Şimdi Ara

Splash Pro Player (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
406
Cevap
4
Favori
53.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KM kullanırken buna geçmem için bi kaç neden söyleyebilrmisiniz? şimdi yükliyip silmiyim, codecler karışıyo felan sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..UnReaL..

KM kullanırken buna geçmem için bi kaç neden söyleyebilrmisiniz? şimdi yükliyip silmiyim, codecler karışıyo felan sonra

Valla indirip bir kur nedenlerini kendin gör derim. Pişman olmazsın ve bir daha başka bir player kullanmayabilirsin.
  • splash pro dolby digital plus destekliyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: khaos

splash pro dolby digital plus destekliyormu?

Dostum sana net bir cevap vermek isterdim ama çok fazla bilgim yok bu konuda ama sana şunu diyebilirim, normal oynatıcılardan daha kaliteli görüntü ve ses alıyorsun. Ben dts ses codecli mkv ler izliyorum ve çok memnunum diyebilirim. Hatta ben netten indirdiğim filmleri pc den tv me aktardığımda bs-gom-wmp-zoom gibi oynatıcılarda parazit yaparken bu paraziti splash proda henüz yaşamadım.
  • Bu programı ilk defa duydum acaba ücretli mi,ücretsiz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quard

Bu programı ilk defa duydum acaba ücretli mi,ücretsiz mi?

Normal de ücretli ama verdiğim linkte ilacli olarak kullanabilirsin. Versyon çıktıkça güncellemeye çalışacağım..
  • alt yazı gösterdiği sırada ekran kararıyor, bunu yaşayan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrSwaH

quote:

Orijinalden alıntı: Quard

Bu programı ilk defa duydum acaba ücretli mi,ücretsiz mi?

Normal de ücretli ama verdiğim linkte ilacli olarak kullanabilirsin. Versyon çıktıkça güncellemeye çalışacağım..

Teşekkürler açıklama ve paylaşım için
  • quote:

Orijinalden alıntı: kernell

quote:

Orijinalden alıntı: dOmi

arkadaslar, patch leme işleminden sonra bende hata veriyor splash pro.. ve kapanıyor sizdede boyle bir sorun olmadımı ?

aynı sorun bende var. bende ki 64 bit windows 7 patch yaptıktan sonra programı açınca hata verip kapatıyor ama win7 home basic 32 bit bilgisayarda patch yaptıktan sonra program açılıyor. çözemedim bir türlü,yanlız 32 bit win7 de visual c++ yükledi kendi bilgisayarımdaki yüklü visual c++ ları kontrol ettim 32 bittekiyle aynı yani hepsi yüklü.

dostun aynı sıkıntıyı bende yasıyorum bir turlu cözemedim. bulduysan bilgi verebılırmısın???

• quote:

Orijinalden alıntı: whitey_y

quote:

quote:

arkadaslar, patch leme işleminden sonra bende hata veriyor splash pro.. ve kapanıyor sizdede boyle bir sorun olmadımı ?

aynı sorun bende var. bende ki 64 bit windows 7 patch yaptıktan sonra programı açınca hata verip kapatıyor ama win7 home basic 32 bit bilgisayarda patch yaptıktan sonra program açılıyor. çözemedim bir türlü,yanlız 32 bit win7 de visual c++ yükledi kendi bilgisayarımdaki yüklü visual c++ ları kontrol ettim 32 bittekiyle aynı yani hepsi yüklü.

dostun aynı sıkıntıyı bende yasıyorum bir turlu cözemedim. bulduysan bilgi verebılırmısın???

hala aynı, sen hangi virüs programını kullanıyorsun

• quote:

quote:

quote:

quote:

mcafee kullanıyorum. 30 gunluk deneme surumu ıle ıdare ettım sımdı kaldırıyorum unistall programı ıle kalıntılarınıda kayıt defterınıde yok edıyorum. tekrar kuruyorum o bıle olmuyor. bu win7 64 bıt basa bela oldu bana. alterbatif ıyı bır oynatıcıda bulamadım. sımdılık splayer ıle ıdare edıyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

mcafee kullanıyorum. 30 gunluk deneme surumu ıle ıdare ettım sımdı kaldırıyorum unistall programı ıle kalıntılarınıda kayıt defterınıde yok edıyorum. tekrar kuruyorum o bıle olmuyor. bu win7 64 bıt basa bela oldu bana. alterbatif ıyı bır oynatıcıda bulamadım. sımdılık splayer ıle ıdare edıyorum

64 bitten kaynaklanıyor herhalde. 32 bit bilgisyarımda çalışıyor.Ama burda 64 bit kullananlarda da çalışıyormuş, ben kaspersky dan şüphelendim ama ondan değilmiş.bende km playerı modifiye ettim gayet güzel oldu.

• Arkadaşlar yukarda vermiş olduğum linkten indirerek güncelleme yapmadığınız sürece sorunsuz kullanabilirsiniz.

Kaldırıp tekrar kurmanıza gerek yok.

http://www.4shared.com/get/A4crMqeb/Splash_PRO_HD_Player_v1700-Mul.html

1.7.1 olan versyonun ilacını temin edemedim edince onuda eklerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrSwaH

Arkadaşlar yukarda vermiş olduğum linkten indirerek güncelleme yapmadığınız sürece sorunsuz kullanabilirsiniz.

Kaldırıp tekrar kurmanıza gerek yok.

http://www.4shared.com/get/A4crMqeb/Splash_PRO_HD_Player_v1700-Mul.html

1.7.1 olan versyonun ilacını temin edemedim edince onuda eklerim.

ilacı yapınca hata verip kapanıyor bende hala
  • Çok ilginç kendimde bu şekilde kullanıyorum, her hangi bir sorunla hiç karşılaşmadım.

İstersen birde alt versyonu 1.6.0 olanını dene.

http://www.4shared.com/get/Gge7I4Qa/Splash_PRO_HD_Player_v1600.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrSwaH -- 21 Mayıs 2011; 0:58:52 >
  • ilaci hala cikmadi son versiyonun cikmazsa kaldik ortada valla.
  • kullanmaya değer
  • 1.7.1 sürümünün ilacı çoktan çıktı arkadaşlar kaç gündür full olarak kullanıyorum aramayı bilmiyorsunuz

buda kanıtı:
  • ex surumunu demiyorsun umarim, normal splah pro 1.71 versiyonunu ariyorum ben
  • ex surumunu diyorum ama dediğiz 1.7.1 sürümü ile ex sürümü arasında bir fark yok ikisinide indirip denedim ex te fazladan dışa aktarım diye bir özellik eklenmiş onun dışında bi fark göremedim ayrıca ex de "PRO versiyon" dediğim gibi ex fazladan bir özellik var fark bu çokta önemli bir özellik değil gerçi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.