< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Spigen Apple Hızlı Sarj Başlığı ve Kablosu 106,58 TL (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Kablosuz sarj padlerinde de bi kampanya olsun isterdim. Spigenin ürünleri kaliteli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Airpods un usb c to lightning kablosu atıl duruyordu kenarda. 27w adaptör ve baesus un kablosunu ekledim sepete. Baesus kabloyu da sırf 100 ü geçeyim AMAZONAPP25 işe yarasın diye ekledim. 63TL den 27e düştü. Teşekkürler haber verdiğiniz için.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
O kablo bende de atil bicimde kutuda, tek adaptor alsam da olurdu (veya yanina bir seyler ekleyerek) ama esli kullanilan urunlerde boyle bir tanesinin fazlaligi azligi sorun olabiliyor . Cep acisindan avantaj elbet ama ben gelen spigen adaptoru apple kablo ile kullanirken diger kablo iskarta kalacak. Genelde eldeki urunleri sattigim icin yontemim budur ama airpods u satacagimi dusunmedigim icin senin mesajini gordugumde hata yaptigimi anladim
Kablosuz sarj konusunda da yukaridaki fikre katiliyorum, keske guzel indirimler olsa fakat kablosuz sarji duzgun yapabilmek icin cogumuzun araba icin telefon veya kiliflarin arkasina tutturdugumuz miknatislar sorun yaratiyor , bu yuzden kablosuzu telefonda kullanmaya pek istekli olamiyoruz . Kiliflar engel olmuyor ama miknatislar engelliyor
Amazon iade politikasi nasil ? Yukaridaki uyenin uyarisi ile siparisteki iki urunden sadece kabloyu iade edersem , indirim haklari kaybolacagi icin nasil bir iade yapiyorlar ? Para degil de bir kupon tanimlanmasi mi yoksa indirimli hali hesaplanip daha az nakit iade mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: kingodisco09bunun fiyatı iyiymiş. kaptım 2 tane. 2 metre olması da güzel. mfi lisanslı hemde. teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sparcoo -- 3 Ekim 2020; 11:57:3 >
-
Kaca dustu fiyat 2 si icin
kablo stok bitmiş kaçırdık, umarım yeniden stoklara girer.
-
kablo ya alternatif ürün verebilecek varmı ?
-
Kabloda stok yok , guzel fırsatmış.
Ugreen Örgülü Type-C Lightning iPhone Hızlı Şarj Kablosu, SiyahamazonUgreen Örgülü Type-C Lightning iPhone Hızlı Şarj Kablosu, Siyahhttps://www.amazon.com.tr/dp/B07PW6F28G/ref=cm_sw_r_wa_api_fab_-AyEFbWF4ZVSB
Spigen e alternatif olur mu bilemedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben kablo bunu tercih ettim
Belkin Lightning Konektörlü Boost Charge USB-C Kablosu, 1.2m, SiyahamazonBelkin Lightning Konektörlü Boost Charge USB-C Kablosu, 1.2m, Siyahhttps://www.amazon.com.tr/dp/B07P9ZDM5N/ref=cm_sw_r_cp_api_fab_S7AEFbD4ZKGW8
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
yazıları okudum da
o zaman adaptörden iki çıkış birisi normal kullandığımız USB diğeri de type-c olabilir
kabloda elimizde normali var zaten type-c to Lightning alsak mantıklı olur mu
hızlı şarj için type-c diğeri de olsun ki ne olur ne olmaz diye düşündüm ?
-
Tekrar stok helmis ama indirim kodu calismiyor artik
Alınır mı acaba? Ya da başka önerisi olan var mı bana da kablo dayanmıyor.
şimdi de 30 tl indirim var
-
quote:
Orijinalden alıntı: cream cheeseşimdi de 30 tl indirim var
Nasıl alınıyor o indirim
Prime isen 120 tl üzeri 30 tl indirim kod: AMZNPR30 mobil uygulamada geçerli sadece
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Geçen gün fiyat yükseldiğinden alamamıştım, demin şarj kablomu bozdum şu konuya bakayım tekrar derken yine aynı fiyata düşmüş, amazon sen bir tanesin :)
-
Ben neden kullanamıyorum kodu mobilden girdim prime üyelik başlattım. Yoksa sorunmu oldu anlamadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurguner -- 10 Ekim 2020; 22:58:32 >
Girdiğiniz promosyon kodu satın alımınızda kullanılamaz yazıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X