Merhaba değerli arkadaşlar oyun çok beğenildi, Deepl ile ilk gün çevirisi gelirse çok memnun oluruz teşekkürler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 8 Aralık 2024; 10:41:5 > |
indiana Jones and the Great Circle istek (metacritic 87 steam %92 çok olumlu)
-
-
Beklemedeyiz. -
Volktyson hocam halleder çıkış gününe yetişir 😄 -
Evet istiyoruz
-
Yaparsa volktyson kral yapar @volktyson
-
xbox uygulamasında bilgisayarda yama yapılabiliyor mu? eğer olursa pc ye indiricem xbox uygulamasından olmazsa xbox üzerinden oynuyacağım. var mı bilen?
-
Bazen... Pc Xbox Gamepass ile uyumlu yamalar yapılıyor fakat oyun dosyalarının tamamı birdenbire kayboluyor ve oyunu oynayamaz hale gelebiliyorsunuz. Bunu defalarca kez yaşadım. Tekrar yüklemesi de ayrı bir zorluk oluyor. Halo oyununda Anonymous'un yamasında o kadar çok kez bu başıma geldi ki, pes ettim ve steam'den satın almak zorunda kaldım. Böyle yani durum.
-
Yama çıkana kadar anlık ve otomatik çeviri programı MORT'u kullanabilirsiniz. İdeal değil ama hiç yoktan idare edebilir. Çalışması için pencere modu ve altyazı arka planını açmanız şart.
-
anladım teşekkürler. ben o zaman xbox üzerinden oynuyayım
-
Şu anda Xbox gamepass pc abonelğim olduğu halde güvenmediğim için pc tenoke sürümünden ve MORT programının anlık çeviri özelliğini kullanarak oynuyorum. Sürücü ve oyun sürümü de sorunlu. İlk indirdiğim nvidia yeni sürücü indirdikten sonra çalışmadı, shader yüklemesinde dondu kaldı. Of. Ben de skidrowreloaded sitesinden tenoke sürümü indirdim, onda da kayıt yapmama sorunu var deniliyordu, her ihtimale karşı, yorumlarda tavsiye edilen yeni crack fix ve oyun exe dosyalarını indirip yükledim. Deniyorum. Yalnız gerçekten yeni nvidia sürücüsünün ilk etapta öyle bir probleme sebep olması çok garip, bir de güya oyuna özel sürücü. Ama şimdi o donma sorununu aştıktan sonra grafikleri daha keskinleşti oyunun.
-
inşallah kısa zamanda çıkar
-
Oyunun düştüğünden biraz geç haberim oldu yoğunluktan ötürü, oyunu şuan indirmeye bıraktım arkadaşlar, indiği zaman dosya yapısına bakacağım. Duruma göre bir gelişme olursa haber veririm.
-
Hocam sıkıntı olur da yapamayacak olursanız da haber verir misiniz? Beklemek istemiyorum sabredemiyorum çünkü. 😄 En azından ingilizce dalarız. -
oyunu indirdim bekliyorum. upupupup!
-
yamayı beklediğim için oyunu oynamıyorum :) inşallah bir an önce çıkar
-
oyun çok iyi yahu yok mu bir babayiğit
-
oyun daha resmi olarak çıkmadı mutlaka birileri el atacaktır, böyle bir kült serinin oyunu çıkmış türkçe yamasız bırakmazlar.
-
az önce baktım Babayiğit bir oyun 112 GB maşallahı indirmesi zaten işkence de inerse bu oyun mutlaka Türkçe olmalı eğer yapılabilecek durumu varsa yamanın beklemeden çıkarmak lazım bir şey olursa son durumu bir üye haber ederse sevinirim Teşekkürler. beklemede olacağız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 8 Aralık 2024; 17:36:31 > -
quote:
Orijinalden alıntı: lostideasYama çıkana kadar anlık ve otomatik çeviri programı MORT'u kullanabilirsiniz. İdeal değil ama hiç yoktan idare edebilir. Çalışması için pencere modu ve altyazı arka planını açmanız şart.
Ben de MORT programıyla oynamayı bıraktım. Çok meşakkatli oluyor, kafa göz lüzumsuz çok yoruluyor. Tam anlaşılmıyor da. Bu hikaye odaklı oyunu keyifli ve konforlu deneyimlemek ancak Türkçe yama ile olacağından yamayı bekliyoruz. Merak edenler azıcık ucundan bakabilirler tabi bu programla.
-
Anonymous Discord bildirimini gördüm şimdi:
"Indiana Jones and the Great Circle projesine başladık! En kısa sürede sizlerle olmasını umut ediyoruz."
Bu güzel haber. Bu tür kaliteli ve hikaye odaklı oyunları "en kısa sürede" el çevirisiyle oynamak çok iyi bir imkan ve tercih edilmeye layık bir alternatif.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostideas -- 8 Aralık 2024; 19:47:21 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Oyunun düştüğünden biraz geç haberim oldu yoğunluktan ötürü, oyunu şuan indirmeye bıraktım arkadaşlar, indiği zaman dosya yapısına bakacağım. Duruma göre bir gelişme olursa haber veririm. |
Benzer içerikler
- planet coaster türkçe yama
- ghost of tsushima türkçe yama
- persona 4 golden türkçe yama
- f1 22 türkçe yama
- witchfire türkçe yama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X