Şimdi Ara

Spigen Essential F306W Kablosuz Qi2 Hızlı Şarj Cihazı + Qualcomm 3.0 Priz Adaptörü/Hızlı Şarj AMAZON

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
3
Favori
1.941
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun zamandır araştırıyordum. Bu fiyata kesinlikle kaçmaz, her yerde bunun iki katı fiyatına...
    Hızlı şarj özelliği ve soğutması olan güzel bir kablosuz şarj aleti..

• İPhone X de kablosuz hızlı şarj varmı resimlere onu koymuslar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmet056 A kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim tam kapasite iPhone X'i hızlı şarj etmek için 18W adaptöre ihtiyacınız var. Ancak bunun yanında verilen o kadar değil. Yorumlarda baktığımda da telefonu 3 saatte doldurduğunu görmüştüm. Ürünün sayfasında da iPhone X'i de 7,5W hızında yaptığı yazıyor.
  • Ben aldım farklı pirizlerde ups lerde bile denedim benimki parmağı sürtünce hissedilecek kadar az miktarlarda elektrik kaçırıyor...acaba geneli mi böyle bendeki zımbırtı mı problemli.
  • ekksl6 E kullanıcısına yanıt
    İlginç. Belki kablosuz şarj aletlerinin geneli böyledir ancak benim bir bilgim yok maalesef. Ben de aldım ürünü, ürün bana ulaşınca test edip sonucunu size gönderirim ancak bizim evdeki her şey beni çarpıyor nedense.
  • Umutkocoglu U kullanıcısına yanıt
    Konu ürünün dış yüzeyinde metal kullanılması.
    Bende çinden gelen heryeri plastik wifi şarj da var o plastik gövdeden ötürü iletim yapamıyor.
    sizinki de bi gelsin de eğer hissetmiyorsanız kaçağı problem benim üründe olabilir amazon a aide yaparım o zaman
  • Telefonu dik koyabilecegimiz sekilse olsaymis iyiymiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İphone 7 şarj olmuyor değil mi bununla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.