selamlar, pot player ile ilgili en önemli yapılması gereken ayarları ekran görüntüsü olarak verebilir misiniz? eğer splash playerden iyi bir player diyorsanız denemek isterim |
SPLASH PRO 2.7.0 | Resimli Anlatım | Gerçek HD Kalitesinde Film, Dizi İzleme (65. sayfa)
-
-
konunun ilk mesajındaki görsellerden bazıları göçmüş. Onları yükleme imkanınız var mı? ayarları ona göre yapayım
-
Pek bi özel ayarı yok. Kendi kullanımınıza göre yapıyorsunuz detail, light bosst olaylarını. Bundan daha akıcı oynatan var. Pot player avisyth ayarları ile daha akıcı oluyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ShadyMMPek bi özel ayarı yok. Kendi kullanımınıza göre yapıyorsunuz detail, light bosst olaylarını. Bundan daha akıcı oynatan var. Pot player avisyth ayarları ile daha akıcı oluyor.
Farklı yerlerde de gördüğüm kadarıyla hep potplayer öneriliyor. O yüzden pot playerı indirdim. Ancak avisynth ayarlarını hiç duymadım. İnternetten baktığımda da koreli bi rehber var. Onun haricinde böyle bir ayar sadece soru olarak sorulmuş yabancı forumlarda. Avisynth ayarları dediğiniz nedir tam olarak?
-
quote:
Orijinalden alıntı: LEAMEFarklı yerlerde de gördüğüm kadarıyla hep potplayer öneriliyor. O yüzden pot playerı indirdim. Ancak avisynth ayarlarını hiç duymadım. İnternetten baktığımda da koreli bi rehber var. Onun haricinde böyle bir ayar sadece soru olarak sorulmuş yabancı forumlarda. Avisynth ayarları dediğiniz nedir tam olarak?
Alıntıları Gösterавторские репаки от elchupacabra - repack скачатьPotPlayer 1.7.21280 / 1.7.21486 (Repack & Portable)https://lrepacks.net/repaki-multimedia-programm/263-potplayer-repack-amp-portable.html
-
Splash'tan vazgeçemiyorsanız Splash görünümlü PotPlayer kullanabilirsiniz :D
www.deviantart.comSplash 2.1 skin for PotPlayer by sasukedll7170 on DeviantArthttps://www.deviantart.com/sasukedll7170/art/Splash-2-1-skin-for-PotPlayer-617203811Çook uzun zamandır Splash kullanıyordum ama PotPlayer + Avi + Svg ile Splash'ı unuttum diyebilirim.
-
Fakir Splash'i.
-
Peki indirilmemiş videoları webten 60 fps de izlemeye yarayan uygulama var mı?
-
Video urlsini kopyalayip potplayer ile acabilirsiniz. -
Bunu kesinlikle denemek istiyorum. Pot Playerde 60 fps ayarlarını bana atabilirsen indirip kurayım ve link yapıştırım deneyeyim. Çalışırsa çok dua ederim.
-
Herşey içinde paket. Dili Türkçe yapın. Avisynth aktif etmeyi unutmayın.
-
şu aşağıdaki linkte yüm ayarların nasıl olacağı anlatılmış fakat 5. adımda takıldım nereden çıkıyor bu ekran acaba
-
Video oynatilirken sag tik filtrelerden lav audio secenegi cikmasi lazim. -
properties diye bir pencere yok malesef orada yad ben bulamadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kumdan kale -- 8 Kasım 2021; 13:45:40 > -
İlk dort adimi yaptiniz mi? -
yaptım
-
Herhangi bir video oynatilirken. Potplayer de herhangi bir yere sag yiklayin, filtreler menusu var ortalarda. Ona tiklayin. Lav Audio Decoder e tiklayin. Properties yazmiyor artik baslikta, Lav audio decoder yazacak baslikta. -
teşekkürler yaptım peki şuraya nerden giriyorum yardımcı olabilirmisin
8. MadVR setup
-
Olurum da, Konuyu kirletiyoruz gibime geliyor. -
doğru diyorsunda zaten konu splash konusu pot player konusu değilki ayrıca bir sürü ayarı var yapmadıkdan sonra kullanmanında manası yok ve her ayarıda bulunmuyor nereye koydularsa böylelikle benim gibi bulamayanlar içinde bir rehber olur bence
mesela şu alttaki fotodaki ayarıda bulamadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kumdan kale -- 8 Kasım 2021; 15:0:54 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X