Şimdi Ara

Splintercell double agent tr çevirisini yapabilirmisiniz ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Splintercell double agent tr yamaya çevirmek isterdim ama dil dosyalarını açamadım ve oyunun tr yaması yok kimse çevirmemiş lütfen yardım edin !...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jelbes -- 10 Mart 2020; 12:0:21 >

• Açıkçası eski oyunlara böyle çeviri yapmak için uğraşan pek olmuyor. Bu arada oyunu PS2'de bitirmiştim. Oyunun çeşitli sonlarının olduğunu sonradan öğrendim ancak hiçbiri o karlı son kadar güzel olamaz. O duygusal piyano müziğini de hiç unutamadım. Ancak yakın dövüş özelliği gizlilikten öte değil, o kötü biraz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pc de farklı senaryolar var pc versiyonuda güzel açamadım dil dosyalarını
  • Splintercell double agent tr çevirisini yapabilirmisiniz ?

Bu oyuna tool yapılması lazım int gömülmemiş kandırmaca dosyalar onlar. güya bize trolemiş
    çevirini yapılabilmesi için dosya açılması lazım oyunun.
  • aslında editwith notepat ile bir txt dosyasını gördüm kadının konuşmaları vardı jademiydi mary miydi ne ama birşey yapamadım tools yapmayı bilmiyorum ulaeeen ismi koymuşsun sen yaparsın bunu sana güveniyorum . zamanım yok diyorsan dosyaları aç çevirisini ben yaparım kapatmayıda bilmiyorum sadece hikayeyi çevirsek yeter. biraz çevirede cümle düşüklüğü olur oda olsun çevirelim
  • Chaos theory, double agent, legacy of kain defiance yi çevirmek istedim ancak dil dosyasını açamadım. Dil dosyalarını açan olursa bunları cevirecem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • umarım açan olur kimseden cevap yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Splintercell double agent tr çevirisini yapabilirmisiniz ?

Splintercell double agent tr çevirisini yapabilirmisiniz ?

Splinter Cell Conviction canım sıkıldı şunla uğraşim dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-539FEDCD1 -- 8 Mayıs 2020; 5:1:13 >

• Hava atma, dil dosyasını metin dosyası olarak koy da adam çevirsin
  • byflash kullanıcısına yanıt
    Hocam, Dil dosyasını metin dosyasına dönüştürüyorda paketleyemiyor.Sadece şifre çözüyor bende bu oyunu nasıl türkçe görebilirim diye yaptım. Hocam metin dosyası yaparsam paketlersem veririm hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-539FEDCD1 -- 8 Mayıs 2020; 16:11:41 >
  • O int işe yaramaz onlar çevirsende oyunda gözükmez dil dosyası 500 mb civarı o oyuna araç yapılması lazım int kandırmaca dosyalar
  • Anonymous teknik destek vermeyle ilgili bilgilendirme yapmıştı forumda, kendileriyle iletişime geçtiniz mi? Belki yardımcı olurlar
  • Arkadaşlar siz bayağı biliyorsunuz bu işleri benim dosya açmada hiç bilgim yok .Adam youtube 'de oyunlar tr nasıl çevrilir diye video atmış . Daha önceden oyuna yapılmış tools u anlatıyo bize demiyor ki her oyuna ayrı tools yapılması bu dosyaların açılıp kapanırken yeniden program yapılması zaten kod yazmayı bilsem yaparım çevirmek isteyenlere atardım . Bu işi hobi olarak yapıcaksın amaç ingilizceni geliştirmek parayla satmak olmaz . Zaten youtuberlar çoğu oyunu oynayıp tr ye çeviriyor sağolsunlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.