Şimdi Ara

Splash Pro Player (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
406
Cevap
4
Favori
53.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • inanılmaz birşey bu güne kadar gerçekten adam gibi film izlemiyomuşum bunu anladım. ciddi anlamda kalite farkı var. motion 2 olayınıda çok sevdim laptopumu biraz zorluyo ama yinede takılmadan kaliteli bir şekilde izliyorum.
  • Arkadaşlar bende 6990m ve 2820qm var ancak motion2 pasif nasıl aktif edebilirim?

Ayrica acilirken şöyle bir şey diyor

Splash Pro Player

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceza2000 -- 21 Mart 2012; 2:52:55 >
  • Arkadaşlar bende çok beğendim bu programı dayanamadım Media Player Classic ile farkını resimlerle göstermeye karar verdim.

Media Player Classic - Home Cinema x64
     Splash Pro Player

Splash Pro Ex 1.12
     Splash Pro Player

Media Player Classic - Home Cinema x64
     Splash Pro Player

Splash Pro Ex 1.12
     Splash Pro Player

Artık siz karar verirsiniz ben çok memnun oldum şahsen isterseniz VLC Player ile de hazırlayabilirim...

• quote:

Orijinalden alıntı: ceza2000

Arkadaşlar bende 6990m ve 2820qm var ancak motion2 pasif nasıl aktif edebilirim?

Ayrica acilirken şöyle bir şey diyor

Playback options->motion2 yazanı seçin...

Donanım hızlandırması bulunmuş,videoları sorunsuz izleyebilirsiniz...
  • Teşekkür ederim çözüldü sorun
  • Bu programa bayıldım, sanki başka film izliyormuşum gibi, hele avatar acayip güzel
    Çok player denedim 1 aydır ama splash, pro olarak kullanıldığında daha iyisini görmedim, Pot player motion olayında çok takılıyordu görüntü hareketli sahnelerde çok bozuluyordu, işlemciden çalıştığı için sanırım, ama Splash ekran kartımla güzel bi ikili oldu, resmen bozulmadan 100hz film izledim laptopdan (ekran kartı 540m)

Ama bi sorunum var, 20 filmden 2-3 tanesini filan açamadı Splash, daha açıldığı gibi oynatmadan geçersiz bi işlem diyip hata verdi kapatıldı program. Bunun sebebi ne olabilir, araştırdım ama çözüm göremedim.

Bunuda aşarsam ölene kadar başka programa el sürmem sanırım

• Arkadaşlar bu bahsi geçen "Donanım hızlnadırma" nedir? ve ne işe yarar?Tam olarak açıklarmısınız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: expander_

Bu programa bayıldım, sanki başka film izliyormuşum gibi, hele avatar acayip güzel
    Çok player denedim 1 aydır ama splash, pro olarak kullanıldığında daha iyisini görmedim, Pot player motion olayında çok takılıyordu görüntü hareketli sahnelerde çok bozuluyordu, işlemciden çalıştığı için sanırım, ama Splash ekran kartımla güzel bi ikili oldu, resmen bozulmadan 100hz film izledim laptopdan (ekran kartı 540m)

Ama bi sorunum var, 20 filmden 2-3 tanesini filan açamadı Splash, daha açıldığı gibi oynatmadan geçersiz bi işlem diyip hata verdi kapatıldı program. Bunun sebebi ne olabilir, araştırdım ama çözüm göremedim.

O film dosyaları bozuktur.Yani sorun filmlerde.

• quote:

Orijinalden alıntı: marseltalon

Arkadaşlar bu bahsi geçen "Donanım hızlnadırma" nedir? ve ne işe yarar?Tam olarak açıklarmısınız...

Donanım hızlandırması,ekran kartında bulunan görüntü hızlandırma özellikleri etkin oldu demek.Yani işlemci dışında,görüntüyü oynatmak için ekran kartından da faydalanıyor demek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brev

quote:

Arkadaşlar bu bahsi geçen "Donanım hızlnadırma" nedir? ve ne işe yarar?Tam olarak açıklarmısınız...

Donanım hızlandırması,ekran kartında bulunan görüntü hızlandırma özellikleri etkin oldu demek.Yani işlemci dışında,görüntüyü oynatmak için ekran kartından da faydalanıyor demek.

