Şimdi Ara

Splash Pro Player (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
406
Cevap
4
Favori
53.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • win 8de nasıl fulleyecez bu programı devamlı kara lıstede diyor
  • Splash PRO EX 1.13.1 versiyonu çıkmış...Yenilikler aşağıda.

04/12/2012 Splash PRO EX 1.13.1

Improved video exporting performance
    Fixed video seeking with hardware acceleration enabled for some graphics card models
    Improvements for video playback for Windows 8
    Minor Motion2 improvements
    Installer improvements
    Translations improvements
    Added Brazilian Portuguese translations
  • programı crack-serial olarak kullanıyorsanız sorun yaşamamak için virüs programınızın güvenlik duvarından programın TCP bağlantısı kurmasına izin vermeyin benden hatırlatması......
  • win 8 de splash pro ex altyazı okunamıyor çok hızli geçiyor yardım
  • Bu programda görüntü çok iyi ancak açtığım videoların sesleri çok kısık geliyor audio boost yapmama rağmen km playerda 5x ses geliyorsa aynı videodan bu playerda 3x ses geliyor. Bunun bir çözümü var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1Ceko

Bu programda görüntü çok iyi ancak açtığım videoların sesleri çok kısık geliyor audio boost yapmama rağmen km playerda 5x ses geliyorsa aynı videodan bu playerda 3x ses geliyor. Bunun bir çözümü var mıdır?

bu programın video konusunda başarılı görüyorum ama ses konusunda çok geride olduklarını düşünüyorum neyse ses şiddetimi kısık yoksa ses kalitesi mi önemli olan o, bence boost da kız arkadaşımın laptop da tatminkâr bir ses alıyorum ama kaliteyi bozuyor bence ona rağmen kısık alıyorsan Windows ayarlarını bir kontrol et ama ses kalitesi kötüyse bir şey diyemem bu arada ses kartında eq da 500 1k yukarı doğru yükseltirsen konuşma daha net olabilir ses de görüntüde ikisi de önemli unsur görüntüyü splashdaki gibi yapamayacağın için ses için çözüm aramalısın bence ama küçük pc hoparlörlerin pahalı değil ama yerinde olsam ama Z5500 gibi dekoderi dd dts çözen dekoderler li bir sistem hatta dts hd bitek hdmi dan çözülebiliyor diye duydum eğer öyleyse yeni nesil bir ses sistemi belki daha çok işine yarayabilir ha yok ben ses duyulsun yeter diyorsan üsteki bahsettiğim yöntemleri deneyebilirsin.

• Tek eksik kalan yani altyaziyi hizlandirma ve yavaslatma olayinin olmamasi bence. Onun disinda 2 yili askin süredir kullaniyorum codec derdi hergün update arama derdinden kurtardi beni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supernoova -- 8 Ocak 2013; 14:23:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xwq

Tek eksik kalan yani altyaziyi hizlandirma ve yavaslatma olayinin olmamasi bence. Onun disinda 2 yili askin süredir kullaniyorum codec derdi hergün update arama derdinden kurtardi beni.

Altyazı hızlandırma yavaşlatma ses için eq ayarı ek olarak bass için girilen crossover frequency görüntüdeki o yırtılma diye tabir ettigimizi daha stabil hale getirmeye çalısmaları lazım. Ve benim için EN ÖNEMLİSİ Creatve ses kartlarında optic den DTS DD çözmesi hala bunu düzeltemediler sırf oyuzden onboard ses kartı kullanıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MC.CYBER_

quote:

Tek eksik kalan yani altyaziyi hizlandirma ve yavaslatma olayinin olmamasi bence. Onun disinda 2 yili askin süredir kullaniyorum codec derdi hergün update arama derdinden kurtardi beni.

Altyazı hızlandırma yavaşlatma ses için eq ayarı ek olarak bass için girilen crossover frequency görüntüdeki o yırtılma diye tabir ettigimizi daha stabil hale getirmeye çalısmaları lazım. Ve benim için EN ÖNEMLİSİ Creatve ses kartlarında optic den DTS DD çözmesi hala bunu düzeltemediler sırf oyuzden onboard ses kartı kullanıyorum...

