Sen yaşama öl o zaman. Yaşadığın ülkeninde kuralları var, çalıştığın işyerininde, okuduğun okulunda, yaşadığın aileninde kendine özgü kuralları var, haliyle bu forumunda kuralları olacak. Spoiler vermek başkasının hakkına tecavüz etmektir ve engellenmeside bir forum kuralıdır. Beğenmiyorsan girmezsin bu foruma olur biter. Hala spoiler vermenin mantıklı olduğunu düşünüyorsan zaten sana söyleyecek birşey yok. Bu kural konduysa üyelerin isteğiyle kondu yönetim canı istedi diye koymadı. Hala koyundan, ezilmekten, bilmemneden bahsediyorsun. BİZ İSTEDİK ARKADAŞIM BU KURALI BİZ. Çoğunluk istedi diye konuldu ve sende uymak zorundasın. NOKTA.
"sınıf-eğitim-duruş farkı çok büyük", yapmayın
Elinize sağlık. Süper noktalamışsınız.
Varoş tipli bide ha, bide hayatı iki cümleyle ifade edemyecek insalar demek...Hımmm...
Ahh ah Konu Dışı olsaydı da şuna bir;
"SAkin ol Şampiyon" yahut "Adam haklı beyler" gibi bir cevap verenimiz olsaydı. Tam da oturuyor üstelik.
daha anlaşılabilir olmayı denesen iyi olur yoksa sende o sınıfa mı dahilsin
quote:
Orijinalden alıntı: muttley
Alıntı butonunu kullanmayı bir öğrensen diyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Doppelganger
quote:
Orijinalden alıntı: muttley
Alıntı butonunu kullanmayı bir öğrensen diyorum.
sana mı sorcam işine bak spoiler adam
Konuyu tartışasınız diye açmamıştım. Bu bölümün sakinleri böyle bir kuralın getirildiğini bilmeye hakları vardı. Görüyorum ki herkes öğrendi artık böyle bir kural eklendiğini. Şu an itibariyle kuralda bir değişiklik yoktur. Uygulamaya aynen devam ediyoruz. Biraz detay verip konuyu kapatmak istiyorum.
Öyle her şeye spoiler için ceza elbette veremeyiz. Bir komedi dizisinde mesela güncel bir bölümdeki bir olayı anlatıp "ahmetin yaptığı şu espri süperdi" diyip spoilere almamışsanız buna elbette ceza veremeyiz/vermeyiz. Yahut bir normal dizide "mehmet içeri girdiğinde süleymanın suratı fena bozuldu" gibi mesajlara da veremeyiz. Gerçi bunlar dizideki önemine göre değişir. Ama "Mehmet öldü" diyip dizinin en kilit sahnelerinden birini açık saçık yazarsanız bu kural işleyecektir. Ya da "mehmet, ahmetin aslında ahmet olmadığını öğrendi" gibi bir mesaj. Yani dizideki önem düzeyine göre spoilere ceza verilecektir. Bunun ölçüsü nedir? Ölçüsü eğer diziyi izleyen bir yönetici varsa elbette kendine göre değerlendirecektir. İzlemiyorsa duruma göre diğer yöneticilere pas atar. Siz kalkıp da dizide/filmde/kitapta en önemli sahnelerden birini buraya spoiler koymadan yazarsanız sonucuna malesef katlanmak durumunda kalırsınız üzülerek belirtmek istiyorum ki. Bu forumda kimse tek başına değil, yazdıklarınızı binlerce kişi okuyor.
Kuraldan dolayı rahatsızlık duyan arkadaşlar, bunu forumun ilgili bölümüne konu açarak yazabilirsiniz. Değerlendirilir ve sonucu bildirilir.
Herkese iyi forumlar dilerim.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme