Şimdi Ara

Splash Pro Player (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
406
Cevap
4
Favori
53.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: máwci

Arkadaşlar iyi hoş da vcl de açtığım dts sesi bunda alamıyorum nedeni nedir ? herhangi bi codec mi lazım ?

ayrıca pc yi tv ye bağlıyorum hdmi ile bununla ilgigli bir ayar var mıdır?

vcl ne arkadaşım anlayamadım ama ses ayarlarından spdif bitstream = optic veya coax için hdmi bitstream de hdmi için ayar yapacaksın

decodere çözdürmek istiyorsan bu ayarları yaparsan çözmesi lazım codec lazım değil... ses ayarlarından hangisine aktaracaksan onu seç ben optic ve coax kulanıyorum

sende hangisi için çözdürmek istiyorsan onu seçmen yeterli

Splash Pro Player

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MC.CYBER_ -- 1 Nisan 2013; 0:54:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MC.CYBER_

quote:

Arkadaşlar iyi hoş da vcl de açtığım dts sesi bunda alamıyorum nedeni nedir ? herhangi bi codec mi lazım ?

vcl ne arkadaşım anlayamadım ama ses ayarlarından spdif bitstream = optic veya coax için hdmi bitstream de hdmi için ayar yapacaksın

decodere çözdürmek istiyorsan bu ayarları yaparsan çözmesi lazım codec lazım değil... ses ayarlarından hangisine aktaracaksan onu seç ben optic ve coax kulanıyorum

Splash Pro Player

Hocam şimdi HDMI ile lcd tvye bağlantı yaptığım zaman hangi ayarı seçeceğim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Splash Pro Player

Hocam şimdi HDMI ile lcd tvye bağlantı yaptığım zaman hangi ayarı seçeceğim?

hocam dts dd tv çözebiliyorsa aşağıdaki resimde hdmi bitstream seçeceksin yalnız bazı arkadaşlarda iki tane seçenek oluyor sen hangi ekran kartı ile bağlıysa onu seçmen yeterli kardeşim... olmazsa splash pro ex dediğim gibi bırak tv nin ses ayarlarını kurcala kardeşim....

Splash Pro Player

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MC.CYBER_ -- 1 Nisan 2013; 21:09:58 >

• Hocam cevaplar için teşekkür ederim. Yalnız ben bu Splash'tan memnun kalmadım. Nedeni ise ses kalitesi. Vlc player ve km player ile kıyaslandığında ses konusunda sınıfta kaldı diyebilirim. Onun için km playere döndüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam cevaplar için teşekkür ederim. Yalnız ben bu Splash'tan memnun kalmadım. Nedeni ise ses kalitesi. Vlc player ve km player ile kıyaslandığında ses konusunda sınıfta kaldı diyebilirim. Onun için km playere döndüm.

hocam eğer tv dts dd çözüyorsa digital seste hiç bir player fark yaratmaması gerek çünkü oynatıcı sesi çözmeden gönderiyor... ilk başlarda ben de bir fark görmüştüm ama sonra ses ayarlarından 24bit yapınca hiç bir fark olmadığını fark ettim o yüzden eğer görüntü kalitesinden memnun iseniz aşağıdaki resimdeki gibi ses ayarlarını yapıp tekrar deneyebilirsin...

Splash Pro Player

• Tavsiye ederim soranlara, hem grafik olarak hem içerik olarak bence 1 numara player
  • bende sürekli hd film ve diziler de kullanıyorum gerçekten güzel program
  • arkadaşlar video hızlandırıcı bulundu diyor bu özelliği açayım mı ?
  • Açmazsan hata olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cianni

Açmazsan hata olur :)

teşekkürler :) Arkadaşlar Gpu simgesi var ... HD video açınca o kaybolması mı gerek Gpu kullanıldığını görmek için ?
  • Tam tersi GPU simgesi olacak ki CPU yerine GPU'nun kullanıldığını göstersin :)
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiziano Ferro -- 2 Eylül 2015; 0:25:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Swiftie Guy

Mkv.nin içindeki ses dosyasını oynatamadı. Ses dosyası da bu; bir çözüm bilen var mı ? (Diğer oynatcıaılrda mesela media player classic de çalışıyor)

Audio
    ID : 2
    Format : AC-3
    Format/Info : Audio Coding 3
    Mode extension : CM (complete main)
    Format settings, Endianness : Big
    Codec ID : A_AC3
    Duration : 1h 50mn
    Bit rate mode : Constant
    Bit rate : 384 Kbps
    Channel(s) : 6 channels
    Channel positions : Front: L C R, Side: L R, LFE
    Sampling rate : 48.0 KHz
    Bit depth : 16 bits
    Compression mode : Lossy
    Stream size : 303 MiB (7%)
    Default : Yes
    Forced : No

SES KARTIN NEDİR ??? Creative pci girişli kartlarda bu program ses dosyalarını çözmekte sorun yapıyor...

• Normalde altyazı tipi olarak hangisi var şimdi degiştirdimde eskisini bulamadım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -AltaiR-

Normalde altyazı tipi olarak hangisi var şimdi degiştirdimde eskisini bulamadım ?

sırasıyla üsten alta doğru

Arial
    Normal
    Beyaz
    Sistem Varsayılan

tik atılacak yerler tiksiz...
  • beyler uğraşmayın DH ÖZEL SPLASH PRO 1.13.2 Final konusuna herkesi bekliyorum. Bana ait RESİMLİ ve DETAYLI anlatım + indirme linki mevcuttur.

http://forum.donanimhaber.com/m_78042340/tm.htm

yorumlarınızı eksik etmeyiniz.
  • Eğer işe yarıyorsa işte bu! derim

Elinize sağlık hocam, çok kral programdır. Kullanın kullandırın :)
  • quote:

Eğer işe yarıyorsa işte bu! derim

işe yarıyor tabi ...
  • quote:

quote:

Eğer işe yarıyorsa işte bu! derim

işe yarıyor tabi ...

hocam sizide konuma beklerim yorumlarınızla beraber.

http://forum.donanimhaber.com/m_78042340/tm.htm

• 2 Yıldır kullanıyorum, BD sürümünü bekliyorum bir yandan da, artık herhangi bir filmi başka yazılımla izlemiyorum. Ancak Bluray desteği olmaması ve tam 4 yıldır bir türlü çıkartamamış olmaları kötü. Bluray için frame arttıran benzer yazılımlar var mı önereceğiniz
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.