Öncelikle Amazon Prime üyesi olmamız lazım bu ürünleri sepete ekliyorum toplam 154,80 TL ediyor . Prime üyelerine sepette ekstra %15 indirim ile 131,80 gibi bir ücret çıkıyor . Sipariş Tamamlama bölümünden altta yer alan kupon kısmına AMAZONAPP25 kodunu kullanarak 106,58 gibi bir tutar ödeyerek piyasanın altında bu iki ürünü almaktayız. Spigen Apple'nın MFI lisanslı ürünlerini üretmektedir . |
Spigen Apple Hızlı Sarj Başlığı ve Kablosu 106,58 TL
-
-
kodu için Girdiğiniz promosyon kodu satın alımınızda kullanılamaz. diyor nasıl kullancaz
-
Uygulamadan yapacaksınız -
Girdiğiniz promosyon kodu, satın alma işleminizde kullanılamaz. -
Iphone 6 yı da hızlı şarjla doldurur mu acaba yorumlarda 8 ve üzeri için yorumlar var -
faydalandım hocam teşekkürler. iPhone 11'e hızlı şarj bakıyodum Spigen'de bir tık pahalı gelmişti ama hem kablo hem de adaptör 106 TL'ye çok iyi oldu
Uygulamadan kodu girerseniz çalışıyor arkadaşlar.
-
-
AMAZONAPP25 tek kullanımlık
-
Prime olmak bu güne kısmetmiş, konu sahibine çok teşekürler. Faydalandık -
iphone 11 şarj konusunda zararı olur mu? -
apple lisanslı olduğu için bi zararı yok
-
Kablo stok tükenmiş. Alternatif var mı acaba -
-
adaptörler hakkında bilgisi olan var mı? Konudaki ürünle bu ürün arasında bunu seçmek daha mantıklı değil mi?
-
Xiaomi için kablo önerecek var mı konudaki adaptörle uyumlu
-
Bu type c değil ama hızlı şarjı desteklemiyor. Hatta cok benzer urun https://www.amazon.com.tr/Spigen-Type-C-Yüksek-Hızlı-Kablosu/dp/B00ZE36WH8/ref=mp_s_a_1_1?dchild=1&keywords=spigen+essential+type-c&qid=1601674147&sprefix=spigen+essential&sr=8-1 buda desteklemiyor dikkat ediniz konudaki mablo farkli seri
-
Orijinal kablo ile bu adaptörü kullansak yine de hızlı şarj özelliği kullanılabilir mi acaba? (İphone 11) -
Kullanılmadığını biliyorum. -
Bende Spigen'in adaptörü var, kablosuna takıldığım için bozulmuştu, şu ürünü alırsam aynı verimliliği Spigen adaptöründen yine alabilir miyim?
-
😔
Benzer içerikler
- lego benzeri markalar
- ceat lastik yorumları
- azar referans kodu
- doğum gününde hediye veren markalar
- shell helix ultra 5w-30 yorumlar
- hepsiburada hisse yorum
- letgo komisyon alıyor mu
- black friday ne zaman 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X