Şimdi Ara

Splash Pro Player (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
406
Cevap
4
Favori
53.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanırım yanlış anlaşılma var ya da yazımı tam okumadın splash player kullanmıyorum renkleri abarttığı için. Benim içinde öncelik orjinale yakın renkler de izlemektir filmleri bu nedenle yıllardı bsplayer kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArchLord

Sanırım yanlış anlaşılma var ya da yazımı tam okumadın splash player kullanmıyorum renkleri abarttığı için. Benim içinde öncelik orjinale yakın renkler de izlemektir filmleri bu nedenle yıllardı bsplayer kullanıyorum.

splash ta renk ayarlarına dokunmazsan orijinal renk ayarı yapılmış bir monitör veya tv sahipseniz o zaman aynı görüntüyü splashda alabilirsiniz... splash renk ayarını bende cok sevmiyorum o yüzden renklere dokunmam

ama detail ayarları ve montion özelikleri o kadar basit ve ayarlanabilir ki her film için hızlı ayrı ayar yapmanıza olanak sağlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

altyazıyı eklenmiyor. cinnet geçirdim burda. saatlerdir uğraşıyorum. altyazı eklediğimde altyazı butonu pasif oluyor, tıklanmıyor. bi yardım edin.

Splash Pro Player

resimdeki gibi ayarla alt yazıyı üstüne sürükle olacaktır srt ler çalışmakta 3d .sub alt yazılarını tanımamakta
  • MC.CYBER_ kullanıcısına yanıt
    Haklısınız ancak bende uzun süre splash kullandım. Lakin bsplayer gibi özgür bir yazılım değil ayrıca bazı formatlarda yaşadığım sıkıntılardan dolayı bsplayer a geri döndüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MC.CYBER_

quote:

altyazıyı eklenmiyor. cinnet geçirdim burda. saatlerdir uğraşıyorum. altyazı eklediğimde altyazı butonu pasif oluyor, tıklanmıyor. bi yardım edin.

Splash Pro Player

resimdeki gibi ayarla alt yazıyı üstüne sürükle olacaktır srt ler çalışmakta 3d .sub alt yazılarını tanımamakta

hocam altyazı hizalama yok mu bu programda ? aradım ama bulamadım öyle bir seçenek. altyazı en altta olduğu için takip etmek çok zor . o nedenle kullanamıyorum bu programı

• quote:

Orijinalden alıntı: ArchLord

Haklısınız ancak bende uzun süre splash kullandım. Lakin bsplayer gibi özgür bir yazılım değil ayrıca bazı formatlarda yaşadığım sıkıntılardan dolayı bsplayer a geri döndüm.

splash ile fpssi yükseltilmiş bir film izledikten sonra bsplayerdan keyif alabilmek te başarı. Ben başaramıyorum işte bunu
  • Global versiyon kullanan var mı?
  • Arkadaşlar merhaba

Az önce John wick'in Bluray remux'u elime geçti fakat Splash ex pro sesi vermiyor True HD desteklemiyor mu yoksa problem başka mı ?

Cretiva ses kartım x530 ses sistemim mevcut driver ve kodec pack kurulu

Audio #3
    ID : 4
    Format : TrueHD
    Codec ID : A_TRUEHD
    Duration : 1h 41mn
    Bit rate mode : Variable
    Maximum bit rate : 6 144 Kbps
    Channel(s) : 8 channels
    Channel positions : Front: L C R, Side: L R, Back: L R, LFE
    Sampling rate : 48.0 KHz
    Compression mode : Lossless
    Title : TrueHD Audio English 5204 kbps 7.1 / 48 kHz / 5204 kbps / 24 bit
    Language : English
    Default : No

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ContEmpor4ry -- 25 Ocak 2015; 15:17:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: raul_meireles

quote:

quote:

Splash Pro Player

hocam altyazı hizalama yok mu bu programda ? aradım ama bulamadım öyle bir seçenek. altyazı en altta olduğu için takip etmek çok zor . o nedenle kullanamıyorum bu programı

Hocam yok malesef ama 3d altyazi diye bir prigram var onla istedigin yere ayarlayabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: -AltaiR-

Arkadaşlar merhaba

Az önce John wick'in Bluray remux'u elime geçti fakat Splash ex pro sesi vermiyor True HD desteklemiyor mu yoksa problem başka mı ?

