Şimdi Ara

SPLIT SCREEN & OFFLINE COOP OYUNLARI! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
5
Favori
26.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Uzun bir aradan sonra listeye yeni kanlı canlı oyunlar ekledim. Özellikle orjinal steam üzerinden satın alınan bazı oyunların NucleusCoop adı verilen bir program aracılığı ile splitscreen ve xbox360 gamepad ile oynandığını gördüm. Hemen işe koyulup deneme fırsatı buldum ve gerçekten hakkıyla oynanıyor belirttiğim oyunlar. Listeye eklenmiş ve yanlarına Nucleuscoop olması gerektiği belirtilmiştir. Denemenizde fayda var çünkü tek kişilik olup coop desteği bulunan oyunlar, bilgisayarda 2 kez render edilip orjinal splitscreen gibi oynanabiliyor. Program yapımcısını tebrik ediyor ve daha çok oyun desteği eklenmesini bekliyorum. İyi oyunlar, keyifli dakikalar!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi set@mon -- 6 Kasım 2019; 11:17:43 >
  • set@mon kullanıcısına yanıt
    hocam listeyi nerde görebiliriz. Oyun arayışı içerisindeyim pc için senaryolu varsa 2 kişi oynayabileceğimiz teşekkürler.
  • Deakaii kullanıcısına yanıt
    hocam 1. sayfaya bakın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba baylar, bayanlar. Yine uzuuun bir aradan sonra cooperative oyun listemize bir kaç eklenti daha yaptım. Malum hayat yaş ilerledikçe oyun oynayacak vakti vermiyor her zaman ama tutku başka bir şey. İllaki ara sıra zaman bulup oynamaya devam. Şimdi ilk sayfada bulunan listemize lan veya wan ile oynanan oyunlar kısmına son 8 oyun daha ekledim. Payday 2, World War Z, Dead by Daylight, Dead Island, Killing Floor I, II, Star Wars Battlefront I ve II. Bizzat bunları da coop olarak eş ve dost ile oynamış ve deneyimlemiş olarak tavsiye dahilinde listemize eklenmiştir. İyi vakit geçirmeniz dileğiyle. Kalın sağlıcakla! 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi set@mon -- 15 Kasım 2023; 15:16:48 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.