Şimdi Ara

Spk İleri Düzey Lisans Sınavı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
2
Favori
12.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Spk ileri düzey sınavına hazırlanıyorum bunun için bildiginiz iyi bir kaynak varmı yada önerebileceginiz bir yayınevi birde video ders anlatım seti şeklinde bir kaynak var torrent linki olan varsa yazarsa çok sevinirim.Şimdiden Teşekkürler

• Merhaba , gazi kitabevi'nin ileri duzey icin kitabi mevcut . Internet sitesinde bulabilirsiniz . Neden onu tavsiye ettim .. Ben de mayis ayi sonundaki sinava girecegim ve okulda hocama sordum , kaynak yok nasil hazirlanilir bu sinava diye . O da , gazi'yi tavsiye etti . Ayrica ben de internetten buldugum pdf'ler de var , 2 gun sonra isterseniz mail atabilirim size , ordan da karsilastirmali sekilde calisabilirsiniz . Kolay gelsin ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tsubasa-isizaki

Merhaba , gazi kitabevi'nin ileri duzey icin kitabi mevcut . Internet sitesinde bulabilirsiniz . Neden onu tavsiye ettim .. Ben de mayis ayi sonundaki sinava girecegim ve okulda hocama sordum , kaynak yok nasil hazirlanilir bu sinava diye . O da , gazi'yi tavsiye etti . Ayrica ben de internetten buldugum pdf'ler de var , 2 gun sonra isterseniz mail atabilirim size , ordan da karsilastirmali sekilde calisabilirsiniz . Kolay gelsin ..

Teşekkür ederim. Dr. Şenol Babuşcu ve Dr. Adalet Hazarın kitabını aldım akademi yayınları onu çok öneren oldu ama sizin önerinizede bakacagım.Pdf ler konusunda da yardımcı olursanız çok güzel olur bende farklı birşeyler bulursam elimden geldigince yardımcı olurum.Şimdiden Çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: rvoncu

quote:

Orijinalden alıntı: tsubasa-isizaki

Merhaba , gazi kitabevi'nin ileri duzey icin kitabi mevcut . Internet sitesinde bulabilirsiniz . Neden onu tavsiye ettim .. Ben de mayis ayi sonundaki sinava girecegim ve okulda hocama sordum , kaynak yok nasil hazirlanilir bu sinava diye . O da , gazi'yi tavsiye etti . Ayrica ben de internetten buldugum pdf'ler de var , 2 gun sonra isterseniz mail atabilirim size , ordan da karsilastirmali sekilde calisabilirsiniz . Kolay gelsin ..

Teşekkür ederim. Dr. Şenol Babuşcu ve Dr. Adalet Hazarın kitabını aldım akademi yayınları onu çok öneren oldu ama sizin önerinizede bakacagım.Pdf ler konusunda da yardımcı olursanız çok güzel olur bende farklı birşeyler bulursam elimden geldigince yardımcı olurum.Şimdiden Çok teşekkürler

Rica ederim . Önerdiğiniz kaynaklara ben de bakarım . Pdf ler şöyle ..

Bazı modül'lerle ilgili değişiklikler olduğu söyleniyor , detaylı incelemediğimden bir şey söyleyemiyorum o konuda . Diğer kaynaklarla karşılaştırılıp işe yarar kısımları kullanılabilir en azından . Kaynak konusunda yararlı şeyler buldukça paylaşırsak ikimiz adına da iyi olur sanırım . Ben de teşekkür ederiz , iyi çalışmalar ..

edit : bu arada .. Şöyle bir şey de yayınlanmış , sınav içeriğiyle ilgili yardımcı olacağını düşündüm .http://www.spl.com.tr/Images/Uploads/files/SPL.pdf

Son olarakta , 31 mayıs 1 haziran sınavları için başvurular 14.04- 28.04 arası imiş .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsubasa-isizaki -- 9 Mart 2014; 1:04:46 >

• Arkadaşlar merhaba. Bende spk'nın gayrimenkul değerleme uzmanlığı sınavına girmeyi düşünüyorum sınava çok zor diyorlar, bu konuya denk gelmem sevindirici. Bahsettiğiniz sınav o ise benim de kaynak arayışım mevcut. Yardımlarınızı bekliyorum. Sınav için kurslar vb varmış zor diyorlar fakat kendim çalışarak halletmek istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalcin1940

Arkadaşlar merhaba. Bende spk'nın gayrimenkul değerleme uzmanlığı sınavına girmeyi düşünüyorum sınava çok zor diyorlar, bu konuya denk gelmem sevindirici. Bahsettiğiniz sınav o ise benim de kaynak arayışım mevcut. Yardımlarınızı bekliyorum. Sınav için kurslar vb varmış zor diyorlar fakat kendim çalışarak halletmek istiyorum.

Merhaba , bahsettiğimiz sınav o değil . İleri türev denilen sınav , daha çok finans kurumları , aracı kurumlar , bankalar gibi yerlerde yardımcı olmakta
    ( en azından araştırdığım ve sorduğum kadarı ile öyle olduğunu biliyorum ) sınavların zorluk derecesi galiba temel düzey hariç hepsi için geçerli olan bir söylem . Bir de 70 ortalama gerekliliği hali durumu .. Bu söylediklerim ileri türev için geçerli elbette , sizin hazırlanmayı düşündüğünüz bölüm hakkında bilgim yok . Kurs kısmına gelince , ben evde kendim çalışarak halletmeyi çalışıcam , ne kadar faydalı olur kısmını elbette zaman göstericek . Ayrıca spl'nin kendi sitesinden girmeyi düşündüğünüz kısımla ilgili gerekli bilgileri bulabilirsiniz sanırım . İyi çalışmalar ..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yüksek Lisans ve Askerlik
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende ılerı vob ve kurumsal der uzm hepsı var tek yapman gereken gecmıs cıkan soruları 3 er kez cozmek
  • arkadaşlar 20-21 aralık 2014 düzey 3 sınavına hazırlanıyorum da ama yeni müfredata göre not bulamıyorum , güncel notları olan arkadaşlar lütfen yardım edebilir mi ?
  • sınava bende giricem spl nin sitesinde güncel notları yayınladı ordan temin edebilirsin
  • iler düzeye girmek için önce başka bir sınava girmek gerekiyor mu
  • spk faaliyetleri düzey 3 sınavını derslerini geçtiğim taktirde herhangi bir işde çalışma ile ilgili tecrübe geçmiş gibi birşey isteniyormu ? gayrimenkul değerlemede uzmanlık gerekiyormuş 3 yılllık buradada böyle birşey varmı acaba bilgisi olan varmı
  • spk temel düzeye gireceğim ama ileri düzeyden mi girmek daha mantıklı olur bilemiyorum . Ancak kursa gitme imkanım yok kitaplardan calısıyorum. akademi yayınlarını aldım.
  • beyler ulus.ilik.mezunu olacagım bu sene aöf
    spk sınavına girebiliyor muyuz ?
  • Temel düzey ile boşa uğraşmayın. doğrudan ileri düzey ile başlayın. eğer çalıştığınız kurum özel lisans istiyorsa tazminat vs için bunlara yönelmek daha mantıklı.
  • SPK Lisanslaması için gerekli hususlar nelerdir acaba yardımcı olabilirmisiniz.
    Bankacı adayı biri olarak tüm sertifikalara başvurmak istiyorum.
  • Merhaba spl temel düzey sınava hazırlık için dokuman yada kitap önerisi verebilirmisiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.