Şimdi Ara

Splash Pro Player (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
406
Cevap
4
Favori
53.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yorgun Domates

quote:

Orijinalden alıntı: brev

quote:

Splash PRO 1.12.0 sürümü çıktı.
    İlacıyla beraber full yazılım kullananlar güncellerse program deneme sürümüne mi dönüşüyor?

Genelde öyle oluyor.Bazen olmayabiliyor.Firmanın politikasına bağlı...Denemek bedava!!!

Siz önden buyurun o zaman

Dener size sonucu bildiririm...Boşuna bana Brev demiyorlar...Sizler için kendimi feda ediyorum arkadaşlar.

Hakkınızı helal edin!!!

• quote:

Bekliyoruz

3 defa sitesinden download ettim bir türlü açılmadı program hep hata veriyor.Daha sonra tekrar deniycem...
  • quote:

İşletim sisteminiz 64 bit mi?
    64 bit sistemlerde splash player çalışmıyor malesef.

Evet 64 bit ve bu programı kullanabiliyorum...Şu an tekrar denedim,download manager kullanmadan download edince problem kalmadı...
  • quote:

Bekliyoruz

İşlem tamam.Problem yok!!!En azından bende öyle...
  • quote:

quote:

quote:

Bekliyoruz

İşlem tamam.Problem yok!!!En azından bende öyle...

Az önce güncelledim, lisans gitti...

Bende gitmedi...

• Altyazıyı ekranın istediğimiz bir yerine pozisyonlayamıyoruz. Kötü olmuş bu. Büyük monitörde ekranın altından altyazıyı okurken görüntünün ya da mimiklerin çoğunu kaçırıyorsunuz, alt yazıyı ekranın ortasına yakın koyuyordum bu sebeple bs.player da. Bu oynatıcıyı da çok beğendim fakat dediğim özelliğin olmaması büyük eksi.
  • görüntü kalitesi gerçekten mükemmel ama ah bir de optik bağlantımdan ses alabilsem! mecburen pot playerdan devam ediyorum dts ses keyfi için.
  • 10/11/2011 Splash PRO 1.12.1

IMPORTANT Stability improvements
    Action! recordings playback support up to 8k x 8k (8192x8192)

En yeni versiyonu çıkmış!.Bu aralar çok güncelleniyor...
  • altyazı sorunu var , altyazılar saliselik gözüküyor . Bence çok kalitesiz bir program eğer bu sorunu düzeltemezlerse millet buna 1$ bile vermez .

Kimse de cevap vermemiş bu soruya
  • ati 195gt için sanırım çalışmıyor

avivo sürücüde görünüyor fakat splash içinde aktif hale gelmiyor
  • beyler asus n61jq model notebookum var İntel i7 q740 işlemci ve HD5730 ekran kartına sahibim denemediğim oynatıcı kalmadı piyasda 1080p film ındırdım Splash Pro ile açtığım zaman görüntü gayet donmadan oynatıyo fakat seste sorun var dts yazısı geliyo gidiyor( bu arada gelip gitmelerde ses gelmiyor ) Logitech z5500 ve creative sound blaster model ses kartına sahibim ayarları mı yapamadım neyi yapamadım 2 günden beri uğraşıyorum bi yardım edin ? :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeeHot

beyler asus n61jq model notebookum var İntel i7 q740 işlemci ve HD5730 ekran kartına sahibim denemediğim oynatıcı kalmadı piyasda 1080p film ındırdım Splash Pro ile açtığım zaman görüntü gayet donmadan oynatıyo fakat seste sorun var dts yazısı geliyo gidiyor( bu arada gelip gitmelerde ses gelmiyor ) Logitech z5500 ve creative sound blaster model ses kartına sahibim ayarları mı yapamadım neyi yapamadım 2 günden beri uğraşıyorum bi yardım edin ? :(

Sistem yetersiz geliyordur belki,ucu ucuna yetiyorsa.Genelde ilk etkilenen ses oluyor.İşlemci kullanımı % kaç? Splash pro'nun motion+ gibi ekstra özelliklerini kapatıp deneyin birde.
  • quote:

quote:

beyler asus n61jq model notebookum var İntel i7 q740 işlemci ve HD5730 ekran kartına sahibim denemediğim oynatıcı kalmadı piyasda 1080p film ındırdım Splash Pro ile açtığım zaman görüntü gayet donmadan oynatıyo fakat seste sorun var dts yazısı geliyo gidiyor( bu arada gelip gitmelerde ses gelmiyor ) Logitech z5500 ve creative sound blaster model ses kartına sahibim ayarları mı yapamadım neyi yapamadım 2 günden beri uğraşıyorum bi yardım edin ? :(

Sistem yetersiz geliyordur belki,ucu ucuna yetiyorsa.Genelde ilk etkilenen ses oluyor.İşlemci kullanımı % kaç? Splash pro'nun motion+ gibi ekstra özelliklerini kapatıp deneyin birde.

hocam sistem yetersizligi olucagını zannetmiyorumda bi yerlerde ayarlarda bi yeri atlıyorum sanki denedim onu gene aynı seste takılmalar oluyor görüntü akıcı gibi ama sese gelince olay değişiyor işlemci kullanımı yüzde 1 ile 13 arası gelip gidiyor.

• quote:

quote:

quote:

hocam sistem yetersizligi olucagını zannetmiyorumda bi yerlerde ayarlarda bi yeri atlıyorum sanki denedim onu gene aynı seste takılmalar oluyor görüntü akıcı gibi ama sese gelince olay değişiyor işlemci kullanımı yüzde 1 ile 13 arası gelip gidiyor.

Bu SplashPro da ses problemleri çok oluyor ne hikmetse...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu SplashPro da ses problemleri çok oluyor ne hikmetse...

video işlemde splash player olabilir fakat dts seslerde sorun oluyor PotPlayer sayesinde suanda takılmadan izleyebiliyorum ıncecik bir ayar sayesinde dts seste veriyor.

• 720p de hiçbir oynatıcıda donmadan izleyemezken splash playerda donmadan izleyebiliyorum.gerçekten süper bir program
  • merak ettim yükleyip deneyeceğim
  • kurdum dediğiniz gibi hızlı beğendim.
  • ses yönünden kötü
  • bu programı denedim ama mpc görüntü kalitesi bakımından çok daha iyi.. özellikle de 480p filmlerde
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.