Şimdi Ara

Splash Pro Player (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
406
Cevap
4
Favori
53.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Technics

2 Yıldır kullanıyorum, BD sürümünü bekliyorum bir yandan da, artık herhangi bir filmi başka yazılımla izlemiyorum. Ancak Bluray desteği olmaması ve tam 4 yıldır bir türlü çıkartamamış olmaları kötü. Bluray için frame arttıran benzer yazılımlar var mı önereceğiniz

Abi BRriplerde sıkıntı olmuyor sen direk BluRay DVD'si mi alıyorsun ? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cianni

quote:

Orijinalden alıntı: Technics

2 Yıldır kullanıyorum, BD sürümünü bekliyorum bir yandan da, artık herhangi bir filmi başka yazılımla izlemiyorum. Ancak Bluray desteği olmaması ve tam 4 yıldır bir türlü çıkartamamış olmaları kötü. Bluray için frame arttıran benzer yazılımlar var mı önereceğiniz

Abi BRriplerde sıkıntı olmuyor sen direk BluRay DVD'si mi alıyorsun ? :)

Kardeşim iyi pazarlar,
    bdrip leri ben de onda izliyorum ama Bluray Disk alıyorum zaman zaman bilgisayar da izlenmiyor cyberlink vs dışında, onu da oynatsa bu program ne güzel olurdu aslında.
  • Ayarlarını tam istediğim gibi bi ayarlayamadım
  • Technics kullanıcısına yanıt
    İnsan bu programa alışınca başka programla yapamıyor değil mi

Bendeki game of Thrones ilk 2 sezon da Splash ile açılmayınca başka programlara kalıp hayattan soğumuştum :) umarım bluray desteği de gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu programda altyazı hizalama neden yok? Görüntü on numara tamam da, altyazı ekranın dibinde olduğu için takip etmek çok zor oluyor. KM player'ın sırf o özelliği yüzünden hala onu kullanıyorum maalesef.
  • Splash pro ex kurdum motion2 yi 10 a getirip filmleri laptoptan izleyebiliyorum fakat laptop u amfi üzerinden tv ye bağlayınca ses ile görüntü ayrışmaya başlıyor ses önce görüntü sonra geliyor. Çözüm için ne yapabilirim aynı sorun MADVR kullanınca da oluyordu.
  • arkadaşlar selam.
    splash pro ex kurdum fakat kurulum tamamlandıktan sonra masaüstü simgesine tıkladığımda hata veriyor.
    uygulama yapılandırması doğru olmadığından bu uygulama başlayamadı silin tekrar yükleyin falan diyo.
    sildim tekrar yükledim yine aynı. önceki sürümleri yükledim değişen birşey yok.
    nette aradım fakat bi çözüm bulamadım programı açamıyorum yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı ?
  • Bir anda durup dururken videolarda her 5-10 dk da bir senkron kayması oluştu. Mouse u oynatınca hemen geçiyor. Daha önce yaşayan var mı böyle bir sorun ya da fikri olan çözümü nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekaydirma

Bir anda durup dururken videolarda her 5-10 dk da bir senkron kayması oluştu. Mouse u oynatınca hemen geçiyor. Daha önce yaşayan var mı böyle bir sorun ya da fikri olan çözümü nedir?

driverlarini güncelle hocam belki onla alakalidir. Onun disinda yillardir kullaniyorum öyle bir sorun yasamadim
  • quote:

Orijinalden alıntı: xwq

quote:

Orijinalden alıntı: ekaydirma

Bir anda durup dururken videolarda her 5-10 dk da bir senkron kayması oluştu. Mouse u oynatınca hemen geçiyor. Daha önce yaşayan var mı böyle bir sorun ya da fikri olan çözümü nedir?

driverlarini güncelle hocam belki onla alakalidir. Onun disinda yillardir kullaniyorum öyle bir sorun yasamadim

Sorunu çözdük combofix in ile tarattık 4-5 dosya buldu sildi ve düzeldi.
  • Splash Pro Ex v1.13.2 kullanacağım, ayarları var mıdır ?
    720p x264 dizi izliyorum özellikle
    teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay

