Şimdi Ara

Splash Pro Player (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
406
Cevap
4
Favori
53.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Domates Kızartması

quote:

Orijinalden alıntı: brev

4K videoları oynatamıyor.

Nereden ulaşırız o videolara? 2k da yeter. Merak benimkisi.

Youtube'da dolu var.Genelde tech demoları tv firmalarının.TV firmaları fuarlarda 4k hatta 8K TV'leri tanıtmaya harıl harıl devam ediyorlar.

http://www.youtube.com/watch?v=suWsd372pQE (4k videos yazın bir dolu test görüntüleri geliyor.)

• Bu programın yapmamız gereken herhangi bir ince ayarı var mı ?
  • altta ve üstte çıkan bantların bi çözümü yok mu, zoom yapmadan ama?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralkarga

altta ve üstte çıkan bantların bi çözümü yok mu, zoom yapmadan ama?

Ben çözüm bulamadım ama ekran kartı ayarlarından belki ölçeklendirmede tam ekran ayarları oluyor onu yaparsan belki bir ihtimal olur ama o oyunlarda işe yarıyor... bu uygulamada işe yarar mı bilmem
  • bazı uzantıları açmıyor

hd videolarda ilerletme sorunu var, hiç ilerlemiyor kalıyor öyle motion falan açıkken bilgisayarım da dandik değil, panelde var

uyumsuz ratiolarda alt üst siyahlık gitmiyor

güncelliğni yitirdi

daum pot player kullanıyorum bir yer var o kutucuğu açınca 60fps oluyordu yine motion du adı galiba yine
  • quote:

Orijinalden alıntı: MIKROP DOGAN

bazı uzantıları açmıyor

hd videolarda ilerletme sorunu var, hiç ilerlemiyor kalıyor öyle motion falan açıkken bilgisayarım da dandik değil, panelde var

uyumsuz ratiolarda alt üst siyahlık gitmiyor

güncelliğni yitirdi

daum pot player kullanıyorum bir yer var o kutucuğu açınca 60fps oluyordu yine motion du adı galiba yine

1.13.2.0 sürümünü kullanıyorum hiç ilerletme sorunu yaşamadım sende bir sıkıntı var mekanik disk kullanıyorsan güzel bir format at istersen

alt üst yapacak bir şey yok ama aslında orijinal halini koruyor videonun bu iyi bir şey dir niye dersen alt siyahlıklar giderse videoda gördüğün insanları uzun ve ince görmene neden olacak yada zoom yapıp orijinal videonun kenarlarını kesecek daha az alan görmüş olacaksın bence olması gereken o dur ama ha ben böyle seviyorum diyorsan ona bir şey diyemem.

illa memnun değilim diyorsan ve montion kullancam diyorsan media player classic içinde Avisynth var splash pro ex den sonra tercih ettiğim bir olay... pot player kullanımı daha kolay ama niye se media player classic renk olayı daha güzel gelmiştir tabi benim yüklediğim codeclerle...

• Bu programı severdim, sonradan "kırek" bozulunca birdaha uğraşmadım şimdi KMPlayer ve Power DVD ikilisi ile idare ediyorum lakin PowerDVD'yi tek geçerim filmlerde, müzikte ise DTS çalabilen KMPlayer. Bunun DTS çaldığını bilmiyordum, denerim biara. Sistem: Z5500 + X-Fi Titanium.
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.Maharaja

Bu programı severdim, sonradan "kırek" bozulunca birdaha uğraşmadım şimdi KMPlayer ve Power DVD ikilisi ile idare ediyorum lakin PowerDVD'yi tek geçerim filmlerde, müzikte ise DTS çalabilen KMPlayer. Bunun DTS çaldığını bilmiyordum, denerim biara. Sistem: Z5500 + X-Fi Titanium.

ses ayalardan spdif yapacaksın çözüyor ama x-fi pci kartlarında dd dts çözemiyor ben onbard da çözdürüyorum ama bir arkadaş x-fi nin ''pciex'' bağlantılı kartlarda sorun olmadığını söylemişlerdi seninki de pciex bağlantılı olduğu için sen sorun yaşamaman lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: MC.CYBER_

quote:

Orijinalden alıntı: J.Maharaja

Bu programı severdim, sonradan "kırek" bozulunca birdaha uğraşmadım şimdi KMPlayer ve Power DVD ikilisi ile idare ediyorum lakin PowerDVD'yi tek geçerim filmlerde, müzikte ise DTS çalabilen KMPlayer. Bunun DTS çaldığını bilmiyordum, denerim biara. Sistem: Z5500 + X-Fi Titanium.

ses ayalardan spdif yapacaksın çözüyor ama x-fi pci kartlarında dd dts çözemiyor ben onbard da çözdürüyorum ama bir arkadaş x-fi nin ''pciex'' bağlantılı kartlarda sorun olmadığını söylemişlerdi seninki de pciex bağlantılı olduğu için sen sorun yaşamaman lazım

tekrar denemeliyim DTS oynatıp oynatmadığını, uzun zaman oldu (:

• ya bende splash pro kullanıyorum ama altyazıların arkasında siyah şerit çıkıyor ben sadece yazı çıksın şerit olmasın istiyorum nasıl ayarlarım bilgisi olan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: msymsy

ya bende splash pro kullanıyorum ama altyazıların arkasında siyah şerit çıkıyor ben sadece yazı çıksın şerit olmasın istiyorum nasıl ayarlarım bilgisi olan varmı

sadece altan üsten siyah boşlukları diyorsan ona yapacak bir şey yok ama siyah ekranda çıkmasın alt yazı diyorsan ayarlardan altyazılara orda alt yazıyı video üzerinde göstere tik at o zaman o siyah alanda göstermez alt yazıyı...
  • Arkadaşlar ben programı baya sevdim, 1080p filan filmler izledim vazgeçilmezim oldu. Ama şimdi izlemek istediğimde filmin ilk 10 - 15 dakikasında bilgisayar direkt kapanıyor. Siyaz Beyaz filmde bile direkt kapandı. Sizce ne ile alakalıdır bu durum ? Ram'den dolayı vs diyeceğim ama bilgisayarım çok yeni değil, GTA IV oynuyorum hiç bir problem yok mesela. Yine aynı şekilde internetten vs izleyebiliyorum ama Bu programdan açınca bilgisayar direkt uyarı vs vermeden kapanıyor.