Audio #3

Bazı creative x-fi kartlarda splas pro ex optic den cozdururken sorun yasaniyor genelikle pci girisli olanlarda. Program dd true hd dts hd sorunsuz cözüyor. Analog olarak 5+1 secersen cozmesi lazim. Splash pro ex cozemedigi codec yok dolby atmos bile çözüyordu diye hatirliyorum ne dir derseniz min 7+2 5.2.2 dizilimi ikitanesi tavana seklinde yerlestirilir Bir ust dizilimi 9+2 genelde turkiye icin en idali bu 5.4.2 "4" tanesi tavana yerlesir bide 11+2 buda 7.4.2 yine 4 tanesi tavana yerlesir tabi tavana yerlesir dedimde o tur hoporlor alirsaniz bide tavana bakanlar var tavandan ses carpip sana dogru geliyor. Ama en dogrusu tavana yerlesendir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Splash Pro Player

Hocam yok malesef ama 3d altyazi diye bir prigram var onla istedigin yere ayarlayabilirsin

hocam programı indirdim. hangi ayarı değiştirmem lazım bunu yapabilmek için. yardımcı olursanız sevinirim. iyi geceler

• quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba

Audio #3

Bazı creative x-fi kartlarda splas pro ex optic den cozdururken sorun yasaniyor genelikle pci girisli olanlarda. Program dd true hd dts hd sorunsuz cözüyor. Analog olarak 5+1 secersen cozmesi lazim. Splash pro ex cozemedigi codec yok dolby atmos bile çözüyordu diye hatirliyorum ne dir derseniz min 7+2 5.2.2 dizilimi ikitanesi tavana seklinde yerlestirilir Bir ust dizilimi 9+2 genelde turkiye icin en idali bu 5.4.2 "4" tanesi tavana yerlesir bide 11+2 buda 7.4.2 yine 4 tanesi tavana yerlesir tabi tavana yerlesir dedimde o tur hoporlor alirsaniz bide tavana bakanlar var tavandan ses carpip sana dogru geliyor. Ama en dogrusu tavana yerlesendir.

yok hocam program Dolby TrueHD ses desteklemiyor. DTS HD MA da sıkıntı yok zaten

çünkü aynı pc aynı sistem kodecguide ile gelen media player classicde Dolby TrueHD sesi sorunsuz bir şekilde veriyor

çok fazla ingilizcem yok ama Mirilisin kendi forumunda da bahsedilmiş;

http://forum.mirillis.com/viewtopic.php?f=26&t=4185

http://forum.mirillis.com/viewtopic.php?f=19&t=10958

ek bilgi olarak CREATIVE SB 5.1 PCI ses kartı analog çıkışlı zaten x530 da optic çıkış yok

seçili :http://www.hizliresimyukle.com/image/BSWX

4K video ve 3D altyazıda desteklemiyor galiba bunlar giderilse mükemmel olucakta uzun süredir güncelleme gelmiyor.LED TV PC ye baglı diger yazılımlar MPC,Gomplayer,BSplayer,KMplayer görüntü kalitesi bakımından yanına yaklaşamıyor çamur gibi duruyor, ve son olarak yeni dizi ripleri artık x265 kodla kayıt yapılıyor sıkıştırma oranı çok iyi örnek :

The.Vampire.Diaries.S06E12.1080p.WEB-DL.DD5.1.H.264-KiNGS.mkv 1.58 GB

The Vampire Diaries S06E12 1080p WEB-DL DD5.1 x265 HEVC-PSA (Size: 460.86 MB)

How to play ?

This files are ReEncoded using next-generation video format/codec x265. it’s one of the best and more advanced than current popular format x264. It also named HEVC which stands for High-Efficient Video Coding.

This is a new HQ format, which brought stunning video quality but it probably won’t be played on your old smart TV or BluRay Player. Though I played it fine with MX player on my android device.

If you want to play it on your PC, you can easily use VLC, MPC-HC, GOM Player or any other modern media player. just be sure you got the latest version of them.
    If you have no video and only the audio is playing, try to update your player or use another one. Installing LAV Filters may help.

This is nothing you can compare with x264 releases so don’t let the size scare you. small sizes don’t always mean LOW QUALITIES. This is the best you can get in this size.

if you want to play this smoothly, you need to use a device/PC with at least dual-core processor.

