Şimdi Ara

SPOILER BUTONU NEDİR, NE İŞE YARAR (ÖNEMLİ!) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
6.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oynadığım oyun ile ilgili konulara, oyunu bitirmeden girmiyorum.Çünkü birileri kesin spoiler veriyor .Bu konu biraz faydalı olur umarım.
  • Heavy Rain çıktıktan sonra başlıkta katilin adını çok üye yazdı, ben inanmamıştım, iyiki inanmamışım çünkü doğruymuş yazdıkları
  • Konu ve Bilgilendirme için teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali_80 -- 30 Ağustos 2010; 2:57:37 >
  • İyi düşünülmüş bir başlık ama kimsenin ipleyeceğini sanmıyorum. Ha 3 - 5 gün ilk sayfada kalır belki dikkat çeker ama 1 hafta 10 gün sonra yine konuların içinde X kişi (kişiyi) öldü (öldürdüm) oyun bitti mi şimdi? şeklinde mesajlar görmeye devam ederiz. Bu tür mesajları öezellikle bilerek atanların sağlam bir ceza alması lazım ama nerede o yaptırım...

MW2'nin sonunu ve hiçbir Heavy Rain konusuna girmememe rağmen HR'deki katili alakasız bir başlıkta öğrenerek bu konuda mağdurlardan biriyim. Bitirmediğin oyunun konusuna girmemek de yetmiyor bazen maalesef. RDR konusunda oyunun sonunun söylenmesine kızan biri, alın o zaman Heavy Rain'deki katil de şu diyerek katili söylemişti. E birader sen başkasının yapmasına kızdığın şeyi kendin yapıyorsun. Hem de alakasız bir konuda...

Forum yönetiminin bu konuda daha duyarlı olması gerek ve ceza vermesi gerek. Sadece atılan mesajın silinmesi ile olmaz bu iş... Hatta forum kurallarında belirtilmesi gerek bu konunun.

Pff bu arada çalışmıyomuşuz yav bugün yine kimse bişey söylemedi.. XP Gideyim eve de yatayım... :P

• Spoiler butonu kullanmayan insanları ben sevmiyorum.
  • GoW3:

Daha oyunu satın almadan, keseceğim tüm tanrıları, sonunun nasıl biteceğini ve ayrıntılarını biliyordum. Biraz ben kaşındığımdan, biraz da spoiler'cı arkadaşlar sayesinde.

Ama esas Heavy Rain tarzı oyunlarda feci oluyor. GoW3'te ne olacağı az çok belliydi, spoiler olacak şeyler reklam için kullanılıyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: cz

GoW3:

Daha oyunu satın almadan, keseceğim tüm tanrıları, sonunun nasıl biteceğini ve ayrıntılarını biliyordum. Biraz ben kaşındığımdan, biraz da spoiler'cı arkadaşlar sayesinde.

Ama esas Heavy Rain tarzı oyunlarda feci oluyor. GoW3'te ne olacağı az çok belliydi, spoiler olacak şeyler reklam için kullanılıyordu

Heavy Rain'de katil evin evin uşağı.

• sadece spoişler varmekle olmuyor... alıntı yaparken de dikkatli olmak lazım....
  • [Yanlış anlamışım aslında mesaj atmayacaktım]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeadMX -- 30 Ağustos 2010; 11:47:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeadMX

Adam heavy rainin senaryoyu söyledi ya millet dalgasına spoiler altında normal şeyler yazmış adamın verdiği şeye bak lanet yağsın sana

Bana diyosan dalge geçiyodum...

Eski dedektiflik kitaplarında, özellikle İngiliz kitaplarda katil genelde evin uşağı çıkar ya. O yüzden
    Yoksa Heavy Rain daha oynamadım. Hikayesinide bişmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turquia

quote:

Adam heavy rainin senaryoyu söyledi ya millet dalgasına spoiler altında normal şeyler yazmış adamın verdiği şeye bak lanet yağsın sana

Eski dedektiflik kitaplarında, özellikle İngiliz kitaplarda katil genelde evin uşağı çıkar ya. O yüzden

Ha özür dilerim o zaman. Heavy Raini henüz oynamamıştım, senaryonun sonunu öğrenince bir anda dellendim tabi. Tekrar özür dilerim.

• Bence spoiler butonu kullanmak Playstation, Xbox ve Pc Oyunları bölümünde bölüm kuralı olmalıdır.
    Böylelikle adminle spoiler veren adama da ceza vermekten çekinmez.
  • quote:

quote:

quote:

Ha özür dilerim o zaman. Heavy Raini henüz oynamamıştım, senaryonun sonunu öğrenince bir anda dellendim tabi. Tekrar özür dilerim.

Yok sorun değil

• gow1 gow2 i oynadım gow3'ü oynamaya gerek kalmadı, oyunun nasıl bittiğini biliyorum artık spoiler yedik
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Bence spoiler butonu kullanmak Playstation, Xbox ve Pc Oyunları bölümünde bölüm kuralı olmalıdır.

Mantıklı

ben bu arada bu spoiler butonu işini çok sevdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iARDAs -- 30 Ağustos 2010; 12:26:53 >

• tamam sonunu gördünde gördün diyede oynanmayacak oyunlar değil bunlar :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Bence spoiler butonu kullanmak Playstation, Xbox ve Pc Oyunları bölümünde bölüm kuralı olmalıdır.

Mantıklı

ben bu arada bu spoiler butonu işini çok sevdim.

Ne ters adamsın sen be, spoiler butonuna tıklıyorum yazdıkların gelmiyor alıntı yapınca görüyorum hey Allahım.

• Spoiler işini bende sevdim

• rdr de biri söylemiştim ben sövdüm yalana gerek yok hala da sövüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oppsional -- 30 Ağustos 2010; 14:24:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: makarov

gow1 gow2 i oynadım gow3'ü oynamaya gerek kalmadı, oyunun nasıl bittiğini biliyorum artık spoiler yedik

Aynen ya deli oldum tamda başlıcaktım
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.