Arkadaşlar. markadanal.com isimli domainime sponsor olabilecek arkadaşlar arıyorum. sponsorluk karşılığında sitede reklamınızı yayınlayabilirim. Böyle bir domaine neden sponsor diye sorabilirsiniz. Amacım evde kendi imkanlarımızla yaptığımız ürünlerin satışını yapmak. Not: Alışveriş sitesi için script konusunda yardım ve önerilerinize de açığım. Görüşmek dileklerimle.
MerhabaLar. Konuyla ilgili olarak info@ucuz-hosting.org adresini eklerseniz arkadaslarımız size yardımcı olabilirler..
quote:Orijinalden alıntı: webcity34 MerhabaLar. Konuyla ilgili olarak info@ucuz-hosting.org adresini eklerseniz arkadaslarımız size yardımcı olabilirler.. Ok ekledim.
quote:Orijinalden alıntı: WebYouGo quote:Orijinalden alıntı: webcity34 MerhabaLar. Konuyla ilgili olarak info@ucuz-hosting.org adresini eklerseniz arkadaslarımız size yardımcı olabilirler.. Ok ekledim. Ekledim fakat hala bir sonuç alınamadı. Başka bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaş var mı?
Arkadaşlar site http://www.tatlibilisim.com sponsorluğunda yayına girmiştir. Bana bu konuda desteklerini esirgemeyen arkadaşlara teşekkür etmek istiyorum. Deneme yayını olarak sitenin şuanki hali www.MarkadanAl.com Siteyi istediğim bir şekle getirebilmem için sizlerin Öneri ve desteklerine ihtiyacım var. Saygılar.