Şimdi Ara

[Spoiler] Türknet VAE Fiber geliyor gibi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türknet yakında TT (belki SOL) fiber altyapıdan VAE internet satacak anlaşılan. Yani FTTH/FTTB altyapısı bulunan bölgelerde Milleni ve diğerlerinin yaptığı gibi hizmet verebilecek.

Nereden mi uyduruyorum bunları, şuradan:https://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama/

Önceden şu yoktu gelen response'un içinde: VAEFiberServiceAvailability

Bu bir reklam mıdır: hayır değildir. Daha yeni iptal ettim YAPA Türknet hattımı. Asla imzalamam derken başka bir firmaya geçip 2 yıllık taahhüt imzaladım. Sebebini siz düşünün...

Ama bunun sevinilmesi gereken güzel bir haber olduğu kesin. SAYE de gelirse tadından yenmez. Cayma bedelimi karşılarsalar tekrar Türknet'e gelebilirim bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AirDroid -- 9 Temmuz 2020; 3:26:58 >

• SAYE gelsin üzerine türknet sol ftth üzerindende hizmet versin tadından yenmez
  • bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 19 Temmuz 2020; 15:28:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim buraya vdsl kutu getirmekten aciz yapa olamasa adsl e muhtaçtık şimdi diceksinki o türk telekom santrali o santralden bizim mahalleye vermiyolar port malasef
  • Bizim apartmana fiber geldi daireye kadar. Ama ben türknetten memnun olduğum ve 50 mb yettiğinden dolayı hala vdsl üstünden kullanmaya devam ediyorum. anlaşma sağlanırsa ve fiyatta çok degismezse fiber e o zaman geçerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GigaFiber diye bahsettikleri kendi altyapıları oluyor sanırım.

• Mustafa Dmrl kullanıcısına yanıt
    Şu paketleri görünce ağzımın suyu akıyor. Fiyatları da gayet iyi. Keşke alma imkanımız olsa da 8Mbit Adslden kurtulsak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FİBER İSS ÖNERİ
    geçen ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Turknet habersiz zam yaptı 75mbps paket 98 TL oldu haber verseler üzülmezdim bırakmayı düşünüyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • M4M00D kullanıcısına yanıt
    Merhaba, fiyat değişikliği yapmadan öncesinde sosyal medya kanallarımızdan duyuru yaparak ve tüm abonelerimize mail göndererek bilgilendirme yaptık.
  • TT altyapısında 85 TL'ye 100Mbps sunarsa fena olmaz, zaten SAYE olmadan kendi fiber tarifileri gibi tarifeler sunacağını sanmam. Ancak TT fiber tarafı için SAYE getirtmez gibi geliyor. Eğer gelirse diğer firmalar hiç bir masrafa girmeden hazırdan Fiber altyapı sahibi olacak ve TT'ye nazaran daha ucuz tarifeler sunacak.
  • TT fiber hat kirasını yüzde yüz bilmem kaç zam yapar.
    E müşterinin kullanacağı firma da babasının hayrına iş yapmıyor o da pakete zam yapar.

Türknetin yukarıdaki kendi altyapısında verdiği fiyattaki paketleri bize vereceğini hiç ama hiç sanmıyorum.
  • Temmuz 15 gibi yeni eve taşınacağım Burada Telekoma ait Fiber Ethernet var. Türknet Hizmet veremiyoruz dedi. Türknet Alt apı sorgulamada hep "Adresinizin bağlı bulunduğu santralde çalışma olduğu için abonelik işlemlerinize devam edemiyoruz. İlerleyen günlerde tekrar deneyebilirsiniz." mesajı çıkıyor.Memnun olduğum Türknet i mecburen kapattırıp GiBiR net den himet almayı planlıyorum(dum) ee ne yapayım ben şimdi? Telekom fiberden Hizmet verecekse Türknet kullanmak isterim. geçen haftalarda Destek kaydında kendisine ait olmayan fiberden hizmet vermiyoruz diye cevap gelmiştiç
  • bu ekranı nereden görüyoruz? Hata ayıklama modu gibi bişimi bu ekran

{"ServiceResult":{"Code":-2,"Description":"Adresinizin bağlı bulunduğu santralde çalışma olduğu için abonelik işlemlerinize devam edemiyoruz. İlerleyen günlerde tekrar deneyebilirsiniz.","Message":"Adresinizin bağlı bulunduğu santralde çalışma olduğu için abonelik işlemlerinize devam edemiyoruz. İlerleyen günlerde tekrar deneyebilirsiniz.","ResultType":0},"Result":{"FiberServiceAvailablity":null,"VAEFiberServiceAvailability":null,"VDSLServiceAvailability":null,"XDSLServiceAvailability":null,"YapaServiceAvailability":null}}

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_alp -- 9 Temmuz 2020; 11:54:17 >
  • mehmet_alp M kullanıcısına yanıt
    Siz şimdilik gibir net'ten hizmet alın, ilerleyen süreçte Türknet hizmet vermeye başlarsa ona geçersiniz. Ama yukarda dediğim gibi Turknet kendi tarifelerini sunamayacaksa zaten bir avantajı olmaz.
  • joster35 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşını getir bedevalar vardı onlar gidiyor :(
    Valla benimde 2 ay bedava vardı, daha kullanamadan Türk Telekom kabloyu kopardı. Sonrada Fiber gelecek bakır kablo yapılmayacak dediler gitti bedavalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa Dmrl

GigaFiber diye bahsettikleri kendi altyapıları oluyor sanırım.

allah be bunlar ne böyle SARILI TİTRETTİN BENİ :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreylcn06 -- 9 Temmuz 2020; 13:30:39 >

Merhaba, her servis sağlayıcı firma sadece kendi abonelerine fiber hizmetini sunuyor. Maalesef taşınacağınız adrese hizmet veremiyoruz.
  • 85 TL yani aynı fiyattan 100 mbps verebilirlerse tt den bağımsız büyüyebilir mantıklı
  • O zaman turk.net büyür :)

adsl kullanıcıları olarak ağlamaya devam ediyoruz bu arada.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.