Şimdi Ara

Splash Pro Player (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
406
Cevap
4
Favori
53.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: PearBear

bu programı denedim ama mpc görüntü kalitesi bakımından çok daha iyi.. özellikle de 480p filmlerde

Son dönemde MPC biraz öksüz kaldı.Yeni programlar sundukları ekstralar ile bizi kendilerine bağlamayı beceriyor...
  • ss almaya çalışırken nden bulunamadı hatası veriyor ayrıca kısayol tuşlarını nereden görebiliriz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: carter7415

ss almaya çalışırken nden bulunamadı hatası veriyor ayrıca kısayol tuşlarını nereden görebiliriz ?

Cevap biraz geç oldu ama belki başkalarının işine yarar!!!
    Resimde SARI işaretli alana geçerli bir sürücü ismi ve dizin girmelisiniz.Örneğin "C:\Pictures" gibi...

Splash Pro Player

• quote:

..........ayrıca kısayol tuşlarını nereden görebiliriz ?

http://downloadmirillis.com/files/SplashPRO_EX_UserManual.pdf

Yukarıdaki linkten detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz...Ben yinede SHORTCUT listesini burada veriyorum...

Splash Pro Player

• quote:

Orijinalden alıntı: brev

quote:

..........ayrıca kısayol tuşlarını nereden görebiliriz ?

http://downloadmirillis.com/files/SplashPRO_EX_UserManual.pdf

Yukarıdaki linkten detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz...Ben yinede SHORTCUT listesini burada veriyorum...

Splash Pro Player

teşekkürler hocam fakat bu ss alma olayı için oradan ayarladım önceden yinede hata veriyordu

• quote:

teşekkürler hocam fakat bu ss alma olayı için oradan ayarladım önceden yinede hata veriyordu

"C:\Program Files (x86)\Mirillis\Splash PRO EX\SplashProEx.exe" -cleanstart yaptım düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brev -- 3 Ocak 2012; 1:36:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brev

quote:

"C:\Program Files (x86)\Mirillis\Splash PRO EX\SplashProEx.exe" -cleanstart yaptım düzeldi.

Teşekkür ederim hocam yardımlarınız için tekrardan bir bakayım ben ona

• Konu hortlatma olucak ama FRAPS ile baktığımda imotion açık olsun olmasın her şekilde 60 FPS olarak gösteriyor video fps oranını ?
  • mirillis e mail attım geçenlerde ve tv kartı ile bu program entegre edilebilir mi diye?
    bakın cevap aşağıda:

hello

> prof 7500 HD tuners DVBS-2
    > Can I use this device with a splash of ex pro?
    > I want to get motion feature
    >
    >
    >
    > thank you very much

Hello:

We are sorry but Splash PRO and EX do not support TV functionality.
    You can only record the TV events with 3rd party software and then play it back with Motion2 technology using Splash.
    Please remember that TV event must not be interlaced as this video is not processed by Motion2.

Best Regards
    Mirillis Team
  • Hocam creative ses kartlariyla ses sorunu olan arkadaslar onbord ses kartinin optic kulanabilirler hic dts cozerken sorun yasamadim derseniz iki ses karti calistirmaktansa bu programi hic kullanmam o ayri ama bence degerr
  • motion 2 yi açtığım zaman gömleklerde hızlı ucuşan sahnelerde titreme oluyor neden acaba ekran kartı ayarlarındanmıdır 1.12.1.0 kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: musty578

motion 2 yi açtığım zaman gömleklerde hızlı ucuşan sahnelerde titreme oluyor neden acaba ekran kartı ayarlarındanmıdır 1.12.1.0 kullanıyorum

