Şimdi Ara

Splash Pro Player (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
406
Cevap
4
Favori
53.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler ayarlardaki ultra motion2 nin de açık mı durması gerekiyor ?
  • Kullanma süresinin bitmesin 25 gün kaldı çok üzgünüm programda büthiş bi motion farkı var gerçekden Prison Break izledim Splash Pro dışındaki hiç bir programla diziyi zevk alarak izleyemiyorum resmen blueray veya hd formayına çeviriyor videoları biraz para biriktirip full sürümünü alacağım ya kafaya koydum
  • yazılımda bugün Bluray desteğinin olmadığını görünce yıkıldım resmen, şimdi bluray oynatırken ne kullanıcam ben hay Allahım ya, bu çağda nasıl desteklemez bluray
  • Arkadaşlar konuyu biraz hortlatmış gibi oldum ama, altyazıları bir türlü açamadım. Bs player da olduğu gibi altyazıyı videonun üstüne sürüklüyorum açılmıyor, dosyadan açmaya çalıştığımda da görmüyor. Bunun çözümü nedir acaba, yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: terekeme_1903

Arkadaşlar konuyu biraz hortlatmış gibi oldum ama, altyazıları bir türlü açamadım. Bs player da olduğu gibi altyazıyı videonun üstüne sürüklüyorum açılmıyor, dosyadan açmaya çalıştığımda da görmüyor. Bunun çözümü nedir acaba, yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.

Dostum altyazı formatına dikkat ettin mi ?

Bu arada beyler Yüzüklerin Efendisi 1400x608 çözünürlüğünde var şuan bende. En iyi ayarları yazabilir misiniz? Birde bu motion2 çok garip geldi bana :D
    Edit: Ati Mobility Radeon HD 5730 ekran kartı, 3gb ram, i3 işlemcili laptop. Sanırım kasma falan olmaz heralde ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flame of the West -- 14 Şubat 2013; 23:52:37 >
  • Kara liste zımbırtısı gene çıktı ortaya. Bir arkadaş 1 yıl kadar önce bir çözüm önermişti ama o mesajı bulamıyorum. Png dosyasının sildim vs. ama gene aynı.

Çözdüm çözmeye de bir haftadır kasmaya başladı program akıl sır erdiremedim. 20 gb bluray filmler su gibi akıyordu geçen haftaya kadar. İşlemci falan mı aşırı ısınıyor acaba. Kasma dediğim zaman zaman oluyor ve fps düşmesi gibi bir şey ağır akıyor görüntü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 20 Şubat 2013; 22:13:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Domates Kızartması

Kara liste zımbırtısı gene çıktı ortaya. Bir arkadaş 1 yıl kadar önce bir çözüm önermişti ama o mesajı bulamıyorum. Png dosyasının sildim vs. ama gene aynı.

Çözdüm çözmeye de bir haftadır kasmaya başladı program akıl sır erdiremedim. 20 gb bluray filmler su gibi akıyordu geçen haftaya kadar. İşlemci falan mı aşırı ısınıyor acaba. Kasma dediğim zaman zaman oluyor ve fps düşmesi gibi bir şey ağır akıyor görüntü.

ayarlardan donanimhızlandırmasını ekran kartın neyse o secili oldugundan emin ol öncelikle video overlay zorlayı sec...

dedigin olay yaklasık nvidea driver yüzünden basıma gelmişti. cok sinir olmuştum nvidea sonraki driver ve o sıra cıkan splash pro ex 1.13.0 sürüm ile sorunumu çözmüştüm...

• quote:

Orijinalden alıntı: MC.CYBER_

quote:

Kara liste zımbırtısı gene çıktı ortaya. Bir arkadaş 1 yıl kadar önce bir çözüm önermişti ama o mesajı bulamıyorum. Png dosyasının sildim vs. ama gene aynı.

ayarlardan donanimhızlandırmasını ekran kartın neyse o secili oldugundan emin ol öncelikle video overlay zorlayı sec...

dedigin olay yaklasık nvidea driver yüzünden basıma gelmişti. cok sinir olmuştum nvidea sonraki driver ve o sıra cıkan splash pro ex 1.13.0 sürüm ile sorunumu çözmüştüm...

Ayarlar söylediğin gibi ve sen söyleyince driver ile alakalı olabilir mi acaba dedim ama uzun süredir güncelleme yapmıyorum. Yarın cpu fanını temizlemeyi deneyeceğim. Önerin için sağol.

• Tozları temizledim sorun devam ediyor. Şimdi sürücü güncelliyorum.

Edit : Aynı b.k devam ediyor. 306 küsürlü sürücüye geri döneyim bakalım.

Edit 2 : Hala aynı kafayı yiyeceğim 2.5 gb hd filmi kasıyor. Dvdden yukarısında kasmaya başlıyor.

Var mı buna benzer bir program? Hızlı görüntüye alıştım wmp falan kesmiyor.

Edit 3 : Donanım hızlandırmasını kapadım yarım saattir sorun yok. Ekran kartında bir sorun var sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 24 Şubat 2013; 16:08:56 >
  • quote:

Tozları temizledim sorun devam ediyor. Şimdi sürücü güncelliyorum.

Edit : Aynı b.k devam ediyor. 306 küsürlü sürücüye geri döneyim bakalım.

Edit 2 : Hala aynı kafayı yiyeceğim 2.5 gb hd filmi kasıyor. Dvdden yukarısında kasmaya başlıyor.

Var mı buna benzer bir program? Hızlı görüntüye alıştım wmp falan kesmiyor.

