Şimdi Ara

SPLASH PRO 2.7.0 | Resimli Anlatım | Gerçek HD Kalitesinde Film, Dizi İzleme (50. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.345
Cevap
138
Favori
155.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bendekı 850M ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuralsiz111

Bendekı 850M ?

Hocam 6 serisi nvidia ekran kartları gpu yani grafik işlemcisi kepler mimarisidir. Bu mimarinin h265 çözme yeteneği yoktur.
    Mirillis firması desteği 9 serisi ile başlatmış ki bu da maxwell kodlu gpu lar için geçerlidir. Splash ın çözme veya gpu eşleşme mantığı varsa burda 8 serisi yok ama 8 serisinin bazı modellerinde maxwell altyapı eklenmiş net birşey söylemek zor. Hevc destekli bir klip veya video açmaya çalışıp denemek lazım.
    Nvidia sitesindeki bilgilere göre kartınızın bilgileri aşağıdaki gibi
    http://www.geforce.com/hardware/notebook-gpus/geforce-gtx-850m/specifications

Bu program ekran kartı desteğiyle çalışan bir program kendi altyapısı ile yani yazılımla media player classic gibi tüm formatları desteklemiyor maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spysoul -- 4 Aralık 2016; 7:24:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• spysoul S kullanıcısına yanıt
    Video Formatı MP4 ise açıyor Splash.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuralsiz111

Video Formatı MP4 ise açıyor Splash.

Video formatı değil( mp4 mkv gibi) hocam kodlama h264 mü h265 mi bu farkediyor.
    H264 hemen hemen tüm kartlarda mevcut zaten.
    Yeni nesil video sıkıştırma sistemi h265 h264 eskide kaldı bir nevi...

bu çok kötü oldu :S farkli bir yazılım ile çözebilirmiyiz bu durumu. Vlc player açıyor fakat.s
  • quote:

Orijinalden alıntı: By.TRabZonLu™

bu çok kötü oldu :S farkli bir yazılım ile çözebilirmiyiz bu durumu. Vlc player açıyor fakat.s

K lite ile izleyebilirsiniz hocam başlık mirillis olduğu için yazdım ben.
    Donanımsal çözme yeteneği yok ama farklı oynatıcılarla izlemek mümkün..

splash da keşke yazılımsal olarak çözse işi bizi ugraştırmasa
  • quote:

Orijinalden alıntı: By.TRabZonLu™

splash da keşke yazılımsal olarak çözse işi bizi ugraştırmasa

Splash resmi olarak şuan için nvidia 9 serisi gpu lara destek veriyor hocam maalesef..

• 2.0.1 sürümünde hevc ve otomatik altyazı indirme özellikleri var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aterikasedi

2.0.1 sürümünde hevc ve otomatik altyazı indirme özellikleri var mı ?

İsimle aynı ise açıyor hocam splash maalesef gpu desteği yoksa açmıyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: spysoul

quote:

Orijinalden alıntı: aterikasedi

2.0.1 sürümünde hevc ve otomatik altyazı indirme özellikleri var mı ?

İsimle aynı ise açıyor hocam splash maalesef gpu desteği yoksa açmıyor..

Gtx950 var hevc destekleyen.Başta sapıttı her filmi açmadı .Sonrasında otomatik güncelleme geldi.Açmadığı videoları da açmaya da başladı.

Buna rağmen programın eksikleri var.Otomatik altyazı indirmiyor.Altyazı senkron ayarı gibi onemlı ayarları yaptıktan ve ayarı kapadıktan sonra o ayar sıfırlanıyor.Yanı hıcbır ıse yaramıyor.
  • Arkadaşlar bende nvidia ayarlarında 0 255 arası ayarı var sadece dinamik kontrast renk iyileştirme falan yok ekran kartım gtx 970 nvidia ayarı ondan mı bilmem yapınca videolar daha kötü oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurça2092

Arkadaşlar bende nvidia ayarlarında 0 255 arası ayarı var sadece dinamik kontrast renk iyileştirme falan yok ekran kartım gtx 970 nvidia ayarı ondan mı bilmem yapınca videolar daha kötü oldu

O zaman onu değil de programın ayarlarını kullanın ikisi farklı şeyler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • s.a arkadaşlar bendede hevc videoları açmıyor ses geliyor görüntü gelmiyor ekran kartım rx 480 işlemcimdede hevc desteği var aslında ama bu nalet çözmüyor. çözümü varmı ?
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar, benim Splashta tek sorunum alt yazının çok puslu olması. Böyle smooth görünüyor.

Sanki metin belgesine yazılmış gibi net nasıl yapabilirim?

SPLASH PRO 2.7.0 | Resimli Anlatım | Gerçek HD Kalitesinde Film, Dizi İzleme
  • Ekstra yapılacak bir şey olduğunu sanmıyorum benim gözüme çok takılmıyor, farklı yazı tipleriyle durumu minimize etmeye çalışabilirsiniz ama dediğiniz bir sorun ise bunu ilerideki güncellemeler ile çözerler diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Ekstra yapılacak bir şey olduğunu sanmıyorum benim gözüme çok takılmıyor, farklı yazı tipleriyle durumu minimize etmeye çalışabilirsiniz ama dediğiniz bir sorun ise bunu ilerideki güncellemeler ile çözerler diye düşünüyorum.

Yani şöyle açıklayayım sanki pc nin çözünürlüğünü 1080 den 720 ye düşürmüşüm gibi. Ayarlardan herşeyi yaptım olmadı. Sizin önerdiğiniz Arial fontuda yaptım olmadı. Splası çok çok beğendim ama inşallah alt yazı netliğini düzeltirler. Gözüm tuhaf oluyor bakınca

SPLASH PRO 2.7.0 | Resimli Anlatım | Gerçek HD Kalitesinde Film, Dizi İzleme

• Not : x265 türde dosyaları açabilmek için Donanım Hızlandırmasını Kullan(Nvidia/AMD/Intel) bunun işaretli olması zorunludur, bunun içinde bu programı destekleyecek/kaldıracak bir grafik birimine ihtiyacınız vardır.
  • Her ayari tam konudakine gore yaptim indirme linkini de konudan alip indirdim fakat DONANIM HIZLANDIRICISI BULDU demedi?
    Hata mi yaptim acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yaxis

Her ayari tam konudakine gore yaptim indirme linkini de konudan alip indirdim fakat DONANIM HIZLANDIRICISI BULDU demedi?
    Hata mi yaptim acaba?

Yeni sürümde demiyor, onu düzeltelim hemen.
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.