Bu oynatıcının en kötü yanı görüntülerdeki titreme... ben hep nvidea kartla denedim ama atide ayni sorun var mi bilmiyorum ati yapmiyorsa buyuk olasilik oynatıcidır. Bu programi ati kartla kulananlar bu titremeye aciklik getirirse sevinirim. Gecenlerde nvidea sitesinden son driverı indirdim tam ekranda fps 28 fps dustugu oldu o sira sesi dekodere yani spdif ayarliysa ses onden goruntu geriden geliyordu o zaman yirtilma titreme daha fazla olmaya basladi ama sesi splash pro ya cözdürdügünüzde veya tam ekran degilde pencere seklinde actigimda Sesin onden gitme sorunu olmuyor bu sorunu yasayan arkadaslar eski driverlarina geri donsun yeni driver cikana denk son driver titreme cok oluyor malesef

• Arkadaşlar bu playerde 3D özelliği var yazıyor,nasıl aktif ediliyor.NVIDIA 3D Vision ile uyumlumu.
  • Az önce indirdim görüntü kalitesi kesinlikle iyi değil

Windows Media Player bundan daha iyi görüntü kalitesine sahip
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

Az önce indirdim görüntü kalitesi kesinlikle iyi değil

hocam acaba ayarları yaptınız mı çünkü herkes sizin gibi dedi ayarları yaptırınca haklıymışsınız dendi.

bu şekilde dene bi

http://img100.imageshack.us/img100/1022/donanimhaber.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MC.CYBER_ -- 18 Şubat 2012; 17:42:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MC.CYBER_

quote:

Az önce indirdim görüntü kalitesi kesinlikle iyi değil

hocam acaba ayarları yaptınız mı çünkü herkes sizin gibi dedi ayarları yaptırınca haklıymışsınız dendi.

bu şekilde dene bi

http://img100.imageshack.us/img100/1022/donanimhaber.png

Yaptım hocam hatta resim klavyeden prtScr Sysrq yapıp resim kalitesine baktım biri 1,3mb diğeri 2mb küsür

• Resim olarak mı karşılaştırıyorsunuz kaliteyi anlayamadım eğer öğleyse resimden karşılaştırarak anlamak zor bence sahneleri oynatarak göze hoş geleni kullanın veya yan yana açarak karşılaştırın.
    Görüntüyü sanallaştırıyor diyenler var eğer öle düşünüyorsanız size kaliteli gelmemesi normal bunlar zevk meselesi o yüzden orijinal görüntü daha ilgi çekici gelebilir. Ama ben canlı renkler ve akıcılığını seviyorum ve her filmin kalitesine göre hızlı ayar yapabiliyorsun. Windows media player classic de buna yakın görüntü elde edebiliyorum ama aksiyon sahnelerinde görüntü bulanıklaşıyor bu yüzden bu programı başarılı buluyorum.

Not: DvdRip veya bunun gibi kalitesiz videolarda media player daha net aradaki fark 720p 1080p lik mkv lerde belli oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MC.CYBER_ -- 20 Şubat 2012; 4:05:34 >
  • Ben bir şey merak ediyorum. Sesi spdif seçerek dekodere (DTS DD) çözdüren arkadaşlar sizce splash pro ex media player classic e göre ses daha az kalitesiz mi geliyor. Sanki media player classic sesleri kulağa daha güzel 5+1 geliyormuş gibi geliyor bana yoksa aynımı. Hiçbir fark yok mu sizce… Mantık olarak aslında fark olmaması lazım ama bana ve Bize gelen arkadaşlara göre media player classic deki ses daha güzel geldi. Bide bunu merak ediyorum sizce nasıl saçma olacak ama akıcı oynatması için araya fazladan kare eklediği için sesin etkilenmesine neden olabiliyormudur.
  • quote:

Yaptım hocam hatta resim klavyeden prtScr Sysrq yapıp resim kalitesine baktım biri 1,3mb diğeri 2mb küsür

Bir hata olmasın...
    Dosya biçimleri aynı mı,boyutları, vs...Oynatılan video aynı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brev -- 20 Şubat 2012; 4:12:38 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.