Bu Donanım hızlandırma olayı herkesde çıkıyor mu yani çok güçlü pc lerde çıkıyormu bu programı kullananlarda!!! Bir de donanım hızlandırmayı açmasak ne olur yani ayarlar kısmında işaretlemesek ne olur???
  • quote:

quote:

quote:

Bu Donanım hızlandırma olayı herkesde çıkıyor mu yani çok güçlü pc lerde çıkıyormu bu programı kullananlarda!!! Bir de donanım hızlandırmayı açmasak ne olur yani ayarlar kısmında işaretlemesek ne olur???

Görüntüyü oynatmak için işlemci gücü+GPU(ekran kartı) gücü kullanılıyor.Eğer GPU gücünü kapatırsan bütün yük işlemciye biner.Eğer işlemcin güçlüyse problem olmaz.Ama zayıfsa görüntü güzel oynamayabilir.Yani işlemcin görüntüyü oynatmaya yetmeyebilir.Veya motion+ gibi ekstra özellikleri kullanamayabilirsin.Bir problem yaşamadıkça GPU gücünü kapatmamak lazım.Donanım hızlandırması sizin lehinize olan bir durum...

Niye donanım hızlandırması var yerine niye donanım hızlandırmam yok diye hayıflanmanız lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brev -- 22 Mart 2012; 15:06:23 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Görüntüyü oynatmak için işlemci gücü+GPU(ekran kartı) gücü kullanılıyor.Eğer GPU gücünü kapatırsan bütün yük işlemciye biner.Eğer işlemcin güçlüyse problem olmaz.Ama zayıfsa görüntü güzel oynamayabilir.Yani işlemcin görüntüyü oynatmaya yetmeyebilir.Veya motion+ gibi ekstra özellikleri kullanamayabilirsin.Bir problem yaşamadıkça GPU gücünü kapatmamak lazım.Donanım hızlandırması sizin lehinize olan bir durum...

Niye donanım hızlandırması var yerine niye donanım hızlandırmam yok diye hayıflanmanız lazım.

Bilgilendirme için teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: expander_

Bu programa bayıldım, sanki başka film izliyormuşum gibi, hele avatar acayip güzel

K lite codec yüklü mü bilgisayarda?Onu yükleyip deneyin bir de.Divx kodekleri yok sanırım splash'de.

• Splash Pro ve EX 1.12.2 cikmis arkadaslar herkese hayirli olsun.

Splash Pro Ex

Splash Pro

Splash Pro Player

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supernoova -- 23 Nisan 2012; 15:52:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xwq

Splash Pro ve EX 1.12.2 cikmis arkadaslar herkese hayirli olsun.

Splash Pro Ex

Splash Pro

Splash Pro Player

Bu güncellemenin artısı ne oldu peki...

•  Splash Pro Player

Windows Media Player
     Splash Pro Player
    Splash PRO EX
     Splash Pro Player

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 24 Nisan 2012; 16:41:25 >

• Kolay gelsin arkadaşlar size bir sorum var splash le ilgili.Motion özelliğini açınca görüntü çok netleşiyor ama ses ve görüntü senkronu bozuluyor.sitenizden ve farklı sitelerden bilgi almaya çalıştım ama bir türlü yapamadım.benmi yanlış yapıyorum anlamadım:S bu konuda fikri olan birisi yardım edebilirmi lütfen?
    Saygılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

Splash Pro Player

Windows Media Player
     Splash Pro Player
    Splash PRO EX
     Splash Pro Player

Çok büyük bi fark göremedim ben aşağı yukarı aynı.

• arkadaşlar sizde de oluyor mu bilmiyorum ama arka arkaya video açtığımda bazen program kilitleniyor. en güncel olanı kullanıyorum. sebebi nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperdursun

arkadaşlar sizde de oluyor mu bilmiyorum ama arka arkaya video açtığımda bazen program kilitleniyor. en güncel olanı kullanıyorum. sebebi nedir?

Sisteminiz zayıf olabilir veya açılan filmlerde ufak tefek hatalar olabilir.Özellikle internetten download edilen dosyalarda çok fazla hatalar çıkabiliyor.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.