Şimdi Ara

Splinter Cell - Chaos Theory Bölüm 4'te takıldım!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bölümü kısaca anlatayım, neresi olduğunu anlarsınız. Banka soygunu görevinden hemen sonraki görev. Başta kimseyi öldürmemelisin diyor, sonra içeri girip bozuk asansörün tamir edilmesini bekliyoruz. Tamir olunca üst kata çıkıyoruz, helikopter'in sesinden yararlanıp sinsi sinsi neon ışıklı tabelanın oraya geliyoruz. Hemen bize mesaj geliyor. Karşı binaya geçmen lazım diye. İpi görüyoruz. Ona tutunuyoruz ve karşıya kayarken bizim eleman tam ulaşamadan elini bırakıyor. Ne yaptıysam elini bırakma olayını çözemedim. Nette bu sorunu yaşayanlar olmuş ama soruya hiç cevap veren olmamış. Orayı hatırlayanların yardımınızı bekliyorum.

• Belki ayaklarıyla tutunmasını istiyor olabilir. O değilse Mutlaka iple kaymadan önce yapman gereken başka bir görev daha vardır.
    Çözümü birebir yaparsan sorun çıkcağını zannetmem
    quote:

PENTHAUSE (USA)
    Hemen önünüzdeki düşmanınızı sorgulayıp saklayın, çünkü sizin tarafınıza doğru geliyorlar.Onlar uzaklaşınca sağa doğru yanaşın.Önünüzde kalabalık bir düşman grubu olduğu için,yukarı çıkan demir merdiveni bulun ve yangın çıkışına tırmanın.Tekrar yukarı çıkın ve duvara yanaşın.Zıplayınca çıkıntıya tutunacaksınız. Boruya gelinceye kadar devam edin ve borudan aşağı inin. Düşmanları tek tek temizleyebilir yada onlara görünmeden kare zeminli binaya girebilirsiniz. Biraz ilerde asansörün kontrol düğmelerini tamir eden adamı göreceksiniz.Sorgulayıp saklayın.Etrafta bir nöbetçi daha var.Odaların birinde Flash Granade bulabilirsiniz.Şimdi asansörün içine girin ve tavandaki açık olan yerden yukarı tırmanın.Merdivenden yukarı çıkın.Bir süre sonra asansör hareket edecek.Panik yapmayın ve asansörün üzerinde olduğunuz zaman açıklıktan tekrar aşağı inin.Kapıdan çıkın.Nöbetçiyi saf dışı edin.Merdivenlerden devam edin.Kapıyı sessizce açıp biraz ilerden solunuzdaki dar yere girin ve şarteli indirin.Helikopterin olduğu yerde devriyeler var.Görünmeden büyük spot ışığı vurursanız ortalık iyice kararacak.Büyük Axe yazan ışıklı yazının yanına gelip, merdivenden çıkın ve kablolara tutunup yan binaya kayın.Balkondaki teröristi yakalayıp, sorgulayın.Bina kapısına yavaşça gelin.Devriyelere dikkat edin.Hemen sağınızdaki odaya gerilmiş şeffaf örtüyü kesip girin.Havalandırma boşluğundan diğer tarafa inin ve devam edin.Uyuyan teröristi yakalayıp bayıltın ve bilgisayarı inceleyin.Koridordan geçince kilitli kapıyı açın. Kameraya dikkat edin.Bu bölümde farklı yerlerde, toplam yedi kamera var.Kameraları tab etmemiz lazım.Bu yan görevlerden birisi.Alarmı çaldırmadan merdivenlerden çıkın.Önünüzde iki kapı var.Soldakini yavaşça açın ve oturanın yanına gelip işini bitirin.Kapı girişindeki düğmeye basın ve ışığı kapatın.Balkonda gezinen terörist sizi görmesin.Diğer kapıyı açıp balkona çıkın.Bir kamerada(tab) burada var.Nöbetçi teröristi bayıltıp saklayın.Şimdi diğer kapıyı sessizce açın.Odada dolanan düşmanınız yakında.Karanlık bir yere gizlenip teröristin icabına bakın.Odanın diğer tarafına ilerleyin,solunuzda çamaşırhane var.Yaralandıysanız İçerdeki Medkitle tedavi olun.Buradan çıkın.Televizyonun bulunduğu bu odayı aklınızda tutun, çünkü yan taraftaki asansöre gelip bölümü burada bitireceğiz.Direğe yaslanmış teröristi temizleyin.TV’nin arkasındaki duvarda kamera var(Tab). Merdivenlerden yukarı çıkın ve bilgisayara doğru gelin.Buradaki kameraya(tab) dikkat edin.Bilgisayardaki bilgileri okuyun.Turuncu camlı yere gelin ve kapıdan içeri girin.Bilgisayarın olduğu odaya geleceksiniz.Mailleri ve Dvorak hakkında yazılanları okuyup geldiğiniz yerden çıkın.Diğer odanın kapısına gelin.İki koruma sohbet ediyor.Kapıyı açıp Sıcak çatışmaya girin.Gizlilik pek işinize yaramaz.Kameraya(tab) yakalanmayın ve buradan geri gelin.Açık olan pencereden geçerek alt kata inin.Geldiğimiz yerden geri gideceğiz. Balkondan radyo çalan odaya girin ve diğer kapıdan çıkın.Hemen bitişiğindeki kapıya girin ve dışarı çıkın.Önünüzdeki Elektrik paneline gelin ve şarteli indirin.Devriye atan nöbetçiyi yakalayıp konuşturun. Termal kameranızı açın ve Pencerede bekleyen teröristin kafasına nişan alıp tek atışta indirin.Diğer binanın kapısından girin.Burada düşmanınız dolaşıyor,işini bitirin. İlerleyin,gözleriniz kırmızı yeşil yanan noktayı arasın.Geçide yerleştirilmiş harekete duyarlı duvar mayını var.Usulca yanına gelip mayını duvardan alın.Eğer sağlığınız azaldıysa küçük odadaki Medkiti kullanın. Merdivenden üst kata çıkın.Bilgisayardaki e-mailleri ve bilgileri inceleyin.Şimdi geri asansör boşluğunun olduğu yere gelin.Biraz ileride özel kilitlenmiş kapıyı göreceksiniz.Kilidi açıp girin (0280).Buradaki adamla uzun uzun Dvorak hakkında konuşun.Hemen yan tarafta elektronik paneller var.Öncelikle devreyi açın(main server).Yarı aktif hale gelen panellere tek tek basıp harekete geçireceğiz.Devreyi açınca paneller sırayla sarı ışık veriyor,yanına gelip düğmesine basınca yeşil yanacak.Yarı aktif olmayan panelin düğmesine basarsanız(kırmızı panele) bütün işlemleri tekrar yaparsınız.Bir kaç denemeyle başaracaksınız.Tüm devreler çalışınca Hardcopy’i çıktısını alabilirsiniz.Şimdi Televizyonun bulunduğu odaya geri geleceksiniz.Asansöre binmeden son kamerayı da tab edin ve bölümü bitirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sLevin -- 16 Şubat 2007; 20:35:01 >

