Şimdi Ara

Splash Pro Player (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
406
Cevap
4
Favori
53.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kisayol tuslarini degistirebilsek cok güzel olurdu, birde altyazilari tek tusla geri ileri alabilsek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MC.CYBER_

quote:

Orijinalden alıntı: turgay26

arkadaşlar optik çıkışı kullanıp sorun yaşayan var mı bu proda, pro ex 1.11.0.0 kullanıyorum, dolby seslerde sürekli gidip geliyor ses codec olarak core avc + k-lite yüklü..Amfi resmen kafayı yiyor dts'de tık yok zaten :) program çok hoşuma gitti ancak bu sorundan dolayı kullanamıyorum :))

aynı sorun bende de var çözümü bilen var mı :=(bende z5500 çözdüremiyorum spdıf seçili olmasına rağmen:=((

Aynı sorundan bende mustaribim ne yaptıysam dts yi çözdüremedim. Ayar kısmıda çok kısıtlı programın ama görüntü kalitesi kullandıklarım içinde en iyisi diyebilirim.

• Yeni sistemde pot ve splayedan istediğim verimi alamadım görüntü hep bi kareli veya karanlık oldu. bu akşam bu programı deneyeceğim
  • ben sorunumu anakartın yanında gelen supreme fx ses kartıyla sorunumu çözdüm dts çözüyor splash pro ex forumda açtığım konulara bakarsan creative pci kartlarıyla uyumsuz ama pci ex kartlarında calışmakta forumdan bir arkadaş öle demişti. umarım yardımcı olabilmişimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MC.CYBER_ -- 24 Eylül 2011; 14:15:41 >
  • splash pro da sorunu ben nvidea denetim masası, video renk ayarı, gelişmiş sekmesinden, dinamik aralık 16-235 secili dinamik kontrast iyileştirme renk iyileştirmede tikli atilerde nasıl yapılıyor bilmiyorum ama inşallah yardımcı olmusumdur.
  • bu program tv kartı ile kaydedilmiş TS uzantılı dosyaları açamıyor? nedenini bilen var mı?
  • desteklemediği için olabilir mi?
  • denıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: dravdan

bu program tv kartı ile kaydedilmiş TS uzantılı dosyaları açamıyor? nedenini bilen var mı?

TS dosya formatı desteklenmiyor.Mpeg formatına dönüştürürsen izlersin.Aslında codec olarak MpegII desteği mevcut ama dosya formatı olarak TS desteklenmiyor maalesef...Keşke olsaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crosshair

desteklemediği için olabilir mi?

özellikleri arasında TS desteklediği belirtiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brev

quote:

bu program tv kartı ile kaydedilmiş TS uzantılı dosyaları açamıyor? nedenini bilen var mı?

TS dosya formatı desteklenmiyor.Mpeg formatına dönüştürürsen izlersin.Aslında codec olarak MpegII desteği mevcut ama dosya formatı olarak TS desteklenmiyor maalesef...Keşke olsaydı.

özellikleri arasında ts uzantısını desteklediği belirtiliyor.
    bende çözüm olarak mpg olarak dvbs programında kayıt yapıyorum. on numara oynatıyor:)
    asıl takıldığım nokta, dvbs programında splash programının yaptığını nasıl yapabiliriz? asıl mesele bu? yani uydu yayınını 1080i yi nasıl 100 hertz tadında ve motion plus şeklinde izlenebilir?

• quote:

quote:

quote:

bende çözüm olarak mpg olarak dvbs programında kayıt yapıyorum. on numara oynatıyor:)
    asıl takıldığım nokta, dvbs programında splash programının yaptığını nasıl yapabiliriz? asıl mesele bu? yani uydu yayınını 1080i yi nasıl 100 hertz tadında ve motion plus şeklinde izlenebilir?

Uyardığınız için teşekkürler.Sanıyorum ben eski bir versiyonunda denemiştim olmayıncada aklımda öyle kalmış.
    Şimdi tekrar denedim bütün .TS uzantılı dosyalarımı başarılı biçimde oynatıyor.(SplashPro 1.6 ve Splashpro 1.11.0(daha iyi oynatıyor...) ).

Eğer oynatamadığınız .TS uzantılı videolarınız varsa kayıt sırasında bozulmuş olabilir.TS-Doctor programı ile yeniden kaydedin.