You have to update your player to the latest version. Also if you use your PC to watch them, installing LAV Filter will help you a lot if you want to use KMPlayer or PotPlayer. Many players have native support for the codec, like MPC-HC(free) or PowerDVD 14(paid).

It’s very easy though. believe me, this format will be so popular in one or two years so you have to deal with it anyway.

Download LAV Filters:

https://github.com/Nevcairiel/LAVFilters/releases

MPC-HC:

http://mpc-hc.org/downloads/

KMPlayer

http://www.kmplayer.com/

Pot Player

http://potplayer.daum.net/

For Android : MX Player

ve malasef x265 desteğide yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ContEmpor4ry -- 3 Şubat 2015; 22:42:33 >

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba

Audio #3

yok hocam program Dolby TrueHD ses desteklemiyor. DTS HD MA da sıkıntı yok zaten

çünkü aynı pc aynı sistem kodecguide ile gelen media player classicde Dolby TrueHD sesi sorunsuz bir şekilde veriyor

çok fazla ingilizcem yok ama Mirilisin kendi forumunda da bahsedilmiş;

http://forum.mirillis.com/viewtopic.php?f=26&t=4185

http://forum.mirillis.com/viewtopic.php?f=19&t=10958

ek bilgi olarak CREATIVE SB 5.1 PCI ses kartı analog çıkışlı zaten x530 da optic çıkış yok

seçili :http://www.hizliresimyukle.com/image/BSWX

4K video ve 3D altyazıda desteklemiyor galiba bunlar giderilse mükemmel olucakta uzun süredir güncelleme gelmiyor.LED TV PC ye baglı diger yazılımlar MPC,Gomplayer,BSplayer,KMplayer görüntü kalitesi bakımından yanına yaklaşamıyor çamur gibi duruyor, ve son olarak yeni dizi ripleri artık x265 kodla kayıt yapılıyor sıkıştırma oranı çok iyi örnek :

The.Vampire.Diaries.S06E12.1080p.WEB-DL.DD5.1.H.264-KiNGS.mkv 1.58 GB

The Vampire Diaries S06E12 1080p WEB-DL DD5.1 x265 HEVC-PSA (Size: 460.86 MB)

How to play ?

This files are ReEncoded using next-generation video format/codec x265. it’s one of the best and more advanced than current popular format x264. It also named HEVC which stands for High-Efficient Video Coding.

This is a new HQ format, which brought stunning video quality but it probably won’t be played on your old smart TV or BluRay Player. Though I played it fine with MX player on my android device.

If you want to play it on your PC, you can easily use VLC, MPC-HC, GOM Player or any other modern media player. just be sure you got the latest version of them.
    If you have no video and only the audio is playing, try to update your player or use another one. Installing LAV Filters may help.

This is nothing you can compare with x264 releases so don’t let the size scare you. small sizes don’t always mean LOW QUALITIES. This is the best you can get in this size.

if you want to play this smoothly, you need to use a device/PC with at least dual-core processor.

You have to update your player to the latest version. Also if you use your PC to watch them, installing LAV Filter will help you a lot if you want to use KMPlayer or PotPlayer. Many players have native support for the codec, like MPC-HC(free) or PowerDVD 14(paid).

It’s very easy though. believe me, this format will be so popular in one or two years so you have to deal with it anyway.

Download LAV Filters:

https://github.com/Nevcairiel/LAVFilters/releases

MPC-HC:

http://mpc-hc.org/downloads/

KMPlayer

http://www.kmplayer.com/

Pot Player

http://potplayer.daum.net/

For Android : MX Player

ve malasef x265 desteğide yok.

tekrar merhaba abicim analog optic ve hdmi da dd - true hd 7.1 e kadar kesin çözdüğünü video çekip bile kanıtlarım istersen. Kafanda soru işareti olmasın. Şimdi test ettim fakat dd-true hd hd atmos var ses kısmına gelince dd-true hd yazmakta atmos yazmıyor ama atmos olarak indirdim biliyorum evet atmosu anolag olarak şimdilik çözülemiyormuş büyük ihtimal sizin ses dosyanız dolby digital true hd atmos abicim. Seni uğraştıysam kusura bakma ama Dolby Digital True hd sesini çözüyor testini yaptım güvenebilirsin.
    atmosda daha yeni yeni yaygınlaşıyor daha test videoları dışında 2 filmde gördüm hadi bilemedin piyasada 10 tane olsun bence yaygınlaşınca onuda çözecektir.

