Şimdi Ara

Splash Pro Player (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
406
Cevap
4
Favori
53.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Programı gerçekten ilk açtığımda görüntü kalitesindeki farkı anında hissettim, cidden ne kadar yavan görüntülerle izlediğimi farkettim. Ancak programı kullandıkça eksiklerini farkedebiliyorsunuz... Maalesef laptobumun varsayılan görüntü formatı 16:9 ve nedense program ayarlardan değiştirmiş olmama rağmen videoları 16:10 formatında açıyor. Bu yüzden de alt ve üstte kalın siyah çizgilerle izlemek durumunda kalıyorum. Programın forumlarında da aynı sorundan bahsedilmiş, mesela ben GOM'da aynı şeyi yaşamıyorum. Diğer bir sorunsa daha önce de söylendiği gibi görüntüde titreme sorunu, özellikle uzakta ve hızlı hareket eden sahnelerde bunu farkedebiliyosunuz.

Görüntü formatı ve bi üstte bahsettiğim altyazı senkronizasyonu sorununa çözümü olan var mı?
  • splash pro ex 1.13.0.0 sürümü cıktı güncelledim ama ekranda ani donmlar meydana geliyor daha pc rest atmadım ama sistemime göre o donmlar normal gelmedi acıkcası sizdede öylemi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Curimo

Programı gerçekten ilk açtığımda görüntü kalitesindeki farkı anında hissettim, cidden ne kadar yavan görüntülerle izlediğimi farkettim. Ancak programı kullandıkça eksiklerini farkedebiliyorsunuz... Maalesef laptobumun varsayılan görüntü formatı 16:9 ve nedense program ayarlardan değiştirmiş olmama rağmen videoları 16:10 formatında açıyor. Bu yüzden de alt ve üstte kalın siyah çizgilerle izlemek durumunda kalıyorum. Programın forumlarında da aynı sorundan bahsedilmiş, mesela ben GOM'da aynı şeyi yaşamıyorum. Diğer bir sorunsa daha önce de söylendiği gibi görüntüde titreme sorunu, özellikle uzakta ve hızlı hareket eden sahnelerde bunu farkedebiliyosunuz.

Görüntü formatı ve bi üstte bahsettiğim altyazı senkronizasyonu sorununa çözümü olan var mı?

Bende aynı problemi yaşamaktayım.Görüntü kalitesi çok iyi ancak hem 720P hemde 1080P lerde alt ve üst tarafta siyah çizgiler oluşuyor.Bu çizgileri yok edilebiliyor ancak bu seferde yakınlaştırma yaptığı için,dış tarafa görüntü kaybı oluyor(Yani kenarlardaki görüntüleri göremiyorsunuz,ekran dışına çıkıyor)

Ayarlardan videoya girip Ekran oranı 16:9 yapmama rağmen çözemedim bu sorunu.Görüntü formatı yerinde 3 ayar var,4.3 , 16:9 ve Cinematic Video .

İzlediğim filmlerin ayarı 16:9 görmesi gerekirken, cinematic video görüyor(Kaç tane mkv uzantılı 720P ve 1080P ) ,orada yakınlaştır diyince ancak siyah çizgiler gidiyor,ancak dediğim gibi oda yakınlaştırma yaptığı için görüntü kaybı olmakta.Sadece bu problem için splash pro kullanmıyorum,şu sorunu çözseler çok güzel bir program

• ya anlamadım gitti msn de web cam açıkken splash pro ex video oynarken ani donma yaratıyor(çok ufak bir akıcılık kaybı) ama skypi de web cam açıkken çok akıcı oluyor hayır önceden msn de web cam açıkken böyle bir sorun yoktu ama video overlay zorla secince çok akıcı oynatmaya devam ediyor. Msn de web cam açıkken PC zorlanıyor diye düşündüm. msn de açıkken BF3 açtım 60 kare saniye oynatıyor ben bu işten hiç bir şey anlamadım aklı eren varsa yardımcı olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost911

quote:

Programı gerçekten ilk açtığımda görüntü kalitesindeki farkı anında hissettim, cidden ne kadar yavan görüntülerle izlediğimi farkettim. Ancak programı kullandıkça eksiklerini farkedebiliyorsunuz... Maalesef laptobumun varsayılan görüntü formatı 16:9 ve nedense program ayarlardan değiştirmiş olmama rağmen videoları 16:10 formatında açıyor. Bu yüzden de alt ve üstte kalın siyah çizgilerle izlemek durumunda kalıyorum. Programın forumlarında da aynı sorundan bahsedilmiş, mesela ben GOM'da aynı şeyi yaşamıyorum. Diğer bir sorunsa daha önce de söylendiği gibi görüntüde titreme sorunu, özellikle uzakta ve hızlı hareket eden sahnelerde bunu farkedebiliyosunuz.

Bende aynı problemi yaşamaktayım.Görüntü kalitesi çok iyi ancak hem 720P hemde 1080P lerde alt ve üst tarafta siyah çizgiler oluşuyor.Bu çizgileri yok edilebiliyor ancak bu seferde yakınlaştırma yaptığı için,dış tarafa görüntü kaybı oluyor(Yani kenarlardaki görüntüleri göremiyorsunuz,ekran dışına çıkıyor)

Ayarlardan videoya girip Ekran oranı 16:9 yapmama rağmen çözemedim bu sorunu.Görüntü formatı yerinde 3 ayar var,4.3 , 16:9 ve Cinematic Video .

