Şimdi Ara

Splash Pro Player (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
406
Cevap
4
Favori
53.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İki üç farklı kaynaktan yükledim ama altyazı probleminin önüne geçemiyorum.1.4.1.0 sürümü yüklü, altyazı göstermiyor, arada gösterse bile anlık gözüküp kayboluyor.Nedenini bulamadım, bilen varsa yardımcı olabilir mi lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: imozzi

splash pro nun deneme sürümünü kullanırsanız memnun kalıcağınıza eminim görüntü kalitesi çok güzel
     Splash Pro Player
     Splash Pro Player

orjinal denen bir şey varki

daha parlak ve daha sıcak renkler gösteriyor diye bu iyidir demek kadar yanlış bir şey olamaz !

32-bit yerine 16-bit de de aynı sonuçları alabiliyorsunuz :)
    ama izlediğiniz 32-bit değilde 16-bit renk derinliği oluyor
    16-bit renk derinliğini 32-bitte gösteren bir program bulmuşsunuz
    ve haliyle sevinmekte haklısınız :D

ve 2. olarak monitörün kendi kontraks ayarlarını hiç kurcalamadıysanız
    bu programı kullanmanız normal bir şey :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 21 Ocak 2011; 10:23:57 >

• Splash player pro 1.4.1 yüklü şuanda ancak bi sorun ile karşılaştım. Orjinal DVD yi taktığımda menu geliyor ancak menuden ne film başlatılıyor nede dil secenekleri ayarlanıyor.üstüne gelince tıklanmıyor. Splayer da yada mediaplayer da böyle bir sorun yok nasıl çözebilirim bu durmu?
  • motion 2 yi sonuna kadar kökledim ve ohaaa oldum 100 hz monitör sahibi oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: anktotti

quote:

Orijinalden alıntı: Merl

splashte, altyazıyı görüntünün altına çekmeyi bulamadım gitti yahu. onu halletsem süper olcak, acayip kanım ısındı kerataya. ama ah şu altyazı...

bende aynı şeyle uğraşıyorum

settingste "display subtitles on video"checkini kaldırınca aşagı inmesi lazım...
  • Splash Pro 1.5.0 çıkmış

Motion² improvements (up to 30% lower avarage cpu consumption)
    LightBoost (GPU accelerated mode) improvements
    HD audio codecs bitstreaming improvements
    DTS audio decoding improvements
    LPCM audio decoding improvements for MKV and VOB files
    3.1 audio support improvements
    MP3 audio decoding improvements
    DV-AVI video decoding added
    MPEG-1 video decoding added
    VC-1 hardware accelerated video decoding improvements for NVIDIA
    PGS in MKV support added
    Automatically resume playback option added
    User interface improvements for high DPI Windows settings
    Windows screensaver management improvements
    Next/previous file opening improvements for Windows Vista and 7
    Windows 7 like recent files taskbar menu for WIndows Vista and XP
    Playlist searching improvements
    Playlists improvements
    AVCHD playback improvements
    Moving the player window by dragging video area added
    New keyboard shortcuts added
    Translations improvements
    Stability improvements
    GUI improvements

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fink u freeky -- 25 Şubat 2011; 3:52:50 >

• bu programda dvd oynatma yok mu?
    quote:

Orijinalden alıntı: dakmor

Splash player pro 1.4.1 yüklü şuanda ancak bi sorun ile karşılaştım. Orjinal DVD yi taktığımda menu geliyor ancak menuden ne film başlatılıyor nede dil secenekleri ayarlanıyor.üstüne gelince tıklanmıyor. Splayer da yada mediaplayer da böyle bir sorun yok nasıl çözebilirim bu durmu?
  • Dvd oynatma yok ayrıca motion2 açıkken bağzı sahnelerde titreme yaptığını gördüm. 1.5 sürümü çıktı isterseniz "buradan" indirip kullana bilirsiniz (hiç bir yerde bulamayacağınız ilacı da içersinde dir).

Kurduktan sonra ayarlardan otomatik güncellemeyi kapatın yeter güncelleme yaptırırsanız ilaç işe yaramayabilir(genelede sürüm yükselince bu sorun oluyor).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrSwaH -- 12 Mart 2011; 21:36:00 >
  • Uzun süredir kullanıyorum çok memnunum bu playerden.
  • slash pro çok iyide şu w7 renk temasını degiştirdi ye bi çözüm bulunsa iyi olur
  • Sayfadaki son iki msj silinmiş?
  • Splash PRO HD Player v 1.6.0 kullanılabilir durumda
  • Buyurun arkadaşar, Splash pro Hd player v.1.6.0 full.

http://www.4shared.com/file/Gge7I4Qa/Splash_PRO_HD_Player_v1600.html
  • arkadaslar, patch leme işleminden sonra bende hata veriyor splash pro.. ve kapanıyor sizdede boyle bir sorun olmadımı ?
  • Yabanci dildeki isletim sistemlerinde, altyazi dilini nasil Türkce yapabiliyoruz bilen varmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dOmi

arkadaslar, patch leme işleminden sonra bende hata veriyor splash pro.. ve kapanıyor sizdede boyle bir sorun olmadımı ?

aynı sorun bende var. bende ki 64 bit windows 7 patch yaptıktan sonra programı açınca hata verip kapatıyor ama win7 home basic 32 bit bilgisayarda patch yaptıktan sonra program açılıyor. çözemedim bir türlü,yanlız 32 bit win7 de visual c++ yükledi kendi bilgisayarımdaki yüklü visual c++ ları kontrol ettim 32 bittekiyle aynı yani hepsi yüklü.
  • altyazıları gösterirken ekran kararıyor, bi araştırayım.
  • bende win7 x64 home pre. kullanıyorum, her hangi bir sorun hiç yaşamadım arkadaşlar.
  • harika bir player ben yaklasık 5 aydır kullanıyorum gozum oyle alıstıki digerleri ile izleyince sanki siyah beyaz tv de film izliyormus hissi veriyor herkese tavsiyemdir.
  • 1.7 çıkmış ilaçlısı varmı ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.