Bildirim
SPLASH PRO 2.7.0 | Resimli Anlatım | Gerçek HD Kalitesinde Film, Dizi İzleme (62. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
-
-
iyi günler bu programı yükledim baştaki görüntü ayarlarını da yaptım ancak 1080p videolar açılırken, 2160p video da ses geliyo ancak görüntü yok (başka programlar çalıştırmıştı) -
En son sürümü kur açar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Son sürümünde bu hatayı alıyorum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ekran kartı nedir işletim sistemi nedir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sorun sende değil, bende de açılmıyor MKV, 60 FPS, 4K bir dosya denemiştim. -
Hocam merhabalar MPC HC sürümü için ayarları yapmada bu linkteki kısmı var ama orası patlamış yeni bir rehber tarzı yer önermeniz mümkün mü acaba ? -
hey ağalar
splash video player açıldığı gibi kapanıyor
sorun nedir
win10 x64 -
aynı sorun. başka versiyonlarını da denedim, olmadı. açtığım gibi hemen kapanıyor.quote:
Orijinalden alıntı: zngdev67
hey ağalar
splash video player açıldığı gibi kapanıyor
sorun nedir
win10 x64 -
Sonradan deneme yanılma çözebildiğim bu sorunu notebook'umda yaşıyordum. Notebook'un intel gpu dışında bir de ati gpu vardı ve ati gpu devrede olduğu zaman program açılır açılmaz kapanıyordu. Ati gpu devre dışı bırakınca sorun çözüldü.quote:
Orijinalden alıntı: Ryan Gosling
aynı sorun. başka versiyonlarını da denedim, olmadı. açtığım gibi hemen kapanıyor.
Alıntıları Göster -
benim laptop'da intel dışında nvidia var. ama ben hiç bir şey yapmadan düzeldi. şimdi de, film izlerken ekran kendi kendine ışığını azaltıyor.quote:
Orijinalden alıntı: nivadan
Sonradan deneme yanılma çözebildiğim bu sorunu notebook'umda yaşıyordum. Notebook'un intel gpu dışında bir de ati gpu vardı ve ati gpu devrede olduğu zaman program açılır açılmaz kapanıyordu. Ati gpu devre dışı bırakınca sorun çözüldü.
Alıntıları Göster -
w10 mu kullanyorsun eğer öyleyse sorun splasta değil ..yardımcı olalımquote:
Orijinalden alıntı: Ryan Gosling
benim laptop'da intel dışında nvidia var. ama ben hiç bir şey yapmadan düzeldi. şimdi de, film izlerken ekran kendi kendine ışığını azaltıyor.
Alıntıları Göster -
cevabını yeni gördüm kusura bakmayın. evet w10 kullanıyorum. sadece video izlerken parlaklık kendi kendine azalıyor. laptopun fişini çekip, bataryadan kullanınca parlaklık normale dönüyor.quote:
Orijinalden alıntı: MERNEPTAH
w10 mu kullanyorsun eğer öyleyse sorun splasta değil ..yardımcı olalım
Alıntıları Göster -
Splash 2.7.0 YAYINDADIR!
24/06/2019
Added AV1 video decoding
Added software HEVC video decoding
Added SmartSeek for HEVC
Added VP8/VP9 video decoding
Added Opus audio decoding
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 1 Temmuz 2019; 2:46:50 > -
güncel sürümde yine aynı hatayı veriyor.
program kuruluyor fakat açılır açılmaz kapanıyor. -
32 inç tv almayı düşünüyorum, flash diski takarak direk tv üzerinden izliycem, splashın light boost özelliğini aratmayacak bir tv önerebilecek var mı ? -
Flashu tv ye takıp her trlü formatı oynatırsın ama sakın görüntü kalitesi bekleme pc bvağlantısı yani pc ti tv ye takıp splash ile açarçan filmleri çağ atlarsın görüntüdequote:
Orijinalden alıntı: Ginga Eiyuu
32 inç tv almayı düşünüyorum, flash diski takarak direk tv üzerinden izliycem, splashın light boost özelliğini aratmayacak bir tv önerebilecek var mı ? -
Hocam zaten yıllardır splash + hdmi kablo ile tv'ye bağlıyarak izliyorum ama kullandığım tv iyi değil ve pc'den çıkan fan sesinden bıktım
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X