Şimdi Ara

Splash Pro Player (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
406
Cevap
4
Favori
53.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada arkadaşlar çözüm işe yarıyor fakat 2 gün sonra tekrar kara liste dedi , aynı çözümü uygulayınca düzeldi tekrardan, bilginize...
  • usta ico update değiştiriyorum sonra splashla film seyrediyorum sonra tekrar açtığımda benim yaptığım pngyi silip kendi pngsini getirip seri numarası kara listede uyarısı geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: noqem35

usta ico update değiştiriyorum sonra splashla film seyrediyorum sonra tekrar açtığımda benim yaptığım pngyi silip kendi pngsini getirip seri numarası kara listede uyarısı geliyor

ico_update dosyasını değiştirdikten sonra onu salt okunur yapın...
  • teşekkürler sorunumu çözdünüz iyi akşamlar
  • png dosyasını nasıl olusturabılırızz ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Curimo

Programı gerçekten ilk açtığımda görüntü kalitesindeki farkı anında hissettim, cidden ne kadar yavan görüntülerle izlediğimi farkettim. Ancak programı kullandıkça eksiklerini farkedebiliyorsunuz... Maalesef laptobumun varsayılan görüntü formatı 16:9 ve nedense program ayarlardan değiştirmiş olmama rağmen videoları 16:10 formatında açıyor. Bu yüzden de alt ve üstte kalın siyah çizgilerle izlemek durumunda kalıyorum. Programın forumlarında da aynı sorundan bahsedilmiş, mesela ben GOM'da aynı şeyi yaşamıyorum. Diğer bir sorunsa daha önce de söylendiği gibi görüntüde titreme sorunu, özellikle uzakta ve hızlı hareket eden sahnelerde bunu farkedebiliyosunuz.

Görüntü formatı ve bi üstte bahsettiğim altyazı senkronizasyonu sorununa çözümü olan var mı?

evet bende de aynı sorun var maalesef ..

ben video ayarlarını 16:9 yapıyorum o 16:10 yapıyor ..

hep bu kara listeden sonra oldu cok güzel kullanıyordum...

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk ayvaz

png dosyasını nasıl olusturabılırızz ??

Burada boş bir png var. Bunu kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abc1905

quote:

Orijinalden alıntı: noqem35

usta ico update değiştiriyorum sonra splashla film seyrediyorum sonra tekrar açtığımda benim yaptığım pngyi silip kendi pngsini getirip seri numarası kara listede uyarısı geliyor

ico_update dosyasını değiştirdikten sonra onu salt okunur yapın...

saolun hocam
  • Sorum belki saçma olacak ama ben Bilgisayarım/C/Kullanıcı/Kullanıcı Adı nın içinde AppData vs. bulamıyorum, niyeki?
  • gizli dosyalara bak kardeş.gizli olması lazım o klasörün
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcmb

Sorum belki saçma olacak ama ben Bilgisayarım/C/Kullanıcı/Kullanıcı Adı nın içinde AppData vs. bulamıyorum, niyeki?

Sanırım Gizli dosya ve klasörleri göster seçeneğini seçmemişsiniz.
    BURADAN nasıl yapıldığına bakabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35.5KsK35.5

quote:

Orijinalden alıntı: tcmb

Sorum belki saçma olacak ama ben Bilgisayarım/C/Kullanıcı/Kullanıcı Adı nın içinde AppData vs. bulamıyorum, niyeki?

Sanırım Gizli dosya ve klasörleri göster seçeneğini seçmemişsiniz.
    BURADAN nasıl yapıldığına bakabilirsiniz.

Arkadaşım ömürler göresin, denedim ve oldu, haklıymışsın...

• Bunlar yerine yeni bir serial yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: okyay

Bunlar yerine yeni bir serial yok mu?

yeni bir serial yok hocam ne yaparsan yap kara liste oluyor, ama bu kalıcı gibi gözüküyo , bir problem çıkmadı...
  • oh be şimdilik düzeldi bakalım inşallah kalıcı çözümdür. Çok sağolun bu arada bu program olmaz ise film falan izlemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: MajestiC

oh be şimdilik düzeldi bakalım inşallah kalıcı çözümdür. Çok sağolun bu arada bu program olmaz ise film falan izlemem

katılıyorum size hocam , bu programın gösterdiği görüntüyü , kolaylığı sağlayan başka bir program yok bence de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

Kesin çözüm buldum beyler...

C:\Users\User\AppData\Local\Mirillis\ico_update.png burada ''ico_update.png'' isimli dosyayı silin ve yerine aynı isimde ''ico_update.png'' başka bir .png uzantılı dosya yapıştırın.

100 de 100 çalışıyor

Süpersin 2 haftadır hangi player ı kullanıcağımı şaşırdım. Daum Pot playerı ögrenirken ıncık cıncık ayarları beni benden aldı resmen .... tekrar eline sağlık
  • sizce bu motion olayı iyimi ...normal bir video yu fazla fps de oynatarak tuhaf bir hale getiriyor gibi geldi bana...
  • quote:

Orijinalden alıntı: palacioo

sizce bu motion olayı iyimi ...normal bir video yu fazla fps de oynatarak tuhaf bir hale getiriyor gibi geldi bana...

1080p ve 720p videolar için kullanmak çok daha iyi sonuçlar veriyor. Daha düşük kalitedeki videolarda kullanıldığı zaman görüntü bozulabiliyor...
  • splash pro ex kullaniorum ama 3d altyazi dosyası gosteremedim nasil yapicaz? idx uzantili, srt ve sub uzantili 3 dosya var normalde mp classicte idx atinca oluo splash proda yapamadim..

power dvd 11 de kurdum onda da altyazı ozellikleri değişmiyor, yardımcı olabilecek var mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.