Şimdi Ara

Splinter Cell Remake için tarih verildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Splinter Cell Remake için tarih verildi
    Assassin’s Creed, Far Cry, Tom Clancy ve Rayman gibi serilerle bilinen Ubisoft, son yıllarda yayınladığı projelerle beklediği başarıyı bulamadı. Bu nedenle büyük finansal problemler yaşamakta olan firma, önümüzdeki yıllarda sevilen oyunların yenilenmiş versiyonlarını yayınlamayı ve Ubisoft markasına olan güveni tazelemeyi düşünüyor. 

Ayrıca Bkz.Captain America: Brave New World’ün yeni fragmanı yayınlandı

Splinter Cell Remake, 2026 yılında yayınlanabilir

Sevilen yapımlarını yeni nesil oyuncularla buluşturmak isteyen Ubisoft, geçtiğimiz yıllarda 2002 yapımı Splinter Cell’in yenileneceğini duyurmuştu. Splinter Cell Remake olarak adlandırılan yapım, her ne kadar 2021 yılında duyurulmuş olsa da firma, bugüne kadar proje hakkında yeteri kadar bilgi paylaşmadı. Ancak görünüşe göre proje, hala geliştirilme aşamasında.

Bazı kaynaklara göre Ubisoft, yaşadığı finansal problemleri çözmek için Tencent ile bir anlaşma yapmaya hazırlanıyor. Bu anlaşma ile Ubisoft’un hisselerinin büyük bir kısmının Tencent’a geçmesi bekleniyor. İddialara göre Tencent, Ubisoft’un bazı projelerini hayata geçirmek için oldukça heyecanlı ve bu projelerden biri de Splinter Cell Remake. Bu rapora göre henüz geliştirilme aşamasında olan Splinter Cell, 2026’nın sonlarına doğru oyuncularla buluşacak. Yapımın çıkış tarihi ve hangi platformlara geleceği henüz belli değil ancak Playstation 5, PC ve Xbox Series oyuncularının çok geçmeden Splinter Cell Remake’e kavuşması mümkün görünüyor. 

Kaynak:https://comicbook.com/gaming/news/splinter-cell-remake-report/

• Splinter Cell, Prince of Persia gibi serilere imza atmış şirketin geldiği durum içler acısı. Vizyonsuzluk nedir sorusunun cevabı tam olarak...

Ubisost, güzel fikirlerin içine s*çan vizyonsuzluk abidesidir benim gözümde. Bir oyunu da kendini tekrar etmesin, bir oyunu da sürükleyici olsun. Assassin's Creed, Ghost Recon, Far Cry, Watch Dogs... Hepsi aynısının laciverti. Fikir olarak potansiyeli yüksek olan ama Ubisoft yüzünden içleri boşaltılmış, sıkıcı oyunlar. Ubisoft batsın gitsin, piyasadan silinsin. Oyun haklarını da satsınlar, oyunculara zulüm etmesinler artık.

Splinter Cell'i de Capcom'a satsınlar, sonra oturup remake nasıl yapılırmış izlesinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 19 Ocak 2025; 05:19:27 >
  • CWaRRioR kullanıcısına yanıt
    prince of persiadaki dasdanı zenci şişman kadın yapacak kadar kafayı yemiş bir zihniyetle çok iyi bile dayandı, ön siparişe bile para kaptıran gerizekalı tüketiciler sağolsun, 2 güne batacak firmayı yıllardır zombi gibi yaşatıyorlar.
    ama her zombi bir gün ölümü tadakcaktır, darısı kartel partilerinin başına...

• Assasins Creed i şaçmalamadıkları sürece tekrar tekrar yapabilirler ve deli gibi satar. Hala ubisoft u kurtaran oyundur. Ama .okunu çıkarıpta sen japonya da afrikalı bir samuray sokarsan baş karakter olarak orda baya bir tökezlersin. Diverstiy kadar saçmalık birşey yok, bunun duyarını kasmak ta ayrı saçmalık. Ubisoft ta yada özellikle Fransızlarda bunu milletin gözüne sokma çabası çok yüksek. Geçmişte yaptıklarından dolayı biraz kendilerini temize çıkarmaya çalışma pr ları vicdan masturbasyonu da olabilir.

