< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SPLASH PRO 2.7.0 | Resimli Anlatım | Gerçek HD Kalitesinde Film, Dizi İzleme (67. sayfa)
-
-
Evet işe yaramadı.
Şimdi potplayer indirdim onda da atlama vs yok görüntü de iyi gibi geldi fakat ayar yapmak gerekiyor sanırım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam splash player panasonic ve sony firmasının ortak oluşturdukları Gpu işlemcisini daha çok kullanan bir program(cuda), amd marka ekran kartlarında da işe yarıyor ama en iyi sonucu nvidia ekran kartında veriyor çok eskiden hd4850 ekran kartım vardı kıyaslamayı oradan yapmıştım; yakın zamanda amd ekran kartı almadım kıyaslama açısından bir yorumda bulunamam: yeni sürümü gelirse bahsi konu geçen hatalar da giderilmiş olarak piyasaya çıkar bence...
-
tamamdır hocam, paylaştığım ekran görüntüsünde film, dizi izliyorum şuana kadar bir sıkıntım olmadı inşallah da olmaz
-
Splash bu konuda biraz nazlıdır her şeyi açmaz, çözümü yok güncellemeyi bıraktılar.
Bence çok muazzam bir uygulama değeri bilinmiyor birde bu online streaming olayı bitirdi video indirmek bile zor geliyor insanlara.
-
Motion'ı neden açmıyorsunuz? Ben ayarları 8, 6, 5 olarak kullanıyorum memnunum, Splashsiz film izleme daha iyi!
-
hocam gözüm bu değere alıştığı için açmadım, ne tavsiye edersiniz motion kaç numara verelim ayarı?
-
piyasanın en iyisiydi ama geliştirme bitti. Keşke devam etselerdi. Geçenlerde mesaj attım ama artık cevap bile vermiyorlar.
-
geliştirmeselerde ben hala severek kullanıyorum
-
bazı seslerde sıkıntı olunca başka oynatıcı kullanıyorum sadece.
-
hocam bu player hali hazırda bütün dosya biçimlerini desteklemiyordu doğal olarak da ses biçimlerini de seçiyor; player en iyi oynattığı dosya biçimleri bunlar; HEVC, MKV, MP4, AVCHD, h264, h265, vb...
-
Yakında AV1 kodek eklenecek ve bütün HDR problemlerini düzeltecek bir güncelleme geliyor.
Beklemedeyiz bakalım. Güncel kodekleri ekleyin ya da k-lite ile uyumlu yapın şu programı diye de bildirdim.
-
güncelleme şart, filmlere gömülü altyazıları seçiyor; k-lite codek ile gelen media player çatır çatır her altyazıyı güzelce senkron ediyor fakat splash film veya diziye gömülü altyazıyı görmüyor AV1 de gelmesi iyi olur; şahsen ben vazgeçemiyorum bu playerdan...
-
Çok iyiymiş hocam, elinize sağlık.
Bu programı sadece gurmeler sever. :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yaşadığınız sorunları ingilizce olarak yazın ve onlara göndereyim. adamlar aylar sonra iletişime geçti :))) Bu arada işi dalgaya vurmayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadyMM -- 14 Ekim 2023; 11:55:36 > -
splah player kullanırken kendi ayarlarımı ekran görüntüsü olarak veriyorum, monitörüme göre en doğru görüntüyü böyle alıyor gibiyim; tavsiye edebileceğiniz bir şeyler varsa da denerim arkadaşlar buyrun...
ilk olarak splash arayüzündeki kendime göre ayarlarım bunlar;
tabi birde ekran kartınızın arayüzünden ayar yapıyorsunuz(kişiye göre değişebilir bu ayarlar), yaptığım ayarlar kendime göredir size bir fikir vermek adına bu ayarları yapabilrsiniz diyorum, yapmak mecburi değildir, bu haliyle severek kullanıyorsanız ayarlarınızı bozmayınız tavsiyem, buyrun;
ilk tavsiyem ekran kartınızın güncel sürücüsünü yüklemeniz,
ekran kartınızdaki bu ayarlar için dikkat etmeniz gereken konu, kullanıcıların hepsinde çıkış renk derinliği 10bpc olmayabilir bunu dikkate alın! bu ne demek? monitörünüz 8 bit renk derinliğine sahip ve 10 bit' e yazılım ile yükseltilebilir demek...
bu ekran görüntüsünde genel olarak hangi monitörü kullanıyorsanız kullanın sizin işinize yarayacaktır demek...
digital vibrance, bu ayar ekran titreşimi azaltmak için yapılan ayardır ben bu şekilde kullanıyorum...
renk, gama ayarlarına dokunmayın! şahsen ellemiyorum
rtx bir ekran kartınız varsa, 480p bir görüntüde eş zamanlı upscale yapabiliyorsunuz ben açmıyorum bu özelliği tercih size kalmış...
son olarak altını çizerek yazıyorum, bu ayarlar ekran kartınıza veya donanımınıza zarar verirse mesuliyet kabul etmiyorum, yaptığım ayarları tavsiye olarak nitelendirin, bu ayarları yapmak veya yapmamak kullanıcıya yani size kalmış, iyi forumlar dilerim...
-
yıl 2024 olmuş, hala splash kullananlar var enteresan
-
bu programın görüntü işlemesine benzer bir player bulsam onu kullanırım, şimdilik en iyisi bu...
-
O güncelleme gelmedi sanırım.
1 bölümü 10GB lik dizi indiriyorum, görüntü mükemmel ötesi ancak ses kaynagı farklı oldugu için takılıp duruyor. Aşırı sinir bozucu maalesef. Farklı media playerler leş geliyor
-
Sene olmuş 2024 hala bu kadar iyi başka player bulamadım.Pot player vlc km player bs player vs hepsi hikaye.Ha bir tek (hakkını yemeyelim) MPC HC yanına yaklaşıyor ki o da bunun kadar değil.Adamlar güncelleme yapsa hdr vs desteği falan gelse diye 4 gözle bekliyorum.Çok bariz farkı var bu playerın.Laptopu yenledim bir de splash kendini yenilese birlikte ne videolar izleriz bilemiyorum.Umarım güncelleme gelir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X