Biraz daha bekliyeceğiz splash pro BD ile bunların hepsini çözecekler...

• quote:

Altyazı senkronundan mı bahsediyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dramer1

quote:

quote:

Biraz daha bekliyeceğiz splash pro BD ile bunların hepsini çözecekler...

valla çözeler cok sevinecem

• quote:

Orijinalden alıntı: Rundown

quote:

Altyazı senkronundan mı bahsediyorsun ?

evet ondan bahsediyordur...
  • Altyazı ileri ve geri senkronu var ancak kısıtlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcmb

Altyazı ileri ve geri senkronu var ancak kısıtlı.

Genelde ordan halledebiliyorum ben o yüzden dedim.Zaten uygun altyazı bulamama durumu çok nadir oluyor.
  • quote:

quote:

Bu programda görüntü çok iyi ancak açtığım videoların sesleri çok kısık geliyor audio boost yapmama rağmen km playerda 5x ses geliyorsa aynı videodan bu playerda 3x ses geliyor. Bunun bir çözümü var mıdır?

bu programın video konusunda başarılı görüyorum ama ses konusunda çok geride olduklarını düşünüyorum neyse ses şiddetimi kısık yoksa ses kalitesi mi önemli olan o, bence boost da kız arkadaşımın laptop da tatminkâr bir ses alıyorum ama kaliteyi bozuyor bence ona rağmen kısık alıyorsan Windows ayarlarını bir kontrol et ama ses kalitesi kötüyse bir şey diyemem bu arada ses kartında eq da 500 1k yukarı doğru yükseltirsen konuşma daha net olabilir ses de görüntüde ikisi de önemli unsur görüntüyü splashdaki gibi yapamayacağın için ses için çözüm aramalısın bence ama küçük pc hoparlörlerin pahalı değil ama yerinde olsam ama Z5500 gibi dekoderi dd dts çözen dekoderler li bir sistem hatta dts hd bitek hdmi dan çözülebiliyor diye duydum eğer öyleyse yeni nesil bir ses sistemi belki daha çok işine yarayabilir ha yok ben ses duyulsun yeter diyorsan üsteki bahsettiğim yöntemleri deneyebilirsin.

Dostum yardımcı oldugun icin teşekkürler. Yalnız ses ile ilgili problemim yok aynı videoyu km playerda açtığımda gayet tatminkar ses alırken splayerda açtıgımda onun yarısı ses geliyor kalite fark etmiyor ama ses daha kısık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Ayarlardan audio boost'u açtınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rundown

quote:

Orijinalden alıntı: tcmb

Altyazı ileri ve geri senkronu var ancak kısıtlı.

Genelde ordan halledebiliyorum ben o yüzden dedim.Zaten uygun altyazı bulamama durumu çok nadir oluyor.

Ben ordan cok denedim hicbir etkisi olmadi. Klavye kisa yol tusu falanda yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cianni

quote:

Audio boost'u açsam dahi kmplayer kadar yüksek ses çıkmıyor. Dediğim gibi eğer km playerda 5 diş ses çıkıyorsa audio boost sonuna kadar açıkken splashten 3 diş ses geliyor.
  • quote:

quote:

quote:

Audio boost'u açsam dahi kmplayer kadar yüksek ses çıkmıyor. Dediğim gibi eğer km playerda 5 diş ses çıkıyorsa audio boost sonuna kadar açıkken splashten 3 diş ses geliyor.

çok şey beklemiyelim nede olsa polonya yazılımı ama yinede görüntüsü güzel:D
  • quote:

quote:

quote:

Öncelikle audio bost yükseltince fark etmiyorsa ses çıkış modaların büyük ihtimal digital yani spdif veya hdmi seçili ise boost çalışmaması normal bende de fark etmiyor sana tavsiyem çıkış modunu stereo surround yapman bide öyle dener misin çünkü öyle yapınca boost çalışıyor. Dene bakalım umarım işe yarar

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.