Şimdi Ara

Splitterdan iki bilgisayara bağlanabilirmiyizacil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eve bugün internet bağlattım komşu ile birlikte kullanmak istiyoruz modem üzerinden değilde direk splitterdan ayırıp kıllanabilirmiyiz?

acillll

• Hayır kullanamassın modemden 2 ayrı bilgisayara kablo çekeceksin...
  • peki ben splitterdan çıkan kaboyu modeme oda başka bir modeme bağlasa olmazmı
  • arkadaşlar birde adamalar kabloyu eve çekmişler ama kablonun ucu açık yalnızca beyaz ve mavi kablo var bunu nasıl yapacağızda modeme bağlayacağız .şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: polat1455

Arkadaşlar eve bugün internet bağlattım komşu ile birlikte kullanmak istiyoruz modem üzerinden değilde direk splitterdan ayırıp kıllanabilirmiyiz?

acillll

Splitter Dsl ile telefonu ayırır. Dsl'de modeme gider. Siz modemden paylaştırmak durumundasınız bu durumda neti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: polat1455

arkadaşlar birde adamalar kabloyu eve çekmişler ama kablonun ucu açık yalnızca beyaz ve mavi kablo var bunu nasıl yapacağızda modeme bağlayacağız .şimdiden teşekkürler

Gelen kabloyu duvara telefon prizine veya telefon jack'ına bağlayın.

Kablonun bağlanacağı kısım ortadaki iki kablo. telefon girişi olan yere spliter'ı bağlayın.

Modeminiz tek portlu ise Hub bağlayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Blacksmith- -- 26 Eylül 2012; 23:43:06 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.