Şimdi Ara

Splash Pro Player (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
406
Cevap
4
Favori
53.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: stalaggh

Kolay gelsin arkadaşlar size bir sorum var splash le ilgili.Motion özelliğini açınca görüntü çok netleşiyor ama ses ve görüntü senkronu bozuluyor.sitenizden ve farklı sitelerden bilgi almaya çalıştım ama bir türlü yapamadım.benmi yanlış yapıyorum anlamadım:S bu konuda fikri olan birisi yardım edebilirmi lütfen?
    Saygılar..

Audio menüsü altında lypsync adjustment işe yarıyabilir.Düşük bir ihtimalle sistem yetersiz geliyor olabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: brev

quote:

Orijinalden alıntı: alperdursun

arkadaşlar sizde de oluyor mu bilmiyorum ama arka arkaya video açtığımda bazen program kilitleniyor. en güncel olanı kullanıyorum. sebebi nedir?

Sisteminiz zayıf olabilir veya açılan filmlerde ufak tefek hatalar olabilir.Özellikle internetten download edilen dosyalarda çok fazla hatalar çıkabiliyor.

sistemim oldukça iyi. core 2 duo P7350 işlemci 4 gb ram. ekran kartı ati 4650 1 gb. windows 7 x64

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper_48 -- 29 Nisan 2012; 14:11:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brev

quote:

Orijinalden alıntı: stalaggh

Kolay gelsin arkadaşlar size bir sorum var splash le ilgili.Motion özelliğini açınca görüntü çok netleşiyor ama ses ve görüntü senkronu bozuluyor.sitenizden ve farklı sitelerden bilgi almaya çalıştım ama bir türlü yapamadım.benmi yanlış yapıyorum anlamadım:S bu konuda fikri olan birisi yardım edebilirmi lütfen?
    Saygılar..

Audio menüsü altında lypsync adjustment işe yarıyabilir.Düşük bir ihtimalle sistem yetersiz geliyor olabilir...

Sistemim düşük değil i3 m540 4 gb ram 1 gb ekran kartı vb vb.eğer splash'i çalıştırmak için daha iyisi gerekiyorsa onu bilemem:) söylemiş olduğunuz ayarlarıda kontrol ettim fakat elde edilebilir bi gelişme yok.Bunun dışında fikri olan varmı? herkes motion özelliğini rahat rahat kullanabiliyormu ya? ses/görüntü senkronu direkt kayıyor.

• çok fena bir yazılımmış teşekkürler paylaşım için
  • arkadaşlar amd 5200+ işlemci vardı neyse sistemi komple yeniledim.şuan 2500k var ekran kartı aynı 8 gb ram var onun için 64bit yükledim. ama splash pro donanım hızlandırıcısı buldu demedi.eski pc de diyordu. Eski pc de motion2 seçince uyarı veriyordu 4 çekirdek için felan ama şuan kendisi seçmiş donanım hızlandırıcı (ati avivo) seçili motion2 seçili ama oynatma ayarlarındaki ayarlar pasif tıklanmıyor üstüne. neden olabilir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

arkadaşlar amd 5200+ işlemci vardı neyse sistemi komple yeniledim.şuan 2500k var ekran kartı aynı 8 gb ram var onun için 64bit yükledim. ama splash pro donanım hızlandırıcısı buldu demedi.eski pc de diyordu. Eski pc de motion2 seçince uyarı veriyordu 4 çekirdek için felan ama şuan kendisi seçmiş donanım hızlandırıcı (ati avivo) seçili motion2 seçili ama oynatma ayarlarındaki ayarlar pasif tıklanmıyor üstüne. neden olabilir ?

ekran kartının sürücüsünü güncelle

• quote:

quote:

arkadaşlar amd 5200+ işlemci vardı neyse sistemi komple yeniledim.şuan 2500k var ekran kartı aynı 8 gb ram var onun için 64bit yükledim. ama splash pro donanım hızlandırıcısı buldu demedi.eski pc de diyordu. Eski pc de motion2 seçince uyarı veriyordu 4 çekirdek için felan ama şuan kendisi seçmiş donanım hızlandırıcı (ati avivo) seçili motion2 seçili ama oynatma ayarlarındaki ayarlar pasif tıklanmıyor üstüne. neden olabilir ?

arkadaşım tabiki güncelledik sende ya. .
    @Technics arkadaşımız yardımcı oldu sağolsun. saçmalığa gel normal film açıyorum çıkmıyor o şeyler.programı kısayolundan açtım video donanım hızlandırıcısını buldu.ideal ayarlar nasıl olmalı acaba ? Motion2 Detail boost light boost ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 1 Temmuz 2012; 18:16:46 >

• quote:

quote:

quote:

arkadaşım tabiki güncelledik sende ya. .
    @Technics arkadaşımız yardımcı oldu sağolsun. saçmalığa gel normal film açıyorum çıkmıyor o şeyler.programı kısayolundan açtım video donanım hızlandırıcısını buldu.ideal ayarlar nasıl olmalı acaba ? Motion2 Detail boost light boost ?

iyi hallettiysen sorun yok

• Eğer biraz daha güçlü bir PC'niz varsa, Smooth Video Project, SVP ye geçin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FilozofTR

Eğer biraz daha güçlü bir PC'niz varsa, Smooth Video Project, SVP ye geçin.