DVBS programına gelince uygun CODEC'ler ile bunu başarmanız mümkün.Fakat motion plus desteğine splashpro dışında pek rastlamadım...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Uyardığınız için teşekkürler.Sanıyorum ben eski bir versiyonunda denemiştim olmayıncada aklımda öyle kalmış.
    Şimdi tekrar denedim bütün .TS uzantılı dosyalarımı başarılı biçimde oynatıyor.(SplashPro 1.6 ve Splashpro 1.11.0(daha iyi oynatıyor...) ).

Eğer oynatamadığınız .TS uzantılı videolarınız varsa kayıt sırasında bozulmuş olabilir.TS-Doctor programı ile yeniden kaydedin.

DVBS programına gelince uygun CODEC'ler ile bunu başarmanız mümkün.Fakat motion plus desteğine splashpro dışında pek rastlamadım...

splashpro 1.11 kullanıyorum, görüntü mükemmel. nvdia 9600 GT ekran kartı. 2.8 core 2 duo işlemci ve 4 gb ram ile mac book pro da şahane görüntü.
    ayrıca dvbs programı için hd kanallar ile ilgili elecard codec kullanıyorum. bu codec, coreavc 3.0 a göre daha iyi gibi.
    ancak dediğim gibi dvbs için 100 hertz e yakın ayar çekebilseydim, şahane olurdu:)

• quote:

splashpro 1.11 kullanıyorum, görüntü mükemmel. nvdia 9600 GT ekran kartı. 2.8 core 2 duo işlemci ve 4 gb ram ile mac book pro da şahane görüntü.
    ayrıca dvbs programı için hd kanallar ile ilgili elecard codec kullanıyorum. bu codec, coreavc 3.0 a göre daha iyi gibi.
    ancak dediğim gibi dvbs için 100 hertz e yakın ayar çekebilseydim, şahane olurdu:)

Genelde bilgisayarda kullandığımız monitörler 50-60 Hz bu nedenle 100Hz tv'ler gibi gerçek anlamda motion plus teknik olarak mümkün olamıyor.Ama SplashPro gibi playerlar kullandığımız donanımların sınırlarını zorlayarak bunu başarmaya çalışıyorlar.Ben DVBviewer programını ve LAV CODEC kullanıyorum.
  • Sadece 720p 1080p için mi ?

HDRip destekliyormu ? 1080p dışında bazen 720p x264 izliyorum?
  • quote:

quote:

Genelde bilgisayarda kullandığımız monitörler 50-60 Hz bu nedenle 100Hz tv'ler gibi gerçek anlamda motion plus teknik olarak mümkün olamıyor.Ama SplashPro gibi playerlar kullandığımız donanımların sınırlarını zorlayarak bunu başarmaya çalışıyorlar.Ben DVBviewer programını ve LAV CODEC kullanıyorum.

montevo nickli kişi 100 hz bilgisayarda şeklinde bi başlığı olmalıydı. aslında onu bi denemek lazım dvbviewer için.. ffshow codecleri vs.
    bu arada yeri değil belki ama, sormak isterim; dvbviewer da tüm kanalları açık olarak göremez miyiz? tek tek paket içerisine girip bakılıyor. dvbdream de öyle değil mesela..

• quote:

montevo nickli kişi 100 hz bilgisayarda şeklinde bi başlığı olmalıydı. aslında onu bi denemek lazım dvbviewer için.. ffshow codecleri vs.
    bu arada yeri değil belki ama, sormak isterim; dvbviewer da tüm kanalları açık olarak göremez miyiz? tek tek paket içerisine girip bakılıyor. dvbdream de öyle değil mesela..

Kastettiğiniz resimdeki gibi mi? Bende böyle görünüyor mesela...

• quote:

quote:

Kastettiğiniz resimdeki gibi mi? Bende böyle görünüyor mesela...

bende bu şekilde değil:(
    bi ayarı var sanırım.

bu arada burası yeri değil, arkadaşlara ayıp olmasın. özelden devam edelim dilerseniz. teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dravdan -- 18 Ekim 2011; 23:38:52 >

• mesajım bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yorgun Domates

Splash PRO 1.12.0 sürümü çıktı.
    İlacıyla beraber full yazılım kullananlar güncellerse program deneme sürümüne mi dönüşüyor?

Genelde öyle oluyor.Bazen olmayabiliyor.Firmanın politikasına bağlı...Denemek bedava!!!
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.