Splash Pro Ex v1.13.2 kullanacağım, ayarları var mıdır ?
    teşekkür ederim

★Splash PRO 1.13.2 RESİMLİ ANLATIM Artık Filmlerinizi FULL HD izleyin.720-1080

http://forum.donanimhaber.com/m_78042340/tm.htm

ayarlar burada
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay

Splash Pro Ex v1.13.2 kullanacağım, ayarları var mıdır ?
    teşekkür ederim

★Splash PRO 1.13.2 RESİMLİ ANLATIM Artık Filmlerinizi FULL HD izleyin.720-1080

http://forum.donanimhaber.com/m_78042340/tm.htm

ayarlar burada

sağolun hocam
  • 2002 yılından bu yana BSplayer Pro kullanmaktayım. Sanırım insan psikolojisi bazen yenilik istiyor insan. KM Player, Light Alloy, Doum Pot Player, Real Player, Quick Time Pro, Splash Pro HD, Divx Player vs. aklınıza gelebilecek gelmeyecek ücretli ücretsiz bir çok programla haşır neşir oldum. En son kararım yeniden Bs Player a dönmek oldu ki yaptığım karşılaştırmalı testlerde görüntü netliği olarak hiçbiri eline su dökemedi. Splash Pro ilk kez kulanan yada canlı renkleri seven insanların hoşuna gidiyor ve kullanmaya devam ediyorlar ama gerçek renklerden çok uzak ve yapay maalesef tartışmaya gerek bile yok. Ayrıca BS Player ın özgürlüğünü ve kullanım kolaylığını hiçbiri veremez. Size tavsiyem Bs Player Pro ve Kawaii Codec pack ile birlikte kullanmanız. Sonuç harika.
  • bende böyle piksel piksel oluyor bu playerle açtığım HD filmleri,ama diğer oynatıcılarda olmuyor?
  • yeni versiyonda yok bayadir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArchLord

2002 yılından bu yana BSplayer Pro kullanmaktayım. Sanırım insan psikolojisi bazen yenilik istiyor insan. KM Player, Light Alloy, Doum Pot Player, Real Player, Quick Time Pro, Splash Pro HD, Divx Player vs. aklınıza gelebilecek gelmeyecek ücretli ücretsiz bir çok programla haşır neşir oldum. En son kararım yeniden Bs Player a dönmek oldu ki yaptığım karşılaştırmalı testlerde görüntü netliği olarak hiçbiri eline su dökemedi. Splash Pro ilk kez kulanan yada canlı renkleri seven insanların hoşuna gidiyor ve kullanmaya devam ediyorlar ama gerçek renklerden çok uzak ve yapay maalesef tartışmaya gerek bile yok. Ayrıca BS Player ın özgürlüğünü ve kullanım kolaylığını hiçbiri veremez. Size tavsiyem Bs Player Pro ve Kawaii Codec pack ile birlikte kullanmanız. Sonuç harika.

görenden araba modifiye ediyorsun sanacak
    4x4 nitroları taktım asfalt ağlıyor anasını satayım :)

bir player orjinal kaynak ne ise beyaz sa beyaz sarı ise sarı bu renkleri gösteriyorsa sorun yok
    ama insanlar eski tüplü reklanın patlıcan kırmızısı insanlarını görmeyi çok seviyor samsung bu konuda hala önder :D

ama nedense LG daha iyi :D ama en gerçekçi sony olsada kimse sony demiyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 2 Haziran 2014; 8:23:11 >

• Bilmiyorsan bilmediğin konularda konuşmamalısın. Player dan player a renk ve netlik farkları inanılmaz şekilde bariz olabilir. MPC ile izlediğin bir video yu bir de splash pro ile izle kendin de anlarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArchLord

Bilmiyorsan bilmediğin konularda konuşmamalısın. Player dan player a renk ve netlik farkları inanılmaz şekilde bariz olabilir. MPC ile izlediğin bir video yu bir de splash pro ile izle kendin de anlarsın.

orjinal ham görüntü tek bir değeri gösterir ama tabi bu durum bazılarının hoşuna gitmez
    isteyenler pembe gözlükle izlesin :)
  • altyazıyı eklenmiyor. cinnet geçirdim burda. saatlerdir uğraşıyorum. altyazı eklediğimde altyazı butonu pasif oluyor, tıklanmıyor. bi yardım edin.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.