Şimdi Ara

spoiler nasıl sökülür?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
10.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler arkadaşlar araç skoda superb 2012 ikibci el olarak aldım eski sahibi ne akla yapmışsa beyaz araca siyah spoiler taktırmış. ve bana göre görüntüyü ciddi şekilde bozuyor. bunu çıkarmak istiyorum ama diğer yandan boyaya zarar vermek istemiyorum.bunu nasıl sökebilirim.

spoiler şu spoilere cok benziyor:

• Keşke kendi fotoğrafını koysaydınız. Bence sökmeden lokal boya yaptırın ya da kaplatın. İlla sökeceğim derseniz, vidalanmışsa kesin iz kalacak. Silikonvari bir yapıştırıcı kullanıldıysa da siz dokunmayın, kaporta ustası ısı tabancası vb bir aletle yavaş yavaş söker.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam açıklamada çift taraflı bantla yapıştırılır demiş belki biraz güç uygulayarak çıkarta bilirsiniz
  • Silikonla yapıştırılmış olabilir altına misina ipi geçirip kesmeye çalışın.

• Ben söktüm, söktüğüme de bin pişman oldum. Aracım lacivert renkli jettaydı. aynısından. Yapışkan inanılmaz iz bırakmıştı. Mazot mu denemedim, yağ sökücü kir pas her şeyi denedim izler geçmedi. Bi de güneş rengi değiştirmişti. Mecbur geri yapıştırdım. gerçi senin aracın daha yaşı küçükmüş ama sonunda rezil olmak var.

• SuperB ye vidalama ile takacaklarını sanmıyorum ama bagaj kapağına tersten bakınca anlarsınız. vida yoksa da ısı tabancası ile veya ( biraz uzun sürer ama ) kurutma makinesi ile iyice ısıtıp çıkarabilirsiniz.

Ülkemizde yapılan işlerin bir standardı olmadığı için silikon kullanılma ihtimali de var
  • sanayiye sordum? 170 tlye orjinal spoiler var yada isterseniz 20-25tl'ye'de beyaza boyatabilirsiniz diyorlar ama sokmek daha mantikli benim icin o da desenize isimiz zor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaput nasıl kapatılır?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • boyatın ya da beyaza kaplatın en iyisi...
  • arabayı siyaha boyatın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.