< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SPLASH PRO 2.7.0 | Resimli Anlatım | Gerçek HD Kalitesinde Film, Dizi İzleme (68. sayfa)

-
-
Bunun kadar underrated bir program görmedim, bu kadar değerli olupta bilinmemesi çok acayip. Bence firma işi doğru dürüst yönetemedi yoksa ortalığı kasıp kavurması lazımdı, bedavaya sinema deneyimi yaşatıyor resmen bilmeyenler çok şey kaçırıyor. Sanki bende videodaki kişiyle beraber yürüyorum orada, bazen manzara sahnelerinde durdurup bakıyorum uzunca...
-
Aynen kardeşim.Kaşe mühür imza der susarım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
MadVR bence fena değil ...
muo
How to Upscale Your Old Videos With MadVR for Windowshttps://www.makeuseof.com/upscale-old-videos-madvr-windows -
Bunu da denedim ince ayarlarıyla.En yakın bu gibi ama yine de Splasın tadını veremiyor maalesef.
-
yok mu bu güzelim playerın bi alternatifi? tarihin en iyi görüntü işlemeli playerı, rakibi yok mpc hd tayfa ancak kendin kandırır gpusunu ağlatırken.
-
Yeni güncelleme gelmediği için kullanılabilir olmaktan çıktı artık. Nvidia uygulaması ile VLC player ayarlarını optimize ederek kullanmaya başladım. Bu sayede renkler kontrast ve doygunluk gayet iyi oldu. Tabi motion² alternafini bulamadım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X