Şimdi Ara

Spigen Apple Hızlı Sarj Başlığı ve Kablosu 106,58 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
4
Favori
9.377
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Iphone lar icin konusuyorum, 8 serisinden sonraki modellerde hizli sarj ozelligini kullanabilmek icin MUTKALA usb-c to lightning kablo kullanmak zorundasiniz. Ayni adaptore usb to lightning kablo taktiginizda hizli sarj edemezsiniz .

Bu su demek degil. Iphone larin (son seri haric) kutusundan cikan adaptor oldukca yavas sarj ediyor . Normal usb kullansaniz bile iphone un bahsettigim sarj cihazindan daha hizli sarj edersiniz ancak "hizli sarj" baska bir ozellik ve bunun icin mutlaka usb c kablo gerekli

Peki usb (yuksek kapasiteli bir adaptor ile) ve usb c ile hizli sarj ozelligi arasinda ucurum var mi ? Hayir yok, oldukca yakinlar. Yani androidlerdeki o muthis fark iphone larda halen cok fazla degil fakat hizli sarj ozelligi kisa suresi olup tam dolum degil de hemen 5 lerden 40 lara 60 lara ciksin diyenler icin ideal cunku 80% e kadar oldukca hizli sarj edip 80% den sonra hiz kesiyor , normal usb sarjlarda da bu var ama 80% e ulasmasi daha uzun suruyor

Uzun lafin kisasi dusuk rakamlari hizlica yuksetmek icin bu ozellige ihtiyaciniz var ve bunun icin usb c kablo sart

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kablosuz sarj padlerinde de bi kampanya olsun isterdim. Spigenin ürünleri kaliteli.

• Airpods un usb c to lightning kablosu atıl duruyordu kenarda. 27w adaptör ve baesus un kablosunu ekledim sepete. Baesus kabloyu da sırf 100 ü geçeyim AMAZONAPP25 işe yarasın diye ekledim. 63TL den 27e düştü. Teşekkürler haber verdiğiniz için.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O kablo bende de atil bicimde kutuda, tek adaptor alsam da olurdu (veya yanina bir seyler ekleyerek) ama esli kullanilan urunlerde boyle bir tanesinin fazlaligi azligi sorun olabiliyor . Cep acisindan avantaj elbet ama ben gelen spigen adaptoru apple kablo ile kullanirken diger kablo iskarta kalacak. Genelde eldeki urunleri sattigim icin yontemim budur ama airpods u satacagimi dusunmedigim icin senin mesajini gordugumde hata yaptigimi anladim

• Kablosuz sarj konusunda da yukaridaki fikre katiliyorum, keske guzel indirimler olsa fakat kablosuz sarji duzgun yapabilmek icin cogumuzun araba icin telefon veya kiliflarin arkasina tutturdugumuz miknatislar sorun yaratiyor , bu yuzden kablosuzu telefonda kullanmaya pek istekli olamiyoruz . Kiliflar engel olmuyor ama miknatislar engelliyor

Amazon iade politikasi nasil ? Yukaridaki uyenin uyarisi ile siparisteki iki urunden sadece kabloyu iade edersem , indirim haklari kaybolacagi icin nasil bir iade yapiyorlar ? Para degil de bir kupon tanimlanmasi mi yoksa indirimli hali hesaplanip daha az nakit iade mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kingodisco09

bunun fiyatı iyiymiş. kaptım 2 tane. 2 metre olması da güzel. mfi lisanslı hemde. teşekkürler  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sparcoo -- 3 Ekim 2020; 11:57:3 >

• sparcoo kullanıcısına yanıt

Kaca dustu fiyat 2 si icin

• kablo stok bitmiş kaçırdık, umarım yeniden stoklara girer.

• kablo ya alternatif ürün verebilecek varmı ?

• Kabloda stok yok , guzel fırsatmış.

Ugreen Örgülü Type-C Lightning iPhone Hızlı Şarj Kablosu, Siyah
    amazon
    Ugreen Örgülü Type-C Lightning iPhone Hızlı Şarj Kablosu, Siyah
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07PW6F28G/ref=cm_sw_r_wa_api_fab_-AyEFbWF4ZVSB

Spigen e alternatif olur mu bilemedim

• Ben kablo bunu tercih ettim

Belkin Lightning Konektörlü Boost Charge USB-C Kablosu, 1.2m, Siyah
    amazon
    Belkin Lightning Konektörlü Boost Charge USB-C Kablosu, 1.2m, Siyah
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07P9ZDM5N/ref=cm_sw_r_cp_api_fab_S7AEFbD4ZKGW8

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• yazıları okudum da

o zaman adaptörden iki çıkış birisi normal kullandığımız USB diğeri de type-c olabilir

kabloda elimizde normali var zaten type-c to Lightning alsak mantıklı olur mu

hızlı şarj için type-c diğeri de olsun ki ne olur ne olmaz diye düşündüm ?

• Tekrar stok helmis ama indirim kodu calismiyor artik

• Alınır mı acaba? Ya da başka önerisi olan var mı bana da kablo dayanmıyor.

• soul_spear S kullanıcısına yanıt

şimdi de 30 tl indirim var

• quote:

Orijinalden alıntı: cream cheese

şimdi de 30 tl indirim var

Nasıl alınıyor o indirim

• onurguner kullanıcısına yanıt
    Prime isen 120 tl üzeri 30 tl indirim kod: AMZNPR30 mobil uygulamada geçerli sadece

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçen gün fiyat yükseldiğinden alamamıştım, demin şarj kablomu bozdum şu konuya bakayım tekrar derken yine aynı fiyata düşmüş, amazon sen bir tanesin :)

• Ben neden kullanamıyorum kodu mobilden girdim prime üyelik başlattım. Yoksa sorunmu oldu anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurguner -- 10 Ekim 2020; 22:58:32 >
  • Girdiğiniz promosyon kodu satın alımınızda kullanılamaz yazıyor.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.