Şimdi Ara

Splinter takıldı bilgisayar açılmadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonlardaki cızırtı yüzünden elektrikçiler 2. splinter'ı taktılar artık bilgisayar açılmıyor. Boot/bcd hatası veriyor(bilgisayara yeni takılan alet edavat bu sorunun kaynağı olabilir diyor.) Bazen de system startup repair çıkıyor. Bazen de açılıyor ama bilgisayar aşırı derecede yavaş oluyor ve her program 3 saniyede bir yanıt vermiyor. Klasörler 2 dakikada açılıyor. Haftasonumun içine ettiler resmen bir fikri olan var mı?

Edit:Bilgisayar tertemiz daha dün format attım herhangi bir virüs yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darknessfriend -- 11 Haziran 2010; 12:23:06 >

• Telefon hattına takılmış olan splinter ( ayırıcı ) ile pcnin çalışmaması arasındaki bağlantıyı kuramadım. kuran bir arkadaş bulunursa yardım edeceklerdir .

Kolay gelsin.
  • Maalesef ben de anlayamadım. Splinter nereye takılır genelde bir de splinter'ı kapatıp denemeyi düşünüyorum
  • iyi de splitter telefon hattı ile interneti ayrıyor,bilgisayarın açılmasıyla alakalı olmamalı olamaz...
  • Ben de ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum işte sorun da o zaten. Ama tüm bunlar splitter takıldıktan 2 gün sonra oldu.İlk ozman bilgisayarı açtım splitter takıldıktan sonra. Önce bilgisayar çok kasıyordu sonra reset attım hiç açılmadı format attım arada şimdi de boot/BCD hatası alıyorum. Fıttıracam yav of of
  • sorunu başka yerde aramalısın
  • telefon hattı yüzünden açılan bilgisayar duydumda....

telefon hattı yüzünden bilgisayarın açılmaması ancak hat üzerinden yüksek voltaj gelip modemi ,ethernet kartını ve anakartı yakmasıyla olur.. ondada bilgisayarın boot hatası verecek durumu olmaz zaten :)

takılı cd flash disk falan ,tüm donanımları hepsini çıkartın disk taraması yapın, ısınan parça varmı bi bakın,
    geçmiş olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sorunu yanlış yerde arıyorsunuz... Dolayısıyla çözüm bulmak bu şekilde imkansız olur...
  • Doğru yeri söylesen dostum
  • Güvenlik kipte sistemini combofix ile taratmayı dene... Sistemin yavaşlaması son günlerde yaygın virüs saldırısından olabilir... Sistem geri yükleme yapmayı dene...
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-rose

Güvenlik kipte sistemini combofix ile taratmayı dene... Sistemin yavaşlaması son günlerde yaygın virüs saldırısından olabilir... Sistem geri yükleme yapmayı dene...

e-rose arkadaşıma katılıyorum, virüs ya da benzeri bir şey vardır. yalnız bu tarz bir hata alıyorsan sorun harddiskinden de olabilir. eğer tekrar format atma şansın varsa XP setup sırasında diskleri sil hızlı fotmat değil normal NTFS formatlamayı bir dene, Splitter takılması ile bir alakası yok bu problemin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.