Şimdi Ara

SPONSOR FİRMA ARANIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • az önce aklıma manyak bi fikir geldi hero oynayan türklere hero tavernden item alan firmaların adına guıld kura biliriz ve markaları guıld ismi olur amblemleride guıldın amblemi olur mesela

ARCELIK 12 GOBEEME 13 SAĞAYAĞIMIN KUCCUK BARNAAANA

• güzel bi fikir aslında doğru bi karar ben tanıdığım firma larla görüşebilir örneğin düzcenin en iyi firması YİMPAş olurmu die bi doram
  • valla olur bence ama ikna edici bi konuşma yapmak lazım oyundaki türkleride yükseltmek için böyle bişey süper olur zaten oyunda potansiyelde var
  • Tamam abi oldu olucak Federasyonda kuralım MMORPG diye devlettende ödenek alalım muhteşem olur
  • olursa neden olmasın sen bunu sadece oyunmu sanıyon adamlar bundan para kazanıyo kardeşim
    microsoft diye bi klan bile var
  • Ben Üniversitede Okulun resmi CS takımındaydım yeteri kadar oyunları ciddiye alırım merak etme. Ama elimden hayatımı kurtarmak geliyor şu an ve bunu yapıyorum.Yoksa bir isveç bir kanada buralarda Oyunların eğlenceden çok ticaret olarak kullanıldığının bilincindeyim...
    Ama türkiyede bu tür oyunlarda kendini tanıtmak isteyecek hiçbir cesur Bilgisayar işletmecisi,programcısı yada diğer meslek gruplarına ait insanlar bulamazsın...Bulduğun gün zaten ben de bu olaya yardım için elimden gelmeyeni yaparım...
  • "yedaş" diye bi kurum/kuruluş herneyse işte öle bşiy var.. bunların sponsoru olalım mı? =))

aslında sponsor mantıklı ama burası Türkiye.. insanlar pc yi çocuk oyuncağı bisikleti çocuk taşıtı sanıyor.. ama bi sürü ülkede pc hayatın parçası bisiklet 60 yaşına kadar ulaşım aracı oluyo... Türkiye standartlarında bu sölediğin zor ama şahane fikir..
  • bence batık bank nasıl olur
  • YEDAŞ konusunda torpilimiz var galiba üstüne gitsek nasıl olur ??
  • bencede harika bir fikir dediğin gibi de manyak bi fikir sonuna kadar destekliyorum seni
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.