Şimdi Ara

SPOILER BUTONU NEDİR, NE İŞE YARAR (ÖNEMLİ!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
74
Cevap
0
Favori
6.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bildiğiniz gibi oyun konuları spoiler veren insanlarla çığrından çıktı. Dikkat etmezsek bu arkadaşlar tüm oyun zevkimizi mahvediyor.
    Spoiler verme dediğimizde de çoğu kişiden o ne gibisinden bir cevap alıyoruz. Belki bu konuyu bu arkadaşların gözünün içine sokarsak spoilerlarla mahvolmamış oyun konularına sahip olabiliriz.

Öncelikle kaba tabirle spoiler oyunlarda, kitaplarda ya da filmlerde senaryonun bir kısmının anlatılmasıdır. Yani örneğin daha oyunu bitirmemiş onlarca kişi varken oyunu bitirdim, sonu şu şekildeydi, vay be ne oyundu ama gibisinden bir mesaj spoiler olur. Evet çok kaba bir tabir oldu farkındayım ama anlamışsınızdır ne demek istediğimi.
    Oyunların en büyük özellikleri çoğumuzca ne grafikleri ne de oynanabilirlikleri değil konularıdır.
    Örneğin katili araştırdğımız bir oyunda katilin kim olduğunu bu şekilde bir spoiler faciasına kurban giderek öğrenirsek oyun zevkimiz mahvolur...

Bunu önlemek için de forumumuzda bir icat var, bu icadı lütfen kullanalım!
    Yazılarınızın bulunduğu kısmın üstünde en sağda Spoiler butonu bulunmaktadır. Bu butona tıklayıp senaryoyla ilgili mesajlarımızı çıkan kodlar arasına yazarsak kimseyi mahrum etmeyiz.
    Lütfen spoiler vermemeye özen gösterelim!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 30 Ağustos 2010; 0:12:21 >

• RDR'yi oynamadan bitirmiş kadar olmuştum. Artık oyunu bitirmeden ana konulara girmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu bir buraya birde Tv ve diziler bölümüne iyi öğretmek lazım
  • çok faydalı konu olmuş, son zamanlarda iş çığırından çıkmıştı gerçekten.
  • Bende sağolsun ana konuda heavy rain in sonunu öğrendim.Oynamaya gerek kalmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Oyunların en büyük özellikleri çoğumuzca ne grafikleri ne de oynanabilirlikleri değil konularıdır.
    Örneğin katili araştırdğımız bir oyunda katilin kim olduğunu bu şekilde bir spoiler faciasına kurban giderek öğrenirsek oyun zevkimiz mahvolur...

Daha Modern Warfare 2 oyununun ilk bölümünü bitirmeden ortalığı karıştıran adamın
    General Shepherd
    olduğunu öğrenmiştim!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KmKz_Lito -- 30 Ağustos 2010; 0:29:12 >

• Dostum bizdeki de nasıl bir şans. Senin mesajda spoiler butonu kafayı yedi spoilera tıklamadan gözüküyor spoiler içindeki yazılar hey Allahım ya.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu nedir ne işe yarar
    19 yıl önce açıldı
    Postegro Nedir, Ne İşe Yarar?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • GencaYa dostum gerçekten çok yararlı bi konu olmuş spoiler kullanmayı bilmeyenler lütfen öğrensinler artık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLI -- 30 Ağustos 2010; 0:35:18 >

• umarım bazıları ıcın bı faydası olur
  • Yok hocam, anlamaz onlar, yazarlar illa sonunu.

Kendileri bitirdi ya oyunu, illa herkes bitirmiş olacak.

Yahu sırf bu yüzden Heavy Rain'i zevk alamadan takasladım, spoiler yediğim için ana konuda, hem de en can alıcı spoiler'ı. RDR'de de ana konularda defalarca spoiler'ın babannesini yedim ama sırf oyun çok güzel diye devam ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 30 Ağustos 2010; 0:34:13 >
  • quote:

Dostum bizdeki de nasıl bir şans. Senin mesajda spoiler butonu kafayı yedi spoilera tıklamadan gözüküyor spoiler içindeki yazılar hey Allahım ya.

Bende anlamadım ama bende şuan bir sorun yok ama ben yinede tekrardan editledim. :)

Bu arada bazen meraktan bile bile bakan bile (NASIL BİR CÜMLE) var. Onlarada değinelim :)
  • PES 2011 spoiler yüzünden mahfoldu şimdiden, oyunda yine kambur koşan adamlar varmış, almama gerek kalmadı, spoiler veren arkadaşa da kocaman bir

Şaka bir yana çok düşüncesizce bütün oyunlar hakkında spoiler veriliyor, artık konulara bakmaya korkar olduk.
  • spoiler korkusundan RDR formuna uğramaz olmuştum
  • Rdr yi bitirmeden sonlara gelince sattım çünkü sonunu öğrendim
    rdr yi bitirmeyenler spoilera basmasın

Biri yazmış bizim ana karakter ölünce yerine oğlu geçiyomuş :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LivinLaVida -- 30 Ağustos 2010; 0:49:53 >
  • Spoiler butonunu kullanmayanlara taaruza geçilsin ,ibretlik olana kadar laf söylensin
  • quote:

Orijinalden alıntı: _2FAST4U_

Spoiler butonunu kullanmayanlara taaruza geçilsin ,ibretlik olana kadar laf söylensin

Arkandayız Reyiz. Askerler Savaş!
  • quote:

Orijinalden alıntı: KamikazeLito_TR

quote:

Dostum bizdeki de nasıl bir şans. Senin mesajda spoiler butonu kafayı yedi spoilera tıklamadan gözüküyor spoiler içindeki yazılar hey Allahım ya.

Bende anlamadım ama bende şuan bir sorun yok ama ben yinede tekrardan editledim. :)

Bu arada bazen meraktan bile bile bakan bile (NASIL BİR CÜMLE) var. Onlarada değinelim :)

Onlara değinmeye gerek var mı ki hocam, kendilerini yakıyorlar sonuçta.

• güzel yararlı bir konu yeni olan arkadaşlarımız için iyi bir konu olmuş
  • Umarım ki herkes spoiler butonunu kullanmayı öğrenir. Bitirmediğim oyunların konularına uğramaz oldum bu yüzden.
  • Bence şöyle birşey daha faydalı olabilir... (Kusura bakmayın, spoiler konusunda çok sinirlendim son günlerde....)

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.