Ghost Recon, yarın çıkardık desinler bir dünya kişi yine alacak. Kaç yıllık oyun gir hala serverları dolu. Millet arkadaşlarıyla hikayeli multi coop atmaya hasret bu oyunda o açığı dolduruyor, aynı şekilde Division.

Ve herşey onu oynayıp zevk aldığınız gün güzel. Siz oyunları değil o zamanlarınızı özlüyorsunuz. Prince o persia yı yapmak istememelerinin sebebi de o . Yapsalar atıp tutan kimse almayacak oyunu. Herkeste bir nostalji şovu oluyor aleme karşı.

Gelelim Splinter Cell e. Ben bu oyunu oynarak büyüdüm. Her oyununu oynadım, yine zamanında buralarda ps ciler xbox cilar az birbirine sallamıyordu. Metal gear la kıyaslanarak. Örnek Kojima nın yaptığı yada yapmaya çalıştığı son Metal gear. Kaç sattı,en önemlisi zevk verdimi. Aynı şey Splinter Cell içinde olacak. Millet internetin gazına yayıncıların gazına bir hype trenine binecekler sonu hayal kırıklığı.

Yeni şeylere ihtiyaç var. Geçin eski defterleri kurcalamayı. Prince of persia yı, Splinter Cell i, eski oyunları bende özlüyorum. Ama o zaman tek derdim sabah okula gitmekti hayata dair beklentim sıfır dı. Hayatında benden beklentisini .ikime takmıyordum.

Özlüyorum bende Prens of persiaları, 2-3 yıl evvel ubi store dan yine böyle bir özleme gazında aldım. Yarım saat oynadım. Döndüm başka işlere yine.

Yine aynı şekilde RE serisi biz o oyunu ilk çıktığında oynarken rüyalarımıza giriyordu.Şimdi Remake i yaptılar. Hepsini oynadım ama eh fena olmamış dedim. Remake dışındaki RE leri için onu bile diyemedim.

Uzun lafın kısası bu oyunları çıktığında oynayan çocuklar ile şuanki cocuklar yada gençler aynı kafada değiller. Birkaç şey dışında zevklerimiz farklı, benim köye gittiğimde ayıla bayıla yediğim keçi peynirini, tereyağı beğenmiyorlar.

Herşey çıktığı dönemin şartlarında güzel. Aynı şey 10 yıl sonra ne kadar süslersen süsle millete aynı zevki vermeyecek. Belki kısa bir nostalji yaşatacak o kadar.

• Remake multiplayer'ı da içiyorsa beklerim.

Binlerce birbirinin benzeri multiplayer oyun var ama splinter cell bambaşka bir şey benzer bir mp bile yok.

• cryptdlg kullanıcısına yanıt
    knk ac'ye ayırdıkları bütçenin yarısını bile ayırmadan nasıl bir performans bekleyeceksin prince of persia'dan? ps3 grafiklerinde remake yapıp "bu seri nostalji olarak kalmalı yeah" falan demeye ne gerek var?

baldurs gate 3 örneği var elimizde sonuçta

• Kendine_Antagonist kullanıcısına yanıt
    Prince of Persia nın modern versiyonu için geliştirme işleri başlıyor, hikaye de intikam almak isteyen Price. Sonra ne oluyor oyunun bir yerden sonra konsepti Price yakıştıramayıp ismi değiştiriyorlar oluyor Assasins Creed. Yani Prince of persia yapıldı ama finalde AC oldu.

Prince of Persia en fazla Remake olur, muhtemelende satmaz. Aynı son çıkan Prince gibi stüdyo yu kapatırlar. Modern mekanikleri koyarlarsa zaten AC nin kopyası olur.

Bu herifler para kazanmak istiyor, 3-5 kişiye biraz nostalji yaşatacaklar diye milyonlarca dolar masrafın altına girmezler. Işık görseler zaten hersene bir tane çıkarırdı AC gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 20 Ocak 2025; 12:30:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.