Linklerden indirmeyi başaramadım. Sürekli reklam, yönlendirme gibi farklı şeyler geliyor. Başka bir kaynaktan indirebiliyormuyuz? Yada nasıl yapacağız, başka yöntem var mı? |
SPLASH PRO 2.7.0 | Resimli Anlatım | Gerçek HD Kalitesinde Film, Dizi İzleme (66. sayfa)
-
-
-
Hocam sağol ama benim sistem 32 bit. Ben elendim galiba.
-
32 bit sürümü
-
@eca2424 Hocam linkteki pot player ben de film acınca donuyor. Neden? Normal pot player de böyle bir sorun yok. Görüntü de normal pot playerden de farkı yok. Tabi ayarlarını bilmiyorum. Video hem donuyor hem ses görüntü senkronu da uyumsuz oluyor.
-
Ekran kartiniz nedir? Video acikken tab a basip ekran goruntusu alip atin, bakalim. Sorun nerede.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eğer bu arkadaş attığı ayarlarla splash gibi kaliteli izlemeyi söylüyorsa konuda yazdığı gibi bunlar gpu nun kendisini kullanır ve belli güç ister, yani eski ve güçsüz sistemlerle bunları denemeyin bile.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Netlik olarak bence hala splash, pottan iyi.
-
Torrentten çektiğim bazı filmlerde anlık donuyor görüntü bozuluyor ve 1-2 saniye ötesine atıyor. Bu sorunun nedeni nedir sizce?
örneğin :
Evil Dead 2013 Unrated 1080p UHD BluRay DDP 5.1 DV x265-LEGi0N
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SW4RTHY -- 10 Mayıs 2023; 15:32:15 > -
kodekleme biçiminde sıkıntı olabilir(x264, x265, mp4, mkv), başka izlediğiniz filmlerde de bu sıkıntıyı yaşıyor musunuz? yaşıyorsanız izlediğiniz sanhe kaçıncı dakikada olduysa başka bir playerda deneyin aynı sahneyi açmayı, aynı sahnede bozulma oluyormu bunu bizimle paylaşın hatta ekran görüntüsü de alabilirsiniz...
-
Aynı filmi VLC de açınca hiçbir sorun yok hocam. Sadece Splash da yaşıyorum bu sorunu.
Diğer indirdiğim bazı filmlerde de bu sorun oluyor ama Vlc de hiçbir sorun yok.
-
netlik olarak en iyi şekilde şu ayarı tutturabildim
-
hareket bende hep 2x, detay ve ışık olarak ise filme göre değiştiriyorum.
-
muhtemelen filmin bitrate hızı anlık drop düşüyor da olabilir bunu yazılımın sürekli olarak güncellenmesi ile önüne geçilebilir kanaatindeyim, k-lite kodek kullanıyor musunuz? media player classic de de aynı şey oluyor mu?
-
bunu bende bir denerim hocam sağolun, hangi filme göre ne ayarda kullanıyorsanız ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz?
-
Malesef bu konuda detaylı bilgiye sahip degilim :)
k-lite kodek kullanmıyorum, indirip öyle mi denemeyelim splash da?
MPC de denemedim henüz. Fakat kodeklerle alakalı bir sorun oldugunu düşünüyorum. Çünkü sadece splash da olan bir sorun
-
denemekten zarar gelmez sadece media player classic deki ışıklandırma splash a göre biraz daha karanlık olabiliyor, sizin dediğiniz gibi sahne atlaması ben yaşamadım
-
Yeni sürümler gelmiyor ve kendi içindeki kodekleri eskidi biraz, k-lite kodekleri bunda işe yaramıyor. Yeni filmlerde bazen sorun olabiliyor özellikle ses konusunda. Bazı filmlerde ses çatır çutur ediyor , diğer oynatıcılarda ses normal olabiliyor.
-
splash player, k-lite'yi desteklemiyor. splash kendi içinde kodeke sahip.
-
indirdiğim filmin görüntüsü değişiyor, paylaşsam da sizde işe yaramaz. kendiniz denemelisiniz. film açın, detay ışık falan kendinize göre ayarlayın. Ekranınız da bunda etkendir. srgb gibi renk oluşumları yüksek bir ekran vardır sizde ve görüntü iyidir, başkasında srgb düşük özelliklidir ve o daha farklı ayar çeker.
adamlara ileti attım, bakalım ne diyecekler bazı şeylerle ilgili.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadyMM -- 10 Mayıs 2023; 16:29:16 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X