Bildirim
SPLASH PRO 2.7.0 | Resimli Anlatım | Gerçek HD Kalitesinde Film, Dizi İzleme (42. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Splash player deneyeyim dedim ama pek memnun kalmadım gibi. Sürekli görüntüyü iyileştirip bozuyor. 1 sn net 1 sn kare kare ve bunu sürekli yapıyor. Potplayer kullanıyordum daha önce, geri dönmem lazım herhalde. -
2.03 ile elimdeki x265 dosyalarını denedim yine aynı tas aynı hamam -
sıkıntılı yazılım şu anda beta gibi sorunları var -
quote:
Orijinalden alıntı: mharman21
sıkıntılı yazılım şu anda beta gibi sorunları var
En azından eskisi gibi değil artık sürekli güncelleme çıkartıyorlar, bir ara bir yıl güncelleme gelmediği olmuştur herhalde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 17 Nisan 2016; 1:01:10 > -
HEVC sorun var yine. PSA'nın riplerinde çalışmıyor. Diğerlerini denemedim daha ama 12 monkeys izleyemiyoruz şuanlık :D . -
quote:
Orijinalden alıntı: cparty69
Splash 64-BIT altyapıya sahip değil, video oynatıcılar için 64-bit mimarisi performans açısından çok önemli, bu çok büyük bir kayıp olmuş, ayrıca URL'den oynatma desteğide yok, bu sebepten online bir filmi Splash üzerinde yüksek kalitede izleyebilmek mümkün değil. Programın ayarlarıda çok az ve yetersiz, videonun hangi boyuttan başlayacağını dahi seçemiyorsunuz, pencere boyutunda başlıyor otomatik olarak, video'nun çözünürlüğüne göre başlatabilmek çok zor olmamalı! öte yandan görüntü kalitesi çok iyi, fakat sizi temin ederim bazı ufak ayarlamalarla KMPlayer, VLCPlayer ve PotPlayer'dede yüksek kalitede görüntü alabilirsiniz. Programın en sevdiğim yönü ise arayüzü, şahane bir arayüzü var. Sonuç olarak Splash; basit, kolay ve sade bir program, bence bu Splash denilen arkadaşın daha çok yolu var.
URL desteğini düşünmüyorlar yani koymayacaklar.
-
Videoyu tam ekran yaptığımda, altyazı sürekli yanıp sönüyor. Aynı sorunu yaşayan var mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: HydroAcidX
Videoyu tam ekran yaptığımda, altyazı sürekli yanıp sönüyor. Aynı sorunu yaşayan var mı?
Bende vardı o sorun donanım hızlandırıcıyı kapattıgımda düzeldi -
Cevabınız için teşekkür ederim.Dediğinizi yaptım hocam, herhangi bir değişiklik olmadı. Videoyu tam ekrandan çıkarıp, biraz küçülttüğümde düzeliyor ama tam ekranı kaplayınca altyazı bozuluyor. Çok ilginç -
belirtmekte fayda var 6 aylık bu premium versiyonu -
6 ay sonraya kim öle, Kim kala :-)
Bakarız o zaman bir çaresine
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
altyazı kaybolan arkadaşlar programın yedeğini alın silip tekrar yükleyin. bende yaşadım birde nvidia hızlandırmayı kapatın açılacaktır.
@MühendisMurat, hocam filmleri gayet iyi izliyorum ama genel anlamda fb,yt vb sitelerde bu şekil ayarları açabilirmiyiz motion blur ve akıcı video izlemek için. -
quote:
Orijinalden alıntı: byrcp
altyazı kaybolan arkadaşlar programın yedeğini alın silip tekrar yükleyin. bende yaşadım birde nvidia hızlandırmayı kapatın açılacaktır.
@MühendisMurat, hocam filmleri gayet iyi izliyorum ama genel anlamda fb,yt vb sitelerde bu şekil ayarları açabilirmiyiz motion blur ve akıcı video izlemek için.
Anlamadım sorunu nasıl açacağız o sitelerde ? -
İlk sayfada nereden ayarlanacağı resimli olarak gösteriliyor, oturacaksınız kendi monitörünüze ve gözünüze göre ayarlayacaksınız kardeşim. -
quote:
Orijinalden alıntı: MühendisMurat
quote:
Orijinalden alıntı: byrcp
@MühendisMurat, hocam filmleri gayet iyi izliyorum ama genel anlamda fb,yt vb sitelerde bu şekil ayarları açabilirmiyiz motion blur ve akıcı video izlemek için.
Anlamadım sorunu nasıl açacağız o sitelerde ?
işte onu soruyorum nvidia ayalarını yapınca renkler tersine oluyor karışıyor yani. gtx 970 var akıcı video izlemek istiyorum -
Programın tarayıcılarla bir alakası yok, dediğini de bilmiyorum. -
Altyazı sorunu için dediğinizi yaptım; herhangi bir değişiklik olmadı. Programı silmeye karar verdim. Bu tür problemler çözülene kadar eski playerlara devam. -
eski sürümde o hatayı alıyordum, son sürüm güncelledigimde düzelmişti. -
son sürümü yükleyip dene silip tekrar yüklediğimde düzelmişti. eski playerin hangisi.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X