< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Spigen.com.tr indirim/siparişler hakkında (9. sayfa)
-
-
THH başvurusu itina ile yapılmıştır.
-
Hocam ben kredi kartı ile alışveriş yaptım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de kartla alışveriş yaptım ve henüz geri ne ödeme yapıldı ne de kimse ulaştı. Spigen globale mail attım bekliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi külemez -- 26 Ekim 2023; 18:18:43 > -
Hala odeme iadesi yapmadılar. Kac saat sistemi acik bıraktılar. Madem bozuk hemen ayarlayin durumu. Cidden ben fiyat hatasi diye 1 gram düşünmedim kampanya yaptılar sandim. İçim rahat aldim.
Global support maillerine , global twit hesabina ve tr hesabina durumu acikladim. Global support emaili ise cok profesyonel sekilde hazirladim. Banka dokumlerine bakar sundum adamlara. Turkce karakterleri İngilizceye çevirdim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Maliyeti 30 lira olan şeyi 700'den satıyorken hata sonucu 100'den satmış olsan bile yine zararda değilsin. Hadi diyelim ki zararda ol, bu durum senin batacağın bir durum değil.
Aslında bu olayı da fırsata çevirip "bir hata olmuş ama herkesin ürünlerini göndereceğiz" deseler çok hoş bir PR olmaz mı?
Not: Mağdurlardan değilim:)
-
Banada aynı şeyleri zırvalayıp durdular. kupon verelim dediler. sözde dün özür maili atmışlar ne gelen var ne giden dedim mail falan gelmedi. senden edindiğim yenage bilgilerle onları yerden yere vurdum sonra da dedim ki ben thh ye başvurdum artık kim galip gelirse dedim kapattım telefonu. sözde bide para iadesini de dün yapmışlar yalancılar. bi kere para iadesi yapsan banka bildirim gönderiyor iadeniz başlatılmıştır en kısa sürede yatacaktır diye. onu bile vermiyolar bankaya harcama itirazında bulundum
-
Değerli dostlar kupon alıp kullanmayacak varsa bana verebilir misiniz
Kurum veya şahıs fark etmeksizin ses kaydı alacağınızı belirtmeniz gerekiyor. Sizin habersizce almış olduğunuz kaydın herhangi bir geçerliliği yok. Ayrıca iş uzarsa, zaten müşteri hizmetlerinin almış olduğu kaydı thh talep edebilir.
-
Bende Twitter'dan yazar yazmaz aradılar, dedim ben özellikle sizi arayıp teyit aldığım için bu sitemim, onlarda sizin görmüş olduğunuz fiyatlarla bize düşen farklı falan dedi siz 259 TL lik iki ürün sipariş etmişsiniz ama bizde 1000 küsür gözüküyor, yeni yerimize taşındık sistemlerde sorunlar oldu falan bana mailde gelmemişti bana da telefonla indirim kodu verdi. Paylaşımı sizin için sorun yoksa kaldırırsanız seviniriz vs. şeklinde bitti konuşma.
-
Yeni yere taşınmakla internet sitesi ne alaka acaba :D
-
3 ay öncede aynı bahaneyi söylemişlerdi :D
-
Alışveriş yapacaktım. Buradakileri okuyunca vazgeçtim.
-
Firma çalışanı olacağım ve forumlarda milleti manipüle etmeye çalışacağım ha :D
Nasıl bir hayal dünyasındasınız anlamadım.
Sen bu gibi basit bir olayla ilgili aldığın izinsiz ses kaydını mahkemeye sunarsan hakim seni fırçalar ve dinlemez. Kanuna aykırı elde edilmiş delil ancak çok istisnai durumlarda dikkate alınır.
Thh maceranda başarılar dilerim.
Çoklu hesap kullanımı, aynı veya benzer üründen adetli sipariş gibi durumlar varsa çok da anormal değil. Amazon'dan yüzlerce sipariş verdim dediğiniz gibi bir durum yaşamadım.
Çoklu hesap kullanımı çok yanlış, resmen başkalarının hakkını çalmak gibi bir şey. Yakın arkadaşım evde bulunan 4 kişi adına hesap açıp ne var ne yoksa alıyor. Defalarca uyardım ama artık içine işlemiş.
-
Kupon alıp kullanmayacak arkadaşlar varsa satın alabilirim
Hala benim iademi yapmadılar iade alabilen var mı arkadaşlar ?
Ben iade aldım kk na yansıdı. Mh arayın paramı verin diyin veriyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X