Geçelim :)

Pot Player ve bundan ne farkı var, biraz açıklayabilir misiniz? Değerse hemen geçeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crosshair

quote:

Orijinalden alıntı: FilozofTR

Eğer biraz daha güçlü bir PC'niz varsa, Smooth Video Project, SVP ye geçin.

Geçelim :)

Pot Player ve bundan ne farkı var, biraz açıklayabilir misiniz? Değerse hemen geçeyim.

Hocam görüntü oynarken kesinlikle bir artifact yani bozulma söz konusu değil. Öyle bir interpolasyon sistemi var ki. Resmen gerçek hayat yumuşaklığı sunuyor Ha bi de SVP video oynatıcı değil. Arkada çalışıp video'yu yumuşatıyor ffdshow ile. PotPlayer'la da kullanabilirsin hocam. Kendisi MPC ile geliyor yani ikisi de olur. Ayrıca gene GPU hızlandırma özelliği var.

http://www.svp-team.com/wiki/Download

Bir kere kullan, zaten istesende vazgeçemezsin, yumuşak görüntü seviyorsan. Yalnız keskinlik arttırma falan özelliği yok onları player'ların ayarlarından ayarlayacaksın. PotPlayer'da filtrelerde olması lazım mesela sharpness.

(Full versiyonu indir. 30 MB civarı.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armin van Buuren* -- 2 Temmuz 2012; 20:05:33 >

• O değil de hiç bir şekilde vazgeçemediğim Splash Pro Ex'te yeni indirdiğim her bölümü 5-6GB olan Game of Thrones'un 1080p'lik bölümlerini izleyemiyorum, yeşil bozuk bir ekran gösteriyor. Media player ile izleyebiliyorum ama ben Splash'te izlemek istiyorum. Bu sorunun çözümünü bilen var mıdır arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cianni

O değil de hiç bir şekilde vazgeçemediğim Splash Pro Ex'te yeni indirdiğim her bölümü 5-6GB olan Game of Thrones'un 1080p'lik bölümlerini izleyemiyorum, yeşil bozuk bir ekran gösteriyor. Media player ile izleyebiliyorum ama ben Splash'te izlemek istiyorum. Bu sorunun çözümünü bilen var mıdır arkadaşlar?

Bu program ekran kartı hızlandırıcısı tespit edip, işlemciyi değil ekran kartını kullanmıyor muydu? Bence ekran kartı sürücüsünü veya programı yeniden kurmak sorun çözebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerginix

Bu program ekran kartı hızlandırıcısı tespit edip, işlemciyi değil ekran kartını kullanmıyor muydu? Bence ekran kartı sürücüsünü veya programı yeniden kurmak sorun çözebilir.

Evet abi bu program yazılımsal donanım hızlandırmasına sahip. Ve görüntü kalitesi olarak harika bir program. Lakin tek sorun mkv oynatmasında. Yoksa elimdeki diğer tüm film ve dizileri harika gösteriyor. Ekran kartı driverı ile ilgili bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum ama programı bir silip tekrar yükleyeceğim galiba.
  • quote:

Evet abi bu program yazılımsal donanım hızlandırmasına sahip. Ve görüntü kalitesi olarak harika bir program. Lakin tek sorun mkv oynatmasında. Yoksa elimdeki diğer tüm film ve dizileri harika gösteriyor. Ekran kartı driverı ile ilgili bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum ama programı bir silip tekrar yükleyeceğim galiba.

http://mpc-hc.sourceforge.net/downloads/

Kanka şuradan MPC-HC'nin 64 bit sürümünü kurup, x64 filtrelerini de programın ana dizinine atmanı tavsiye ediyorum. Sonucu bekliyorum. Beğencek misin bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Acer 3820TG

quote:

http://mpc-hc.sourceforge.net/downloads/

Kanka şuradan MPC-HC'nin 64 bit sürümünü kurup, x64 filtrelerini de programın ana dizinine atmanı tavsiye ediyorum. Sonucu bekliyorum. Beğencek misin bakalım.

Kanka MPC'te görüntü müthiş zaten, buradan bir şey kurmadım ama renkleri harika gösteriyor. Lakin alt yazı ayarı pek mümkün olmadığından kullanamıyorum. Bayram'da bize bir gel de film dizi mizi izleyelim Batman begins ve dark knight yapabiliriz 1080p hazırda bekliyor

• quote:

Kanka MPC'te görüntü müthiş zaten, buradan bir şey kurmadım ama renkleri harika gösteriyor. Lakin alt yazı ayarı pek mümkün olmadığından kullanamıyorum. Bayram'da bize bir gel de film dizi mizi izleyelim Batman begins ve dark knight yapabiliriz 1080p hazırda bekliyor

Kanka 16 Ağustos tarihli mesajının uyarısı az önce geldi. Lan diyorum hangi bayram!

• Ben Batman Begins ve Dark Knight yaptım kanka harikaydı
  • Arkadaşlar bu programda altyazı senkronize etme yok mu?? Yani altyazı daha erken ya da daha geç geliyosa onu GOM Player'da ayarlayabiliyodum ama bunda öyle bişey bulamadım?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.