Aşağıdaki Digital seslenden hangisini çözmüyorsa sende test edebilirsin

http://www.demo-world.eu/2d-demo-trailers-hd/

Not: Bazı creative x-fi özelikle pci girişli kartlarında splash da sorun olduğunu yazmıştım analog baglantıda sorun yaşamadım optci bağlantıda sorun oluyordu. Yani eski kartım x-fi elit pro du opticten splash da çözdürürken dekoder çözemiyordu. Ben öğle bir şey zannettim.

265 gelirsek 4k hiç bir şekilde gösteremedim ben splash pro ex görmeyi merak da ediyorum. Hepsi filmlerin yaygınlaşmasına bakar bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MC.CYBER_ -- 4 Şubat 2015; 0:27:13 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Splash Pro Player

hocam programı indirdim. hangi ayarı değiştirmem lazım bunu yapabilmek için. yardımcı olursanız sevinirim. iyi geceler

Splash Pro Player

ayarları dosyaları sectikten sonra check bas sonra vertical position la alt yazıyı nerede olmasını istediğin gibi ayarla
    sonra convert diyorsun.

sonra alt yazıyı video gömeceksin tabi bu gömme işlemi video codeckine göre farklı programlar kullanman gerebilir.

mkv için mkvmerge m2ts yani bluray için tsMuxserGUI (mkvmerge mkv dosyaları icin altyazıyı ve video yu sürüklüyorsun basit çözersin olmadı onuda anlatırım ) Bluray yani tsMuxserGUI içinde iso olarak kaydedersen bluray oynatıcıların da izleyebilirsin.

iki programda birbirine çok benziyor.

Not: Hic alt yazıyı splashpro ex üste almaya çalışmadım ama cyberlink power dvd bir kere alt yazıyı bu şekilde üste almıştım 3d animasyon yaptığım için üste olması istenmişti olmuştu. Splash pro ex neden olmasın diyorum ama test etmedim.

Olursa sonucu buraya yazmayı unutma belki başka arkadaşlar da yararlanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MC.CYBER_ -- 4 Şubat 2015; 0:52:35 >

• evet hocam sorun atmos olmasından kaynaklanıyor.

her gün bir format çıkıyor olucağı bu
  • deneme sürümü bitince bıraktığım program. bugün aklıma geldi geri dönmek istiyorum zamanında dh de bir konuda gom ile kıyaslamıştım splash bariz süperdi arkadaşlar bir link vs. alabilir miyim full sürüm varsa
  • quote:

evet hocam sorun atmos olmasından kaynaklanıyor.

her gün bir format çıkıyor olucağı bu

atmos destekli bir anfi alırsan splash pro ex destekliyor testini yaptım
  • Arkadaşlar merhaba yıllardır kullanırım bu programı fakat birtürlü spdif ten ne dts nede dolby alamadım bu programdan. Yapabilen varmı varsa nasıl yaptı kullandığım diğer tüm programlarda sorunsuz çözüyor bu programda birtürlü olmadı olmuyor........
  • quote:

Orijinalden alıntı: RIMIKIKI

Arkadaşlar merhaba yıllardır kullanırım bu programı fakat birtürlü spdif ten ne dts nede dolby alamadım bu programdan. Yapabilen varmı varsa nasıl yaptı kullandığım diğer tüm programlarda sorunsuz çözüyor bu programda birtürlü olmadı olmuyor........

Creative pci girişli modellerde ve bazı usb ses kartlarında bu programın dts dd çözerken garip sesler ile birlikte anfiyi kitlediği ne şahit olmuştum. Sizinki böğle bir şeyse sorun ses kartında ek bir ayar yapmana gerek yok s/pdif bitstream ses kartının optic çıkısı seçmen yeterlidir. Bunun dışında çözmüyorsa ya film DTS DD ses codecli değildir. Yada ses kartın sesi çözüp yolluyor olabilir. Sesi çözündürme den yollayacaksın.
  • Mad Max (TrueHD 8 ch 5692) tede aynı problem var DTS HD MA varken niyeki true hd
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.