Edit 3 : Donanım hızlandırmasını kapadım yarım saattir sorun yok. Ekran kartında bir sorun var sanırım.

dün evde değildim mesajına anca dönebiliyorum kusura bakma neyse imzamdaki sistem var
    driver sürümüm 314.07 sorun yaşamıyorum
    diğer ayarları üsteki gibi yap demiştim ole dir diye düşünüyorum
    şimdi bir arkadaşımın laptop var pile geçince intel hızlandırmasını kullanıyordu ve dediğin takılmalar oluyordu bu dediğim olay i3 i5 i7 işlemciler için geçerli o zaman bu olaydan şüpe edebilir buna benzer bir olay olma olasılığı da şöyle olabilir tahmin yürütüyorum diyelim ki anakatın da hem pci ex takılı ekran kartı hem de onboard diye tabir ettiğimiz anakartın içine monte edilmiş bir ekran kartı olduğunu varsayarsak bu dediğim olay yine geçerli olabilir ikisinin driverları da kurulu olup cakısmada yapabilir olabilir. Sisteminin ne olduğunu bilemediğim için net bir şey söyleyemiyorum ama sorunun ekran kartından kaynaklı bir şey olduğunu garantiledin ama bu ekran kartının donanımsal bir sorun olduğunu düşünmüyorum ama sorunun ekran kartı driverlarının kalıntıları veya msi afterburner gibi ekran kartıyla ilgili programlardan da kaynaklana bilir en temizi bole durumda format atıp temiz kurulumdur ama vaktim yok diyorsan ve driver sweeper gibi programları kullanmayı biliyorsan oradan temiz şekilde driver kaldırıp dediğim sürümü kurup deneyebilirsin. Format atmadan önce sorunu çözüp format atman daha iyi olur. Bide format atıp aynı sorunla karşılaşma riskin var bu arda çok fazla uykum olduğu için cümlelerim anlaşılabilir olmayabilir kusura bakma anlamadığın bir şey olursa veya çözüme ulaşamazsan yine yaz elimden geldiğince yardım etmeye çalışabilirim….

• Çok teşekkür ediyorum mesajın için. Önce sistemi yazayım dilersen;

İ3 540 İşlemci var 3.04 ghz de çalışan

9600 gt var 1 gblık model

4 gb ram

w7 32 bit

Dediğin gibi sorunun kart kaynaklı olduğunu garantiledik en azından. Ve kart hızlandırması aman aman bir özellik değilse ben sistemi daha fazla kurcalamak yerine bu şekilde devam etmek istiyorum. Format atamam maalesef. Bakalım şimdilik iyi gidyor hocam eğer ki gene yaparsa bunu soluğu burada alacağım. Sorundan muzdarip arkadaşlar donanım hızlandırmayı kapamayı denesinler.
  • quote:

Çok teşekkür ediyorum mesajın için. Önce sistemi yazayım dilersen;

İ3 540 İşlemci var 3.04 ghz de çalışan

9600 gt var 1 gblık model

4 gb ram

w7 32 bit

Dediğin gibi sorunun kart kaynaklı olduğunu garantiledik en azından. Ve kart hızlandırması aman aman bir özellik değilse ben sistemi daha fazla kurcalamak yerine bu şekilde devam etmek istiyorum. Format atamam maalesef. Bakalım şimdilik iyi gidyor hocam eğer ki gene yaparsa bunu soluğu burada alacağım. Sorundan muzdarip arkadaşlar donanım hızlandırmayı kapamayı denesinler.

hımm donanım hızlandırması film izlerken işlemciyi değil ekran kartını gpu sunu kullanıyor işlemci daha az yük biniyor katkısı nasıldır bilemiyorum seninki gibi kullanmadım ama sorunu anladım sorun senin işlemcide i3 540 Intel® HD Graphics ekran kartı var anladığım kadarıyla onu devre dışı bırakırsan sorunun çözülecektir ben onu aşağıdaki resimdeki nvidea kısmından 3 seçenekten birini secince düzelmişti arkadaşımın laptopta ben bunu yaptığımda uzun zaman geçmişti

Splash Pro Player

https://store.donanimhaber.com/1c/09/04/1c0904ecdc4900350c264534ef247aac.png

• Bende o kısım sende ki gibi hocam. İlk seçenek seçili. Sağ ol yardımların için, dün 6.5 gb 720p film izledim tık demedi.
  • quote:

Bende o kısım sende ki gibi hocam. İlk seçenek seçili. Sağ ol yardımların için, dün 6.5 gb 720p film izledim tık demedi.

bendeki gibi değil orda 3 nüde bir dene düzelmezse tamam ben arkadaşımın pc de o 3 ayarı değiştirirdim.... Birini seçtim düzeldi ama hangisi bilmiyorum... 3 seçeneği de dene istersen bi
  • Yok olmuyor. Bozuldu bir kere dikiş tutmayacak belli. Program tavsiyesi olan var mı?
  • bu program bende dtsleri açamadı.
  • Bu program bana göre Hd videolar icin 1numara. Dizüstüne kurdum ve Ayarları yapınca Gerçekten cok iyi bir görüntü elde ediyorsunuz tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: máwci

bu program bende dtsleri açamadı.

dts acmadı derken acık yaz sorunuda yardımcı olalım programda sorun yok birtek creative ses kartlarında dts dd sorun yaşanıyor....
  • 4K videoları oynatamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brev

4K videoları oynatamıyor.

Nereden ulaşırız o videolara? 2k da yeter. Merak benimkisi.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.