• Hocam yapmadığım şey kalmadı inan. Alternatif olarak Level dergisinin verdiği çözüme de baktım. Hem herkesi öldürerek gittim hemde hiç kimseyi öldürmeden. Bir önceki bölümü bile baştan oynadım. Ayaklarımla da tutundum ipe. O zaman daha hızlı kaymaya başlıyor. Tam karşıya ulaşacakken yine 2 binanın arasındaki boşluğa düşüyor. Oynatmama az kaldı doktorum nerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coşanadam -- 16 Şubat 2007; 20:48:22 >
  • Ala ala enteresan yav. Bence ufacık bir ayrıntıda takılıyosundur. Ama bilemiyorum Ne
  • bölümden resim koyabilirmisin.
  • Resim1 -> İlk noktamız.
    Resim2 -> Ulaşmamız gereken nokta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coşanadam -- 16 Şubat 2007; 23:14:16 >
  • Tüm işikları vurdun mu belki yakalanıyordur ondan düşüyordur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • peki ayaklarını da ipe dolayıp geçmeye denedin mi,
  • Tutunur tutunmaz kaymaya başlıyor. Ayakları ipe dolayınca daha hızlı kayıyor sadece. Işık falan bırakmadım vallahi. Karşı binada yanan lambaları falanda vurdum bir keresinde. Her halükarda aşağı düşüyor bu. Oyun kopya gerçi, çalışırsa yama kurmaya çalışacağım.
  • hayır arkadaşım.ben cevabı biiliyorum.
    sen de 1.05 + ilaç yapanlar ve bu sorunla karşılaşanlardansın.
    bende o şekilde yaptım.
    ilk önce oyunu save yedeğini al.sonra oyunu sil.ama program files de ki dosyasını silme.
    sonra tekrar kurp patch + ilaç yap.sonra save i koy.bölümü baştan oyna.
    oyundaki sorunun çözülcektir
    hiçbiyerde bulamazsın bunu.ben kendim çözdüm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyazpiyon -- 17 Şubat 2007; 15:51:14 >
  • Deneyelim bakalım arkadaşım. İşe yararsa ne mutlu bana. Sonucu yazarım.
  • Sorunu hallettim. Cr*ck dosyasının içindeki dosyalar eksikmiş. Data/Map içine konulacak dosyaları bulunca çözüldü olay. Oh be hallettik en sonunda.
  • sevindim.böylesine müthiş bir oyunu oynayamana çok üzülürdüm.
  • +1
    Crack seçimlerinde biraz daha dikkatli olalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.