Şimdi Ara

(Spoiler) Witcher 3 Blood And Wine Sonları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
9.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunu cirinin kurtulduğu trissle kovire tasınıp mutlu mesut yasadıgımız sekilde bitirmistim dlcye de onun devamında başladım iki prensesi barıştırdım en sonunda ama dettlaf ölmek zorunda kaldı kimsenin ölmek zorunda kalmayacağı bir son açmak mümkün mü?

• Yapay Zekanın Yanıtı

The Witcher 3: Blood and Wine Sonları

"The Witcher 3: Blood and Wine" genişleme paketinde, oyuncular ana hikaye görevlerini tamamladıktan sonra karşılaşacakları üç ana sonla karşılaşırlar. Bu sonlar, yaptığınız seçimler ve oyun boyunca aldığınız kararlar tarafından belirlenir.

İyi Son (The Good Ending)

• İyi sonu elde etmek için oyun boyunca olumlu kararlar vermelisin.
    • Detlaff ile savaşta Syanna'yı desteklemelisin ve Regis'in planına yardım etmelisin.
    • Ayrıca Dük'e gerçek katilin kim olduğunu dürüstçe söylemelisin ve Anna Henrietta'nın tahttan indirilmesini desteklememelisin.

Bu seçimlerle, Toussaint'in barış ve refah içinde kaldığı iyi sonu elde edersin.

Kötü Son (The Bad Ending)

• Kötü sonu elde etmek için oyun boyunca olumsuz kararlar vermelisin.
    • Detlaff ile savaşta Syanna'ya ihanet etmelisin ve Regis'in planını sabote etmelisin.
    • Ayrıca Dük'e gerçek katilin kim olduğunu söylememelisin veya Anna Henrietta'nın tahttan indirilmesini desteklemelisin.

Bu seçimlerle, Toussaint'in kaos ve yıkıma uğradığı kötü sonu elde edersin.

Tarafsız Son (The Neutral Ending)

• Tarafsız sonu elde etmek için, iyi ve kötü sonları elde etmek için gereken kararların bir karışımını vermelisin.
    • Detlaff ile savaşta Syanna'ya veya Detlaff'a ihanet edebilirsin veya Regis'in planına yardım edebilir veya sabote edebilirsin.
    • Ayrıca Dük'e gerçek katilin kim olduğunu dürüstçe söyleyebilir veya söylemeyebilirsin.

Bu seçimlerle, Toussaint'in geleceğinin belirsiz olduğu tarafsız sonu elde edersin.

Sonuç olarak, "The Witcher 3: Blood and Wine" genişleme paketindeki sonlar, yaptığın seçimler tarafından şekillenir. Hangi sonu elde edeceğin, oyun boyunca aldığın kararlara bağlıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • steamcommunity.com
    Steam Community :: Guide :: Witcher 3 Hangi Kararlar Oyun Sonunu Etkiler ? (+2DLC [spoiler])
    https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1089976870

Detayı ile burada yazıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.