gl=cpc.tum.universal-genel.pla&gclid=Cj0KCQjw9pDpBRCkARIsAOzRzitEPHWBjHUI2UBjeaFQ8kucTTiuCG0CHfn13ll400BMW0TtzqweurgaAorpEALw_wcB

Hızlı şarj desteğiyle 30 dakikada %50 doluluğa ulaşan batarya, gün boyunca telefonunu yoğun kullanan teknoloji meraklılarının gereksinimlerine yanıt veriyor.

Alıntıları Göster
    Bir önceki nesil olan iPhone X linkini neden attınız bilmiyorum ama ben iPhone Xs Max'te denedim orijinal cihazıyla aynı sürede şarj etti. Desteklemiyor dediğim şey konusunda olduğumuz qualcom hızlı şarj teknolojisi, onu da orada belirtmiştim.

Apple'ın kendi üretimi olan cihazları alırsanız veya iOS uyumlu hızlı şarjiniz olursa durum farklı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyidebanane13 -- 11 Temmuz 2019; 0:58:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: iyidebanane13

Bir önceki nesil olan iPhone X linkini neden attınız bilmiyorum ama ben iPhone Xs Max'te denedim orijinal cihazıyla aynı sürede şarj etti. Desteklemiyor dediğim şey konusunda olduğumuz qualcom hızlı şarj teknolojisi, onu da orada belirtmiştim.

Apple'ın kendi üretimi olan cihazları alırsanız veya iOS uyumlu hızlı şarjiniz olursa durum farklı olur.

Alıntıları Göster
    Iphone x (ve/veya max icin) icin hizli sarj desteklemiyor dersen yanlis olur fakat iphone x in hizli sarj ozelligi bu cihazla kullanilamaz cunku bu cihazin ne usb c cikisi var ve dolayisiyla ne de usb c kablo ile baglanti saglanabilir . Tekrar yaziyorum , usb c cikisi olan ve 18W power delivery ozelligi olan bir sarj cihazi ve mfi onayli bir usb c to lightning kablo olmadan iphone 8 ve sonrasi cihazlardaki hizli sarj ozelligini kullanamazsiniz

Fakat bu sarj cihazi iphone x dahil tum kutudan 5W lik sarj cihazi cikip kullanilan cihazlari cok cok daha hizli sarj eder . Aynen ipad sarjinin ettigi gibi ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jujuuu -- 11 Temmuz 2019; 6:14:19 >

• Arkadaşlar almak isteyenler için şu anda spigen’in kendi sitesinde ürünün fiyatı 49.9 ₺ . Kargo ücretsiz. Hepsi burada da kargo ücreti ver mıydı bilmiyorum ama eğer varsa yaklaşık aynı fiyatlara gelir.

www.spigen.com.tr
    Spigen F207 18W Hızlı Şarj Cihazı Çift Giriş USB Qualcomm 3.0 + iP (Intelligent Power Technology) Duvar Şarjı - Spigen
    https://www.spigen.com.tr/Spigen-F207-18W-Hizli-Sarj-Cihazi-Cift-Giris-USB-Qualcomm-30-iP-Intelligent-Power-Technology-Duvar-Sarji,PR-2821.html

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.