Şimdi Ara

Spigen Universal Glas Nano Liquid Sıvı (Seramik) Kaplama Hakkında (HÜSRAN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
2.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık Beş Gün Önce Kendi Resmi Sitelerinden Edindiğim Ürünü Tüm Talimatlara Uyarak iPhone X Cihazıma Uyguladığım Halde Beş Günün Sonunda Ekranda Küçük Kılcal Çizikler Meydana Geldi Bu Sabah Farkettim Ve Hayal Kırıklığı Oldu. Beş Gün Nasıl Kullandın Derseniz Derseniz Sadece Cebime Koyup Çıkarttım. Kendilerine Mail Attım Otuz Dakika İçinde Geri Dönüş Yapıp Aradılar Ödediğim Ürün Kadar Hediye Çeki Verdiler. Hediye Çeki Çizikleri Yok Etmeyecek Ama Alacak Arkadaşlar Uzak Dursun Bu Ve Bunun Gibi Sıvı Ekran Koruyucular Bir İşe Yaramaz Aman Diyeyim Uzak Durun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buhar Abi -- 13 Aralık 2017; 10:13:41 >

• [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 27 Mart 2021; 10:54:54 >
  • Az Daha Kullanıcam Bu Şekilde Sonra Bakalım Cam Yada Jelatin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buhar Abi

Az Daha Kullanıcam Bu Şekilde Sonra Bakalım Cam Yada Jelatin.

Cam alacaksanız da dükkanlardaki 2-3 liralık malzemeden çalınmış ürünlere 20-30 lira vermeyin . Paraya kıyın adam gibi bir ürün alın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • major24 M kullanıcısına yanıt
    Maksat Çizilmeyi Korusun Kırma Gibi Bir Derdim Yok Valla Kendimden İyi Bakıyorum Telefona :)

Sudan Ucuz Şuna Denk Geldim Ayda Bir Söker Atarım Ne Dersiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Buhar Abi

Maksat Çizilmeyi Korusun Kırma Gibi Bir Derdim Yok Valla Kendimden İyi Bakıyorum Telefona :)

Sudan Ucuz Şuna Denk Geldim Ayda Bir Söker Atarım Ne Dersiniz ?

Tek amacınız çizilmesini önlemek içinse kalın temperli cam işine girmeyin. en incesinden cam filmi yada nano cam filmi alın geçin.
    Ama yerinizde olsam 2 adet diamondprotect ( yada benzer ürün) alırım. Önce tek paket ile ön ve arkaya uygularım. 24 saat sonra 2. paketi ön ve arkaya gene birlikte uygularım. Arkasında ultra ince şeffaf bir kılıf takar kullanırım. (spigen felan değil yalnız en dandiğinden ince yumuşak bir kılıf.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi major24 -- 14 Aralık 2017; 10:50:27 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.