Splash Pro Player Splash Pro Player

Ayarlar bunlar. Sizce nedendir ?

• quote:

quote:

ya bende splash pro kullanıyorum ama altyazıların arkasında siyah şerit çıkıyor ben sadece yazı çıksın şerit olmasın istiyorum nasıl ayarlarım bilgisi olan varmı

sadece altan üsten siyah boşlukları diyorsan ona yapacak bir şey yok ama siyah ekranda çıkmasın alt yazı diyorsan ayarlardan altyazılara orda alt yazıyı video üzerinde göstere tik at o zaman o siyah alanda göstermez alt yazıyı...

ilginiz için teşekkürler

benim demek istediğim alt yazının üstteki alttaki siyah video boşluklarında veya videonun üstünde olması değil

altyazının arka planı siyah mesela bir yazıyı fosforlu kalemle çizersin ya öyle işte

altyazı videonun neresinde olursa olsun yazı siyah şerit üstünde çıkıyor

• quote:

quote:

quote:

ilginiz için teşekkürler

benim demek istediğim alt yazının üstteki alttaki siyah video boşluklarında veya videonun üstünde olması değil

altyazının arka planı siyah mesela bir yazıyı fosforlu kalemle çizersin ya öyle işte

altyazı videonun neresinde olursa olsun yazı siyah şerit üstünde çıkıyor

rica ederim dediğini çok net anlayamadım daha doğrusu anlatabildin de öyle bir şey hiç başıma gelmedi o yüzden aklıma bir şey gelmiyor ama sana alt yazı ayarlarımın resmini atayım belki bir yararı olur

Splash Pro Player

• quote:

Orijinalden alıntı: GoodGateWay

Arkadaşlar ben programı baya sevdim, 1080p filan filmler izledim vazgeçilmezim oldu. Ama şimdi izlemek istediğimde filmin ilk 10 - 15 dakikasında bilgisayar direkt kapanıyor. Siyaz Beyaz filmde bile direkt kapandı. Sizce ne ile alakalıdır bu durum ? Ram'den dolayı vs diyeceğim ama bilgisayarım çok yeni değil, GTA IV oynuyorum hiç bir problem yok mesela. Yine aynı şekilde internetten vs izleyebiliyorum ama Bu programdan açınca bilgisayar direkt uyarı vs vermeden kapanıyor.

Splash Pro Player Splash Pro Player

Ayarlar bunlar. Sizce nedendir ?

valla kapanmaması lazım tekrar temiz bir kurulum yap istersen sorunun programdan olabilir driverlarını ve Windows'un güncel olsun bu arada bilgisayarın sıcaktan kapanıyor da olabilir ayrıca hardiskine de bak bad sektör var mı ? programdan çok senin bilgisayarından kaynaklı bir durum...

• Kara liste olayına açıklık getireyim.
    Önce çalışan bir splash key bulun olmıyanlar istesin benden
    Kayıt yaptırın yaptırdıktan hemen sonra güvenlik duvarından gelen ve giden bağlantılara kural oluşturup splashin internete çıkmasını engelleyin oldu bitti. Png miymiş bilmem neymiş onlar zaman kaybı
  • Splash pro playerda hdmi bit stream kullanıyorum. Bilgisayarı hdmi dan pioneer avr ye bağlıyorum . Yalnız motion plus ı açtığımda seste kesilmeler yaşıyorum. Motion plusı açmazsam bir sorun olmuyor. İşlemcim i7 3630qm sorun neden kaynaklanıyor olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Urthas -- 31 Mart 2013; 13:20:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Urthas

Splash pro playerda hdmi bit stream kullanıyorum. Bilgisayarı hdmi dan pioneer avr ye bağlıyorum . Yalnız motion plus ı açtığımda seste kesilmeler yaşıyorum. Motion plusı açmazsam bir sorun olmuyor. İşlemcim i7 3630qm sorun neden kaynaklanıyor olabilir?

ayarlardan 96 khz ayarlayınca coax ta benimde oluyor 44 dene istersen bi ben sorunu öyle çözdüm ama benim coax cok uzun ondan öyle yapıyordu kablo kalitesi ile alakalı bir durum olsa gerek
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Urthas

Splash pro playerda hdmi bit stream kullanıyorum. Bilgisayarı hdmi dan pioneer avr ye bağlıyorum . Yalnız motion plus ı açtığımda seste kesilmeler yaşıyorum. Motion plusı açmazsam bir sorun olmuyor. İşlemcim i7 3630qm sorun neden kaynaklanıyor olabilir?

ayarlardan 96 khz ayarlayınca coax ta benimde oluyor 44 dene istersen bi ben sorunu öyle çözdüm ama benim coax cok uzun ondan öyle yapıyordu kablo kalitesi ile alakalı bir durum olsa gerek

Tesekkür ederim ben de öyle deneyim o zaman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar iyi hoş da vcl de açtığım dts sesi bunda alamıyorum nedeni nedir ? herhangi bi codec mi lazım ?

ayrıca pc yi tv ye bağlıyorum hdmi ile bununla ilgigli bir ayar var mıdır?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.