İzlediğim filmlerin ayarı 16:9 görmesi gerekirken, cinematic video görüyor(Kaç tane mkv uzantılı 720P ve 1080P ) ,orada yakınlaştır diyince ancak siyah çizgiler gidiyor,ancak dediğim gibi oda yakınlaştırma yaptığı için görüntü kaybı olmakta.Sadece bu problem için splash pro kullanmıyorum,şu sorunu çözseler çok güzel bir program

Masa üstü çözünürlüğünü filimin çözünürüyle aynı ayarlarsanız sorun ortadan kalkabilir. Görüntü net olur mu bilmem. Bir ara projeksiyonda çözünürlük ayarlarken o şekilde çizgilerin yok olduğunu görmüştüm…

• Haydi onu geçtim altyazı senkronizasyonu nasıl olmaz onu anlamıyorum, en basit ücretsiz programlarda bile var bu yani...
  • Beyler eğer imotion ve GPU destekli oynatması için kullanıyorsanız, SVP'ye geçebilirsiniz. MPC-HC ve Potplayer üzerinden kullanılabiliyor, böylece altyazı filtre v.s problemleriniz olmuyor.
  • quote:

Haydi onu geçtim altyazı senkronizasyonu nasıl olmaz onu anlamıyorum, en basit ücretsiz programlarda bile var bu yani...

SubtitleWorkshop ile altyazıları ayarlayıp kaydedip kullanabilirsin ha dersen ki onla mı uğraşamam bir sürü işlem yani sonuçta fazladan işlem yapıyorsun pratik değil haklısın o zaman başka programlara yönelebilirsin ama illa splash pro ex de izleyeceğim diyorsan SubtitleWorkshop yardımına koşabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: MC.CYBER_
    SubtitleWorkshop ile altyazıları ayarlayıp kaydedip kullanabilirsin ha dersen ki onla mı uğraşamam bir sürü işlem yani sonuçta fazladan işlem yapıyorsun pratik değil haklısın o zaman başka programlara yönelebilirsin ama illa splash pro ex de izleyeceğim diyorsan SubtitleWorkshop yardımına koşabilir

Sağol önerin için. Ama yok sarmadı ya GOM'un rahatlığına alışmışım, sildim programı. Bi gün bu eksiklikler giderilirse yüklerim artık :)
  • valla bana göre öyle bir eksik var ki pc de boşu boşuna çift ses kartı kullanıyorum insan oyunlarda acaba çakışıp çakışmadığını merak etmiyor değilim hani çünkü bazı oyunların creative değil de realtek sürücüsünü gördüğünü okumuştum forumda o yüzden aklımda soru işareti olarak kaldı keşke splash pro ex şu creative elit pro içinde spdif çalışsa bende mutlu mesut gönül rahatlıyla kulansam. Bu program bana alternatif kullanmayı öretti görüntü akıcılığı filimi izlerken o adamların suratı netleştirmesine çok alıştım vaz geçemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acer 3820TG

Kanka 16 Ağustos tarihli mesajının uyarısı az önce geldi. Lan diyorum hangi bayram!

Motion 2 Ultra hakkında görüşlerinizi alabilir miyim? Film izleme konusunda içine nasıl bir kurt düştü acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: cianni

Motion 2 Ultra hakkında görüşlerinizi alabilir miyim? Film izleme konusunda içine nasıl bir kurt düştü acaba

Ultra ayarı bende aktif olmadı kanka? 1080p film açtığım halde olmadı yani. Monitör çözünürlüğünden mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acer 3820TG

Ultra ayarı bende aktif olmadı kanka? 1080p film açtığım halde olmadı yani. Monitör çözünürlüğünden mi acaba?

İsminden tam emin olamadım şu an önemli olan motion ayarları ama motion 2 ultra diye bir şey var galiba ve evet çözünürlük ile alakalı gözüküyor
  • arkadaşalr durup dururken 3-4 aydır kullandığım program kafayı yedi,kara listeye alındınız falan diyor

silip kuruyorum sabahtan beri her key girişimde kara lsite diyor

başka bir player a geçmek istemiyorum,buna çok alıştım,diğerlerinin arayüzü berbat geliyor

görüntü ayarlaramalarını saymıyorum bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: Domates Kızartması

arkadaşalr durup dururken 3-4 aydır kullandığım program kafayı yedi,kara listeye alındınız falan diyor

silip kuruyorum sabahtan beri her key girişimde kara lsite diyor

başka bir player a geçmek istemiyorum,buna çok alıştım,diğerlerinin arayüzü berbat geliyor

görüntü ayarlaramalarını saymıyorum bile

Benimde serial kara listeye alınmış program açılmıyor, programı tamamen kaldıran kayıt defterinden falan izlerini silen programlarla kaldırıp interneti kesip yenisini yüklememe rağmen hatırlıyor çakal. Splash Lite yükledim şimdilik ücretsiz versiyonu. Serial lazım arkadaşlar yardım edin.
  • Eyvaah sıkıntılar büyük gözüküyor Program o kadar iyi ki satın aldıracaklar adama
  • Doğru!!!
  • diğer konuyada yazdım ana konuyada yazayım alıntı değildir
    çözüm bende bugün çok uğraştım sounda yaptım
    ilk önce norton gibi programların internete bağlanmasını engelleyebilcek bir program edinin sonra splash pro exi blocklayın
    sonra gizli dosyaları açın
    1-C:\Users\(kullanıcı adı)\AppData\local'e girip mirilisi silin
    2-C:\Users\(kullanıcı adı)\AppData\local\temp dosyasına girip mirilisi silin
    3-C:\Users\(kullanıcı adı)\AppData\roaming'e girip mirilisi silin
    4-C:\ProgramData girip mirilisi silin
    bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C36D8071F -- 5 Eylül 2012; 19:18:17 >
  • illa norton sart degil windows güvenlik duvarıylada engeleyebilirsiniz...
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.